Levollinen joulu kotona – Perheen laatuaikaa

Meillä avataan tänä jouluna lahjoja poikkeuksellisesti sekä aattona että joulupäivänä, koska vietämme joulua kahdessa eri lokaatiossa. Eilinen meni reissussa ja tänään parkeeraamme peffat kotisohvalle – vai pitäisi sanoa jättikokoiseen leffapetiin, jonka kasasin olohuoneeseen… 🙂

Levollinen joulu kotona - Perheen laatuaikaa
Levollinen joulu kotona - Perheen laatuaikaa
Levollinen joulu kotona - Perheen laatuaikaa

Lahjat olivat aamulla kuusen alla odottamassa ja availimme niitä kahvikupposen kanssa lattialla. Tyttö sai pääosin hyödyllisiä lahjoja, joista ilahtui. On ollut todella haastavaa miettiä ja löytää hänelle mitään, kun ei ole selkeitä lahjatoiveita eikä oikein mitään tarpeitakaan. Miehen lahjatkaan eivät olleet helpoimmasta päästä, mutta onneksi parivaljakkoni osaa arvostaa lahjan antamista myös eleenä, eikä haittaa että joulupukki toi heille minun avustuksella mm. sukkia ja shampoota. 😀

Levollinen joulu kotona - Perheen laatuaikaa
Levollinen joulu kotona - Perheen laatuaikaa

Meillä alkaa aivan tuotapikaa leffamaraton ja valvomme niin pitkään kuin silmä pysyy auki. Virittelin patjoista jättikokoisen perhepedin, joka on sohvan kanssa 370cm leveä ja pari metriä pitkä. Vielä pitää herkkutarjottimet kantaa petiin ja sitten ei muuta tarvitse kuin painaa kaukosäätimestä play ja alkaa lappamaan pipareita, juustoja, sipsiä ja suklaata suoraan ääntä kohti. 🙂

Levollista joulupäivän iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *