Joululahjoja esiteini-ikäiselle tytölle

Esiteini-ikäiselle tytölle on todella vaikea keksiä joululahjoja. Tänä vuonna homma on entistäkin vaikeampaa, koska tytöllä ei ole erityisiä lahjatoiveita eikä tarpeita. Leluilla tyttö ei enää leiki ja muut pelit ja vehkeet ovat ajantasalla, eli klassiset lahjat kuten puhelimet, kuulokkeet, tabletit, yöpuvut, lakanat, kirjat ja kanavaapaketit on jo omasta takaa. Kosmetiikka on ainoa asia mitä on tullut mieleen ja keräsin teille postaukseen osan lahjoista, joita tyttö kuusen alta aattona löytää…

Joululahjoja esiteini-ikäiselle tytölle
Vendi kylpytakki - Joululahjoja esiteini-ikäiselle tytölle
Budgie kasvonaamio - Joululahjoja esiteini-ikäiselle tytölle
Depend kynsilakat - Joululahjoja esiteini-ikäiselle tytölle
Joululahjoja esiteini-ikäiselle tytölle

Vendin lila kylpytakki oli ensimmäinen ostos ja sen ympärille aloin kokoamaan nuorelle iholle sopivia kosmetiikkatuotteita. Budgien voiteet, naamiot ja seerumit ovat Kicksin myyjän mukaan nuorison suosiossa.

Kääreistä löytyy Budgien Is It Sheet Day Yet -kangasnaamio, hiusdonitsilla varustettu kasvonaamiopakkaus ja Big City Lights -seerumi. Lisäksi mukaan lähti uusin Ariana Granden hajuvesi ja sävy sävyyn sopivat Dependin minikokoiset kynsilakat sekä lilat pinsetit, joilla tyttö voi harjoitella kulmakarvojen nyppimistä.

Jotakin pientä hankin vielä lisäksi, kunhan ensin keksin mitä… 🙂

Lue myös: ➤ Joululahja tytön opettajalle – Kaunis paketti


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *