Lempeää valoa

Huoneilmaa kosteuttavan diffuuserivalaisimen hyödyllisyys todistautui todeksi jälleen – patterien lämmittämä ilma on tällä hetkellä niin kuivaa, että nenä tuntuu tukkoiselta vaikka nuhaa ei siis ole. Limakalvojen kuivuminen vaivaa etenkin iltaisin ja parin tunnin kosteutus auttaa saamaan paremmin unenpäästä kiinni.

Makuuhuoneen sisustus Muji tuoksulamppu diffuusori valaisin omakotivalkoinen
Makuuhuoneen sisustus Muji tuoksulamppu diffuusori valaisin omakotivalkoinen

Käytössä on tällä hetkellä bergamotin tuoksuiset tuoksutipat ja makuuhuoneessa leijailee vienon mausteinen ja hitusen metsäinen tuoksu. Diffuuseria voi käyttää tietysti myös ilman tuoksua ja monesti olenkin niin laiska etten jaksa tuoksutippoja edes lisätä.

Kevyet aromaattiset tuoksut tekevät sängyssä köllöttelystä mukavampaa ja auttavat rentoutumaan. Tunnelmallinen ja lempeä valo yhdistettynä ihanaan tuoksuun on juuri sitä mitä marraskuun pimeydessä kaipaan voidakseni paremmin! 🙂

Tunnelmallista ja rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Makuuhuoneen pikasiivous alle vartissaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *