Aurinkoenergiaa sunnuntailenkiltä

Tänään oli mielettömän ihana sää ja hyödynsin sen tekemällä 3,5 tunnin kävelylenkin. Alunperin ajatuksena oli kävellä reilun vartin mittainen matka postipisteelle ja takaisin, jonne huono-onninen postipakettini oli joutunut (piti olla kotiinkuljetus), mutten malttanutkaan kipittää suoraan kotiin vaan lähdin päämäärättömälle vaellukselle. 🙂

Maisemakuva sininen taivas kevätsää
Maisemakuva sininen taivas kevätsää
Maisemakuva sininen taivas kevätsää

Ihan parissa päivässä on lumet sulaneet kaduilta ja monissa kohdin oli kadut kuiviakin. Tämän päivän paras asia oli saada kävellä reippaasti isolla askeleella liukastelematta. Aivan mielettömän hieno fiilis!

Maisemakuva sininen taivas kevätsää
Maisemakuva sininen taivas kevätsää
Maisemakuva sininen taivas kevätsää

Taivas oli päivällä pilvetön ja niin sininen että silmiä häikäisi. Näin (ja kuulin) myös ensimmäiset hanhetkin, jotka kaakattaen pienissä parvissa lentelivät yli. Yhtään kukkaa ei vielä osunut eteen, mutta eiköhän niitäkin ensi viikolla jo pientareilla ala näkemään…

Ihanaa iltaa kaikille ja energiaa ensiviikkoon! ☀️Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *