Kauneimmat joulukoristeet – Stockmann Joulu 2020

Tummanvihreät Stockmannilta* ostamani joulukoristeet on vilahdellut Instagram tarinoissani nyt pariin otteeseen ja moni kyseli millaisia muita kauniita koristeita Stocka tänä jouluna tarjoaa. Onneksi olin puhelimella kuvannut mielestäni ihania juttuja talteen ja tässä niistä muutamia teillekin nähtäväksi. ♥︎

Stockmann joulu 2020 kauniit joulukoristeet valikoima sinistä vihreää valkoista hopeaa ja ruusukultaa
Stockmann joulu 2020 kauniit joulukoristeet valikoima sinistä vihreää valkoista hopeaa ja ruusukultaa

Sinisen ja vihreän sävyt oli koottu kauniisti yhteen ja joukkoa täydensi valkoiset ja ruskeat koristeet. Kimaltavien nauhojen ja joulupallojen rinnalla oli paljon luonnonmateriaaleista valmistettuja koristeita ja Maileg-tyylisiä suloisia hahmoja.

Stockmann joulu 2020 kauniit joulukoristeet valikoima sinistä vihreää valkoista hopeaa ja ruusukultaa
Stockmann joulu 2020 kauniit joulukoristeet valikoima sinistä vihreää valkoista hopeaa ja ruusukultaa
Stockmann joulu 2020 kauniit joulukoristeet valikoima sinistä vihreää valkoista hopeaa ja ruusukultaa

Hopea kuuluu totutusti tämänkin joulusesongin trendeihin, mutta rinnalle on kiirinyt myös keltakultaiset sekä ruusukultaiset sävyt. Valkoista vuorostaan löytyy puhtaanvalkoisena sekä kermanvalkoisena, ja kolmantena koplaa täydentää persikkainen sampanjansävy.

Stockmann joulu 2020 kauniit joulukoristeet valikoima sinistä vihreää valkoista hopeaa ja ruusukultaa

Stockmannin jouluosasto* tarjoili pitkästä aikaa kunnon inspiraatiota sekä vaihtelua. Vallitsevan tilanteen takia fyysinen shoppailureissu tavarataloon ei välttämättä ole viisasta, mutta onneksi uudistuneesta Stockmann-verkkokaupasta löytyy melkeinpä koko valikoima ja paljon muutakin ihanaa.

Inspiroivaa päivää kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Uusia joulukoristeita – Joulu 2020


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *