Tunnelmallista joulua kaikille!

Joulua vietämme tänä vuonna rentoutumisen merkeissä ilman hössötystä, kiirettä tai velvollisuuksia. Aikatauluja ei tämän päivän ruokailua lukuunottamatta ole tehty lainkaan ja aiotaan puuhailla tytön kanssa mitä mieli tekee – pyöriä pyjamassa kotona, katsoa leffoja vaikka läpi yön, syödä niin paljon herkkuja kuin masuun mahtuu, saunoa sata ja yksi kertaa, tai olla saunomatta kokonaan jos ei huvita. 🙂

Lumivalkoinen valkoinen jouluinen sisustus joulusisustus koristeet diy

Erikoislaatuinen joulu 2020 ei tunnu kovin jouluiselta, mutta toisaalta on ihana tehdä asiat välillä eri tavalla kuin olemme tottuneet. Suorituspaineita ei ihme kyllä ole lainkaan ja olen todella mennyt sieltä mistä aita on matalin – pipareita ei jaksettu tehdä vaikka piti ja perunalaatikonkin ostin kaupasta eilen valmiina, vaikka ajatuksena oli hyvissä ajoin valmistaa jouluruoat itse. 😀

Tyttö nukkuu vielä ja minäkään en ole kauaa hereillä ollut. Tukkaa ei ole kammattu eikä ykkösetkään ole yllä – on melkeinpä luksusta istua yksin tässä koneen ääressä kahvikupposen kanssa, kun taustalla soi Spotifyn jouluhitit-soittolista eikä ole kiirettä minnekään. ♥︎

Tunnelmallinen joulu 2020 Omakotivalkoinen


4 kommenttia “Tunnelmallista joulua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *