Joulun parhaat – Piparkakkutuoksukynttilä & piparkakkujäätelö

Kaupallinen yhteistyö: 3 Kaveria & Malia Company

Mitä tulee kun yhdistää piparin ja kynttilän? Piparkakkutuoksukynttilä tietystikin! 🙂 Ihanista tuoksukynttilöistään tunnettu kotimainen MALIA on yhdistänyt voimansa helsinkiläisen tripletin, eli 3 Kaveria -jäätelökeisarien kanssa ja yhdessä loihtineet joulun ystäville sellaisen tuoteduon ettei tosikaan, slurps ja nuuh! ♥︎

3 Kaveria piparkakkujäätelö  kokemuksia Malia piparkakkutuoksukynttilä kotimainen käsityö Omakotivalkoinen
3 Kaveria piparkakkujäätelö  kokemuksia Malia piparkakkutuoksukynttilä kotimainen käsityö Omakotivalkoinen

Herkullinen joulutunnelma

Minulle tarjoutui mahdollisuus päästä maistamaan tätä 3 Kaverin piparinmakuista uutuusjäätelöä ennakkoon ja medialle suunnattu maistiaislahja sisälsi myös Malian piparkakkutuoksukynttilän.

Jouluihmisenä ja piparifanina en todellakaan miettinyt kahdesti, kun vastasin että todellakin tahdon saada hyppysiini nämä joulusesongin herkullisimmat uutuudet. 🙂 Puhtaista raaka-aineista valmistettuja 3 Kaveria -artesaanijäätelöitä ja laadukkaita tuoksukynttilöitä rakastavana odotukseni olivat valmiiksi todella korkealla ja ne ylittyivät kirkkaasti – näin ihanaa piparijäätelöä en ole koskaan aiemmin maistanut ja parasta siinä on sen suussa sulava koostumus, joka tekee herkkuhetkestä taivaallisen!

3 Kaveria piparkakkujäätelö  kokemuksia Malia piparkakku tuoksukynttilä kotimainen käsityö Omakotivalkoinen
3 Kaveria piparkakkujäätelö  kokemuksia Malia piparkakkutuoksukynttilä kotimainen käsityö Omakotivalkoinen

3 Kaveria Piparkakkujäätelö

3 Kaveria Limited Edition -piparkakkujäätelö on myynnissä joulusesongin ajan ja sitä saanee tuttuun tapaan monista ruokakaupoista kautta maan. Vinkatkaa siis lähikauppanne myyjille tai suoraan kauppiaalle, että pistää jäätelöuutuuden tilaukseen, jos ei sitä vielä pakastealtaasta löydy. Tämä on nimittäin niin hyvää, että vannon henkilökohtaisesti jokaisen pipareista (ja etenkin piparkakkutaikinasta) pitävän hullaantuvan uutuusjäätelöstä.

Laktoositon ja gluteeniton piparkakkutaikinakastikkeella kruunattu piparijäätelö on täynnä ihania suussa sulavia sattumia ja lusikoimme tytön kanssa omat kokonaiset purkit yhdeltä istumalta. Meidän lähikaupasta tätä herkkua jo onneksi löytyi ja ostin kaksi purkkia pakastimeen odottamaan viikonloppua.

Piparkakkujäätelö sopii “aikuisempaankin” makuun, sillä se ei ole liian makeaa tai tahmaista. Cookie Dough -tyylinen koostumus ja piparkakkutaikinan ihana maku yhdistyvät täyteläisen jäätelön kanssa… ja varoituksena sanottakoon, että tähän iskee aivan valtava himo. 😀

Tutustu 3 Kaveria -jäätelöiden makumaailmaan lisää täällä: ➤ 3friends.com/fi

3 Kaveria piparkakkujäätelö  kokemuksia Malia piparkakkutuoksukynttilä kotimainen käsityö Omakotivalkoinen
3 Kaveria piparkakkujäätelö  kokemuksia Malia piparkakkutuoksukynttilä kotimainen käsityö Omakotivalkoinen

MALIA Piparkakkutuoksukynttilä

Kotimaisen MALIA Companyn tuoksukynttilät suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan maailman tuoksupääkaupungissa Ranskan Grassessa.

Myrkyttömät soijapohjaiset MALIA-tuoksukynttilät valmistetaan 3 Kaverin jäätelöiden tapaan korkealuokkaisista raaka-aineista ja yhden MALIA-kynttilän viime syksynä ostaneena ja käyttäneenä suosittelen tämän yrityksen tuotteita suurella tyytyväisyydellä. Tuoksu ei haihdu itsestään taivaantuuliin edes kynttilän ollessa esillä ilman kantta, vaan tuoksua riittää viimeiseen soijavahapisaraan asti. Kynttilä myös palaa kauniisti ja tasaisesti reunoja myöten ja arvosanaksi annankin MALIA-tuoksukynttilöille täydet 5-tähteä. ★★★★★

Piparintuoksuinen kynttilä saa tuoksunsa ansiosta minulta vielä extratähden, sillä tuoksu on hykerryttävän hyvä. 🙂 Tämän joululahjayllärin postista viime viikolla hakiessani olin todella väsynyt ja huonolla tuulella, mutta kotona paketin avatessani ja kynttilää nuuhkaistessani koin suorastaan euforisen mielialan kohentumisen. Minkäänlainen ylistyspuhe ei vedä vertoja piparkakkukynttilän maagiselle tuoksulle, joka päihittää vastapaistetut piparitkin mennen tullen – tämä tuoksu on itse päästävä aistimaan, voidakseen ymmärtää sen erinomaisuuden! ♥︎

3 Kaveria piparkakkujäätelö  kokemuksia Malia piparkakkutuoksukynttilä kotimainen käsityö Omakotivalkoinen

Saatavana vain rajoitetun ajan!

3 Kaveria Limited Edition piparkakkujäätelö on myynnissä rajoitetun joulusesongin ajan. Myös MALIA Companyn piparkakkutuoksukynttilää on saatavana vain rajoitettu määrä ja sen voi ostaa 14.11.2020 avautuvasta Xmas Garagesta (Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki) sekä niin ikään Aleksanterinkadulta löytyvän Kämp Gardenin yhteydessä sijaitsevasta My o My Home -myymälästä.

Voit tilata piparkakkutuoksukynttilän myös suoraan MALIA Companyn omasta verkkokaupasta, mistä löydät myös paljon muuta ihanaa:

maliacompany.com

Iloista alkanutta uutta viikkoa!

Lue myös: ➤ Minimalistinen joulukuusi2 kommenttia “Joulun parhaat – Piparkakkutuoksukynttilä & piparkakkujäätelö

  1. Tuo piparijäätelö vei kielen ja mielen mennessään! Se oli niin hyvää että siitä saattaa koitua ongelmia vyötärölleni

    1. Johan: todellakin, erinomaisen reseptin on 3 Kaveria kehittänyt ja sitä söisi purkkikaupalla. 😊 Eilen oli pakko vähän syödä, vaikka viikonlopuksi olin varannut pakkaseen pari purkkia. 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *