Hemmotteluhetkiin – The Ritual of Jing

Halusin hemmotella itseäni pienesti ja päätin herkkujen sijaan ostaa Ritualsin lahjapakkauksen, joka sisältää shampoon, hoitoaineen ja kermaisen vaahtoavan suihkusaippuan. Tavanomaisesta suihkuhetkestäkin saa ylellistä arjen luksusta ihanan tuoksuisilla uusilla pesuaineilla.

Rituals kokemuksia The Ritual of jing shampoo hoitoaine ja suihkusaippua hemmotteluhetkiin

Edullinen & ylellinen tuotesarja

Olen tykännyt useimmista kokeilemistani Ritualsin* tuotteista ja etenkin kasvojen ja vartalon kuorinta-aineet ovat tuoksukynttilöiden ohella olleet jokaisen pennosen arvoisia. Ritualsin hintataso on muutenkin kohtuullinen ja tuotteiden laatu erinomainen – suihkusaippuat sopivat myös kuivalle ja herkälle iholle, ja shampoissa repertuaaria löytyy kaikille hiuslaaduille.

Katso koko Rituals-valikoima ja joulun valmiit lahjapakkaukset täältä: ➤ kicks.fi/rituals*

Rituals kokemuksia The Ritual of jing shampoo hoitoaine ja suihkusaippua hemmotteluhetkiin

The Ritual of Jing – Rentouttava tuoksu

The Ritual of Jing -tuotesarjan pohjatuoksu on aivan ihana ja luulen että se on lähtöisin tuotetiedoissa mainitusta itselleni vieraasta yi yi ren -yrtistä. Olipa se sitten yi yi ren tai jokin muu ainesosa tuoksun takana, on se jotakin todella maagista ja rentouttavaa… ja tilasin juuri Stockalta samaan sarjaan kuuluvan tuoksukynttilän jotta saan nauttia tuoksusta kunnolla myös suihkuhetkien välillä.

Ritualsin shampoo* on mielestäni melko tavanomainen, se pesee hyvin ja on riittoisaa. The Ritual of Jing Conditioner -hoitoaine* ansaitsee kuitenkin kiitosta ja kunniaa, sillä sen luomuarganöljyä sisältävä ravitseva ja selvittävä koostumus jättää jälkeensä pumpulin pehmoiset ja ja kiiltävät hiukset ilman latistavaa vaikutusta. Olen myös huomannut että hiukset eivät enää ole sähköistyneet pipoa käyttäessä ja tämä on etenkin otsahiukset omistaville iloinen asia. 🙂

Rituals kokemuksia The Ritual of jing shampoo hoitoaine ja suihkusaippua hemmotteluhetkiin

Samettinen vaahtopesu

Vaahtoavat suihkugeelit ovat yleisesti keskivertoa riittoisampia ja The Ritual of Jing -suihkugeeli* jos mikä on riittoisuuden huippu. Pehmeästi iholla levittyvä pesuvaahto on hellävarainen ja sopii siksi myös kuivalle iholle. Tällä pesemisen jälkeen ei ihoa tarvitse kosteuttaa kosteusvoiteella ja yksi vaihe vähemmän on minusta pelkästään plussaa iltarutiineissa. 🙂

Hemmottelua itselle ja lahjaksi! Joulun kosmetiikkalahjat vielä tänään -20% – katso valikoima täältä: ➤ kicks.fi/kosmetiikkalahjat*

Rituals kokemuksia The Ritual of jing shampoo hoitoaine ja suihkusaippua hemmotteluhetkiin

Tajusin vasta päivällä että tänäänhän on jo 1. adventtisunnuntai, hupsis. 🙂 Marraskuu on mennyt yllättävän nopeasti ja jouluun on enää reilut 3 viikkoa.

Marraskuu on yleensä ollut minulle aika kamalaa aikaa – luonto on harmaa, ulkona sataa vettä ja räntää, aina on pimeää ja joulukin on liian kaukana. Kuun alussa aloittamani positiivisuushaaste on onnistunut paremmin kuin uskoin ja olen onnistunut psyykaamaan itseni hyvälle mielelle säästä ja pimeydestä huolimatta, ja löytänyt pieniä ilonaiheita yllättävistäkin asioista ja paikoista. 🙂 Tästä on hyvä jatkaa kohti joulua toivoen että luontoäiti soisi vähän valkeaa lunta myös tänne pääkaupunkiseudulle.

Tunnelmallista 1. adventtisunnuntaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Rituals -tuoksukynttilä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *