Rituals Green Cardamom -tuoksukynttilä & Shoppailuvinkit Tallinnaan

Kylläpä saatiinkin viikonlopuksi upea sää ja Tallinnankin puolella auringonpaiste ja lämpö oli lähes hellelukemissa. Menomatkalla istuimme laivan kannella ja spf25 suojakertoimesta huolimatta onnistuin polttamaan nassuni ja niskani, tai ainakin luulen että meriveden heijastava vaikutus sai sen aikaan. Matkaporukkamme mies paloi minuakin pahemmin ja loppumatkasta iho oli paikoitellen helakan punainen – tärkeä muistutus siis itselleni ja teille kaikille muillekin, että suojaukset kuntoon; vaatetuksella ja voiteilla! 🙂

Rituals tuoksukynttilä Green Cardamom Omakotivalkoinen

Tallinan reissu oli tällä kertaa puhtaasti viihteellinen ja sisälsi syömistä ja shoppailua. Tytölle löysin ihania synttärilahjoja ja tuliaisiksi tärkeille tyypeille ostin kosmetiikkaa ja herkkuja. Itselleni ostin vain yhden asian – Ritualsin ison tuoksukynttilän. ♥

Rituals tuoksukynttilä Green Cardamom Omakotivalkoinen

Ritualsin Green Cardamom -tuoksukynttilä on ihana yhdistelmä raikasta mandariinia, mausteista kardemummaa, puuta ja pihkaa, sekä pieni ripaus myskiä. Keväinen, ylellinen ja sopivasti miehekäs tuoksu on alkuun mielenkiintoinen; purkissa tuoksuu tuorepuristettu appelsiinimehu sekä aavistus vastaleikattua ruohoa, ja palaessaan tuoksu “tummuu” ja muuttuu maskuliinisemmaksi – ai että miten rakastan tätä! ♥

Isokokoinen 360g painava tuoksukynttilä on pakattu vitivalkoiseen lasipurkkiin ja sen paloaika on 60 tuntia – maksimaalista iloa riittääkin syksyyn saakka! Jos kiinnostuit kynttilästä, muttet ihan Tallinnaan asti sitä halua lähteä ostamaan, voi sen tilata suoraan kotiin kolmen euron hintaerolla Kicksin nettikaupasta täältä → Green Cardamom -tuoksukynttilä*

Rituals tuoksukynttilä Green Cardamom Omakotivalkoinen

Minulta kysyttiin tietoa Suomen ja Viron hintaeroista ja ne ovat hyvin maltilliset. Kovin suurta säästöä ei enää pääse suoranaisesti syntymään, etenkään vaatteissa, kengissä, kosmetiikassa ja sisustustuotteissa. Ruoan suhteen tilanne on eri, vaikka hintataso on Virossakin noussut – ravintolaruokailu on edelleen edullisempaa kuin Suomessa, kuten myös ruokakaupan valikoima.

Shoppailijalle Viro tarjoaa kuitenkin monia mahdollisuuksia ja naisnäkökulmasta katsottuna tuttujen ketjuliikkeiden valikoima on monilta osin monipuolisempi ja laajempi kuin Suomessa. Esimerkiksi Zaran valikoima on Virossa aivan eri tasolla kuin Suomessa – meillä myydään ihan liikaa perusneuleita ja kaikenlaisia t-paitoja, kun Virossa malliston painotus on enemmän erikoisuuksissa, ihanissa mekoissa, haalareissa, takeissa ja kengissä. Sama koskee myös lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.

Tallinna shoppailuvinkit

Jos suuntaat Tallinnaan päiväreissulle, ehdit hyvin syömään ja shoppailemaan Rottermannin ikoniseen kortteliin, josta löydät mm. Bershkan, Stradivariuksen, Springfieldin ja Pull & Bearin vaateliikkeet, joita ei Suomesta löydy. Siitä 100 metriä eteenpäin löytyy Virukeskus, jonka uumenissa on mm. Stockmannin kaltainen tavaratalo Kaubamaja, River Island, Reserved, MonTon ja Zara, sekä monta kenkäkauppaa kuten Aldo ja ABC King.

Sisustuspuolen ostokset suosittelen tekemään Kaubamajan kodinosastolta sekä pienistä yksittäisistä sisustusputiikeista, joita löytyy muutama mm. Rottermannin korttelista ja sen läheisyydestä. D-terminaalin vieressä sijaitseva Nautica Keskus on myös käväisyn arvoinen paikka shoppailijalle. Vanhana Norde Centrum -kauppakeskuksena tunnettu myymäläkompleksi on kokenut nimenvaihdon lisäksi mittavan laajennuksen sekä uudistuksen, ja myymälävalikoima on isompi, parempi ja monipuolisempi. Ruokaostokset voi kätevästi hoitaa paikallisen Rimi-ruokakauppaketjun jättikokoisesta myymälästä.

Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

2 kommenttia “Rituals Green Cardamom -tuoksukynttilä & Shoppailuvinkit Tallinnaan

    1. 111: Kiitos korjauksesta, mobiilisovelluksella kirjoittaminen on ärsyttävää puhelimen korjaavan ennakoinnin takia enkä ehtinyt oikolukemaan postausta kunnolla. Nyt nimet korjattua oikeiksi, kiitokset avusta!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *