Uusia joulukoristeita – Keräilykokoelma täydentyi

Aloin kymmenisen vuotta sitten keräilemään Stockmannin joulukuuseen ripustettavia koristeita sillä ajatuksella, että ostan pari joulupalloa per vuosi ja kun tyttö on aikuiseksi kasvanut, on meillä kuusi täynnä muistoja menneiltä jouluilta. Keräilykokoelmani kasvoi juuri neljällä uudella syvän vihreällä koristepallolla muutaman välivuoden jälkeen… ♥︎

Joulukoristeet kuusenpallot vihreä valkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Kriteerinä koristeiden ostamiselle on ollut poikkeuksellinen kauneus ja viimeisimmän lisäyksen tähän rakkaaseen kokoelmaani ostin vuonna 2017 Suomi 100 -koristeen* muodossa. Muutama vuosi on tässä ollut taukoa, kun tarpeeksi spesiaaleja joulupalloja ei ole ollut tarjolla… kunnes vasta nyt – ja ostinkin sitten kerralla neljä. 🙂

Tänä jouluna Stockmannin jouluosastolla oli niin paljon ihania vaihtoehtoja, että pörräsin varmaankin yli tunnin pähkäilemässä mitä valitsisin. Lopulta päädyin näihin aivan ihaniin tummanvihreisiin Casa-joulupalloihin*, jotka sopivat täydellisesti valkoisten pallojen joukkoon.

Joulukoristeet kuusenpallot vihreä valkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Kuusen sävyyn sointuva lumihiutalein kuvioitu Greendark-joulukoriste* oli rakkautta ensi silmäyksellä ja näitä ostin kaksin kappalein, jotta vahingon sattuessa, jota toivottavasti ei tapahdu, olisi ainakin toinen ehjänä tallessa.

Joulukoristeet kuusenpallot vihreä valkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Kolmas uutuus on Talo-koriste* on myöskin vihreä valkoisin kuvioinnein ja sen pohja on valkoista glitteriä.

Näiden vihreiden pallojen myötä pakkasin punaiset koristeet takaisin laatikkoon, vaikka alkuun ajattelin että perinnejoulua kunnioittaakseni olisin yhdistänyt ne toisiinsa. Kuusesta tuli kuitenkin aavistuksen liian runsas omaan makuuni ja koska tytöllä on oma pieni kuusi omassa huoneessaan, päätin että punainen saa väistyä. 🙂

Huomenna onkin sitten luvassa kunnon annos sisustusta ja valaistusta, pysykäähän kuulolla!

Kivaa keskiviikkoa kaikille & huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ 5 turvallisuusvinkkiä tunnelmavalaistukseen


7 kommenttia “Uusia joulukoristeita – Keräilykokoelma täydentyi

 1. Minäkin olen käynyt Stockmannilla ostamassa kuuseen palloja. Ostin esim. kaksi valkoista kissa palloa, en tiedä huomasitko niitä siellä ja sitten kolme sulasta tehtyä koristetta ja weisten valkoisia lasipulloja kaksi kpl. Myös lähti mukaan pallo, jossa lukee I love you ja valkoinen pallo, jossa on koukeroita ja klitteriä ja taisi vielä yksi kirkaskin lähteä. ❤️Todella ihania palloja tänä vuonna.

  1. Pitju: kissat taisin huomata, kuten myös Weisten pallon ja luulen että koukero-glitterpallo on sama jonka meinasin itse ostaa myös. 🙂 Todella ihania koristeita on kyllä tänä vuonna, Stockmann selkeästi pistänyt parastaan! ❤️

 2. Unohdin vielä, että ostin yhden valkoisen pallon, jossa on kultaisia höyhen kuvioita.
  Se on todella kaunis koriste.

 3. Tuo kuusi on todella kaunis, muistatko sen nimeä ja minkä korkuinen se on? Valkoiset pallot meilläkin tulossa kuuseen :).

  1. Marja: olen 99% varma että minun kuusi on tämä malli: clasohlson.com/fi/Joulukuusi-210-cm/p/34-2341

   Oli todella iso valikoima netissä eikä niillä ole nimiä (vain tuotekoodi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *