Jouluinen makuuhuone – Tunnelmavalot, hotellilakanat & tummanharmaa torkkupeitto

Yhteistyössä Stockmann Oyj

Joulussa parasta on kiireettömyys ja perheen yhteinen aika. Meidän joulunvietto alkaa jo perjantai-iltana kun tytön kanssa järjestämme pikkujouluhenkiset pyjamabileet ja avaamme yhdet joululahjat. Lauantaina lähdemme käymään jouluisessa Porvoossa ja sen jälkeen luvassa onkin pelkkää laiskottelua, herkuttelua ja meidän perheen jouluperinteitä eli lautapelejä ja ei-minkään-tärkeän-tekemistä. 🙂

Omakotivalkoinen joulu hotellilakanat Casa Stockmann

Omakotivalkoinen joulu hotellilakanat Casa Stockmann

Omakotivalkoinen joulu hotellilakanat Casa Stockmann

Kaikki jouluvalmistelut on tehtynä ja nyt makuuhuoneestakin löytyy jouluiset tunnelmavalot, kun kiepautin patterikäyttöisen led-valosarjan seinään nojaavien tyynyjen ympärille. Casa Stockmannin muhkeat 60x80cm kokoiset tyynyt ja perkaalipuuvillaiset tyynyliinat ostin itselleni ”joululahjaksi” ja niihin on ihana illalla painautua katselemaan Kate Winsletin ja Cameron Diazin tähdittämää maailman parasta jouluelokuvaa The Holiday. Olen katsonut kyseisen leffan jo kuutena jouluna ja joka kerta se on yhtä ihana, hauska ja koskettava. ♥

Minimalistinen ja yksinkertainen sisustus voi olla pehmeä, kotoisa, ja tunnelmallinen, vaikkei sisustustavaraa ole määrällisesti kovinkaan paljoa. Makuuhuoneen tunnelma on minusta nyt aivan ihana – juuri sopivasti kaikkea kaunista ja tarpeellista! Villa Stockmannin tummanharmaa torkkupeitto luo kivan kontrastin huoneen valkoiselle päävärille ja on pehmoisempi kuin kylmä pikimusta.

Suurin osa makuuhuoneen muistakin tekstiileistä, sekä valaisimista ja kalusteista löytyy Stockmannin valikoimasta.

Omakotivalkoinen joulu hotellilakanat Casa Stockmann

Omakotivalkoinen joulu hotellilakanat Casa Stockmann

Omakotivalkoinen joulu hotellilakanat Casa Stockmann

Omakotivalkoinen joulu hotellilakanat Casa Stockmann

Jos olet jäänyt kaipailemaan mukavan rapsakoita perkaalipuuvillaisia hotellilakanoita, tai haluat tehdä viime hetken joululahjaostoksia, ehtivät Stockmannin verkkokaupan toimitukset vielä jouluksi, kun teet tilauksesi huomiseen 18.12.2018 klo 22:00 mennessä. Muista myös muut joustavat jouluedut, kuten pidennetty palautus- ja vaihtoaika, sekä maksuton toimitus yli 50€ ostoksiin!

Toimitustapoja on useita ja itse tykkään tilata Stockmannin pakettini Matkahuollon välityksellä, ja joka kerta on tilaukseni saapunut alle kahdessa arkipäivässä. Ymmärtääkseni kusti polkee ja Matkahuolto hiihtää tulevana viikonloppuna, jotta mahdollisimman moni ehtii saamaan lahjat kuusen alle jouluaatoksi. 🙂

Hyödynnä myös Stockmannin Pre Sale -ennakkoale, mistä löytyy mukavasti alehintaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille, miehille ja lapsillekin.

Tee viime hetken hankinnat itselle ja lahjaksi täältä:

→ stockmann.com

Tunnelmallista iltaa kaikille!

11 kommenttia “Jouluinen makuuhuone – Tunnelmavalot, hotellilakanat & tummanharmaa torkkupeitto

 1. Niin ihana tunnelma sun makkarissa! Voisin oikeastaan muuttaa sinne. Kävisikö? 😀 Ja vähän kade tulevasta Porvoon reissusta, siellä on varmasti ihana fiilis käyskennellä nyt kun lumipeitekin saapui etelään. <3

  1. Irina: Muuta vaan, sopu sijaa antaan. 😀 Ihana tuo lumipeite, osittain juuri sen takia lähdetäänkin käymään Porvoossa ja piipahdetaan samalla vanhassa kaupungissa fiilistelemässä joulua. Toivottavasti siellä ravintolat auki, olisi ihana istua syömään jotakin jouluista ja hyvää upean miljöön keskellä. <3

   1. Otapa kuvia sitten Porvoosta. En olekaan jouluaikaan siellä koskaan käynyt ja mielelläni katson sieltä kuvia aina vaan. 🙂

    1. Irina: Kuvailen ilman muuta, jos vain puhelin suostuu pakkasella käynnistämään kameran. 😀 iPhonen ihanuuksia tuo ettei pakkaskeleillä ulkona ole toimintavarmuutta. Täytyy säilyttää puhelinta takin sisätaskussa rinnan päällä jotta se pysyy lämpöisenä. 😀 😀

  1. Hilima: On nyt vain nämä uudet tyynyt, vanhat olivat jo sen verran moneen kertaan pestyt ja iäkkäät että joutivat vaihtoon. 🙂 Ensiksi harkitsin untuvatyynyjä, mutta nämä Casa Stockmannin 700g ontelokuituitutäytteiset tyynyt tuntuivat niin muhkeilta ja mukavilta että päätin välillä kokeilla muutakin kuin untuvaa – ja hinnaltaankin olivat vain murto-osan untuvatyynyjen hinnasta. 🙂

 2. Näyttää tosi ihanalta! 🙂

  Voisitko tehdä vaikka joulun jälkeen taas postauksen, missä näkisi vilauksen sun joihinkin kaappeihin tai kertoisit jostakin näkövinkkelistä minimalismista, koskien sun tavaroiden määrää/säilytystä. Haluaisin niiiin lisää inspiraatiota, kun nyt etenkin ennen joulua olen yrittänyt kierrättää/myydä/heittää pois kaiken turhan ja vielä kun meille on tulossa perheenlisäystäkin, niin pitäisi jaksaa raivata vauvan tavaroille tyhjää kaappitilaa. Mikään paha tilanne tavaramäärän suhteen meillä ei sinällään ole ollutkaan, mutta tilanpuutteen vuoksi tuntuu, että tavaraa vaan on ja on (ja etenkin, kun pitää jaksaa säilyttää vielä niitä tavaroita, mitkä ovat odottamassa ostajaansa). 😀

  Ihanaa joulua teidän perheelle!

  1. Suvi: Kiitokset! 🙂

   Ilman muuta voin sellaisen postauksen tehdä. Lapset ja varsinkin ensimmäinen lapsi tuo mukanaan hurjan määrän kaikenlaista tarpeellista mutta myös tarpeetonta uutta tavaraa. Itse ostin raskausaikana kaksikin erilaista mobilea sängyn päälle (joista toinen jäi täysin käyttämättä) ja hoitotason, jota käytin alle kahden käden sormien verran. Pieniä vastasyntyneen vaatteitakin oli varmaan muovipussillinen, suurin osa lahjaksi saatuja, mutta aivan liikaa yhdelle pienelle joka kasvoi äkkiä niistä ulos.

   Kannattaakin ajatella niin että ostaa tärkeimmät jutut valmiiksi vauvaa varten ja sitten pikkuhiljaa tarpeiden tullessa vastaan ostelee lisää. Pullonlämmitin ja rintapumppu olivat meille turhia ja jos olisin pari päivää malttanut odottaa niin olisi nekin jääneet ostamatta. 🙂

   Onnea odotukseen ja tunnelmallista joulun aikaa! <3

 3. Onko tuota 60x80cm tyynyä enää Stockmannilla? Yritin googlettaa, mutta ei. ?Onko se ollut hyvä. Pitäisi löytää itselleni juuri tuon kokoisen, mutta en löydä hyvää.

  1. Pitju: yritin sitä etsiä mutta nettikaupasta en minäkään löytänyt. Keskustan tavaratalosta voisi löytyä, Jumbo ja Itis on sen verran pieniä että niiden valikoimasta ei kaikkea löydy. Kannattaa kuitenkin käydä kysymässä jos liikut suunnalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *