Savo iLED RONDO – Valopeili luo tunnelmaa

Kaupallinen yhteistyö: Savo

Savo iLED RONDO valopeili on ikkunattoman kylpyhuoneemme aurinko! Valaistuksen vaikutus tilan tunnelmaan ja koko sisustukseen on merkittävä ja suoraa sekä epäsuoraa valoa yhdistelevä pyöreä valopeili täydentää kauniisti kylpyhuoneen harmoniaa!

Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen
Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen
Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen

Savo – Ensiluokkainen tuotevalikoima

Savo Design & Technic Oy perustettiin vuonna 1982 ja ensi vuonna 40 vuotisjuhliaan viettävä kotimainen perheyritys tarjoaa ensiluokkaisen valikoiman tyylikkäitä tuotteita sisustajan, remontoijan ja rakentajan tarpeisiin. Tuotemallistosta löytyy mm. liesituulettimia ja -tasoja, valaisimia, keittiövarusteita sekä pistorasioita.

Tuotekehitykseen vahvasti panostavan Savon huolella kuratoitu valikoima kasvaa jatkuvasti. Oman SAVO-tuotemallistonsa ohella he maahantuovat GRASS:n ja BORA:n kaltaisia eurooppalaisia huippubrändejä ja yhteistyössä parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien kanssa Savo tarjoaa ensiluokkaisen valikoiman niin teknologisesti kuin esteettisestikin laadukkaita tuotteita.

Käy inspiroitumassa Savon asiakastarinoiden äärellä: ➤ Savo.fi/Referenssit

Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen
Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen

Sävyn ja kirkkauden säätö

Savo iLED RONDO valopeilin kirkkautta ja sävyä voidaan kätevästi säätää peilissä olevilla hipaisunäppäimillä. Tämän toiminnallisuuden ansiosta valaisin on erinomainen valinta myös kylpyhuoneiden ja wc-tilojen pikapäivitykseen, sillä itse valokatkaisinta ei tarvitse vaihtaa.

Savo iLED RONDO valopeilin rakastettavin ominaisuus on itselleni erityisen tärkeä sävyn säätömahdollisuus. Valon sävyä voidaan vaihdella lämpimästä valkoisesta viileään valkoiseen ja tunnelmallisuuden vaikuttavuutta voidaan lisäksi mukauttaa säätämällä kirkkautta niinkin laajalla skaalalla kuin 2100-6400K. Kirkkaimmillaan iLED RONDO piristää ja herättää aamu-unisen kirkasvalolampun kaltaisesti ja iltaisin on ihana rentoutua hämyisessä lämpimän valkoisessa valossa.

Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen
Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen

Uskomaton värintoistokyky!

Haluan hehkuttaa myös iLED RONDO valopeilin huikeaa värintoistokykyä joka on Ra>90. Värintoistoluku kertoo sen, miten realistisesti LED-lamppu värit näyttää, arvon 0 tarkoittaessa että värit eivät toistu lainkaan ja arvon 100 vastatessa täydellisen intensiivistä värintoistoa. LED-piirien haasteena on punaisen värin toistokyky, jonka vuoksi monet LED-valaisimet ovat sinertäviä tai jopa harmahtavia – tämä on varmasti monille tuttu puhtaanvalkoiseksi nimetyistä jouluisista koristevalosarjoista, jotka kajastavat iltahämärässä vaaleansinisenä ja jäisenä.

Savon kaunis iLED RONDO osoitti ylivertaisuutensa jo ensimmäisellä kerralla kun katsoin peiliin – ihoni ei näyttänytkään peilikuvassa samean kalpealta vaan talvisen vaalealta muutamilla pienillä maitokahvin sävyisillä pisamilla varustettuna. Myös tyttö huomasi vaikutuksen ja esimerkiksi hänen hiuksensa hehkuvat peilin valossa upeasti kultaa ja pronssia.

Lisäinfoa Savo iLED RONDO valopelistä löydät täältä: ➤ Savo.fi/iLed-Rondo

Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen
Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen
Savo iLED RONDO valopeili luo kylpyhuoneeseen harmoniaa ja tunnelmaa Omakotivalkoinen

Savo iLED RONDO valopeili viimeistelee kylpyhuoneen sisustuksen

Kosteisiin tiloihin soveltuvan IP44-luokitellun valopeilin avulla voin luoda kylpyhuoneeseen juuri sellaisen tunnelman kuin tahdon. Perusvalona käytän piristävän kirkasta puhtaanvalkoista valoa kirkkaimmalla asetuksella ja saunahetkiin olen tykännyt säätää valon auringonlaskua muistuttavaksi ihanan hämyiseksi ja lämpimäksi. Tälle äärimmäisen rentouttavalle valaistusmoodille olen antanut lempinimen ”relavalo”.

Vain 3,5cm paksu kauniin pyöreä iLED RONDO valopeili on saatavana kahdessa koossa, pienempi on kooltaan Ø604mm ja isompi Ø804mm. Meidän kylpyhuoneeseen valitsin näiden kahden väliltä tuon isomman koon ja yhdessä leveän allaskalusteen kanssa se luo tasapainoisen lopputuloksen.

Pyöreän peilivalaisimen lisäksi iLED-valaisinmallistosta löytyy myös kantikas QUANDO sekä runsaasti muita ratkaisuja, kuten valoprofiileja, paneelivaloja sekä valonauhaa.

Savo Twist Around pistorasia upotetaan suoraan tasoon. Tyylikäs lopputulos keittiöön ja kodin muihin tiloihin Omakotivalkoinen
Savo Twist Around pistorasia upotetaan suoraan tasoon. Tyylikäs lopputulos keittiöön ja kodin muihin tiloihin Omakotivalkoinen
Savo C-69 liesituuletin on ajaton ja linjakas valinta keittiöön Omakotivalkoinen

Savo – Tyylikkäät ratkaisut kotiin

Kylpyhuoneen valopeilin lisäksi Savon tyylikkäitä tuotteita löytyy myös meidän keittiöstä. ❤︎ Jouluna 2014 valmistuneen keittiöremontin kruunasi Savon valkoinen C-69 liesituuletin sekä tasoon upotettu rosterinen Twist Around pistorasia. Olen edelleen kaikkien näiden vuosien ja lähes 2500 käyttöpäivän jälkeen tyytyväinen valintoihini! Liesituulettimen ajaton ja linjakas design sekä saarekkeen työtasoon upotettu näppäräkäyttöinen pistorasia ovat tärkeä osa keittiön toimivuutta ja siten myös viihtyvyyttä!

Tutustu Savon mallistoon ja viimeistele sisustus tyylikkäästi laatutuotteilla:

SAVO.FI

Aurinkoista alkanutta maaliskuuta kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Savo iLED RONDO – Valopeili luo tunnelmaa

  1. Minna: kokemusta on jo vuosien ajalta ja ainakin jukkapalmu ja kultaköynnös viihtyvät oikein hyvin. Ohutvartiset taas eivät viihdy lainkaan ja esim sirovuoripalmu kaipaa enemmän valoa ja vähemmän kosteutta.

 1. Hei Miia
  Onpa onnistunut kylppärin freesaus. Näyttää kauniilta. Onneksi et laittanut mikrosementtiä. Tuo peili vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Kunnon valo on kylppärissä tarpeen ja vaikuttaa helpolta asentaa. Hienosti kaikki edellisen kaapiston reiät saitte piiloon. Miten se onnistui noin hyvin?
  Hyvää kevään odotusta!

  1. Raili: kaunis kiitos! ❤️ olen itse todella tyytyväinen ja sen saankin varmasti huomata seuraavassa sähkölaskussa, koska sauna lämpenee joka ilta. ? Niin levollinen ja ihana fiilis syntyy päivän päätteeksi saunoessa ja suihkiessa ja pyykkiäkin pesen nykyään mielelläni koska kylpyhuoneessa on niin viihtyisää. ?

 2. Yllättävä peilivalinta sinulta tähän tilaan ?
  Onko ollut hyvä ja tarpeenmukainen? Onnistuuko meikkaus tuossa valossa? Harmi ettei keskittäminen harmaiden vaakaraitojen suhteen ole ollut mahdollista.

  1. Päivikki: Peili on täydellinen valinta! ❤️ Sen pyöreä muoto tuo pehmeyttä muutoin hyvin kantikkaaseen ja suoralinjaiseen lookkiin. Peilin ääressä on hyvä meikata ja koskaan ikinä en ole kotona saanut aikaan niin kivaa meikkiä kuin tämän peilin ääressä. Sen lisäksi että peilin valo ja värintoistokyky on erinomainen, pääsen ensimmäistä kertaa myös kunnolla peiliin ”kiinni” eli näen tarkemmin tehdä esim silmien rajaukset kuin verrattuna vanhaan peiliin tai pieneen pöytäpeiliin. ?

   Vanhojen ruuvinreikien ja sähköjohdon paikan takia peili laitettiin aavistuksen ylemmäs kuin raitojen välinen keskitys. Tämä ei kuitenkaan minua millään tavalla häiritse, sillä peili asettuu muilta osin oikein hyvin kokonaisuuteen. Kokonaisuudessa hanan vasemmalle puolelle osuva keskitys myöskin häivyttyy kauniimmin kun peili on hieman ylempänä eikä heti hanan yläreunan kohdalla… eikä tule roiskeita peiliin käsiä vauhdikkaamminkaan pestessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *