Minimalistinen joulukuusi

Joulu lähestyy päivä päivältä, mutta meillä elellään vielä remontin keskellä. 🙂 Sen verran sentään olen saanut ajatusta aikaan, että tänä vuonna haluan meille parimetrisen joulukuusen jonka koristelen minimalistisesti pelkästään minikokoisilla led-kuituvaloilla – ei siis palloja, nauhoja tai muita kilkkeitä…

Valkoinen joulukoristelu tarratulostimella Brother P-touch Cube joulukuusi paketointi

Viime vuonna joulukuusena toimi pieni huonekuusi, jonka yritin saada pysymään hengissä huonolla menestyksellä. Sisätiloissa oli sille liian kuivaa ja lasitetulla parvekkeella liian kylmää ruukun kokoon ja multamäärään suhteutettuna – juuret pakastuivat ja loppu on historiaa.

Valkoinen joulukoristelu tarratulostimella Brother P-touch Cube joulukuusi paketointi

Tänä vuonna haluan kuusen olevan täysin koristeeton ja minimalistinen, ja seuraavaksi alan etsimään sellaista valosarjaa jonka led-lamput olisi kuituja ja aivan pikkiriikkisen pieniä. Idea syntyi tänään kun näin erään ravintolan edessä upean kuusen, jonka ylle oli laitettu jonkinlainen valoverkko. Kuusi kimalteli todella kauniisti, aivan kuin pieniä timantteja olisi ollut kuusen havujen lomassa.

Valkoinen joulukoristelu tarratulostimella Brother P-touch Cube joulukuusi paketointi

Kaunis kiitos jokaiselle teille jotka jaoitte minulle joululahjavinkkejä TÄÄLLÄ. Sain loistavia ideoita ja pari niistä lähtikin jo toteutukseen odottamaan jouluaattoa! ❤️

Huomenna blogissa jutustellaan pikkujouluista ja rakkauden laatuajasta, mutta sitä ennen toivottelen ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Minimalistinen joulukuusi

  1. Hei,Emmas and Mamas liike myy valoputousta joka näyttää aivan ihanalta kuusessa. Kannattaa katsoa heidän sivuiltaan olisiko se hyvä vaihtoehto. Ihanaa joulunodotusta!

    1. Laura: Iso kiitos vinkistä, tuo todellakin voisi olla juuri se oikea! <3 <3 Ihanaa joulun odotusta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *