Kolme huonetta samassa tilassa

Lasiseinän taakse muuttanut olohuone sai paljon posiitivista huomiota ja nyt näette miten makuuhuone asettuu uomiinsa entisen sohvan paikalle nurkan taakse. Kokonaisuus on minusta todella viihtyisä ja jokunen teistä saattaa ehkä huomata yhden pienen uuden jutun nykyisen makkarin nurkassa… 🙂

Kolme huonetta yhdessä tilassa - Makuuhuone, olohuone ja keittiö - Sisustusideat Omakotivalkoinen
Kolme huonetta yhdessä tilassa - Makuuhuone, olohuone ja keittiö - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Muurame-tason, seinähyllyn ja tuolin kombinaatio toimii yhteen niin hyvin, etten koskaan siihen kyllästy. Taso on leveytensä puolesta kuin mittatilauksena teetetty tuohon seinustalle ja olen extrailoinen tv:n siirtymisestä vähemmän huomiota herättävään paikkaan.

Televisio oli alunperin tytön toivoma lahja, mutta kiinnostuksen kadottua se siirtyi hänen huoneesta olohuoneen puolelle ja jäi sitten niille sijoilleen. Viimeisen vuoden aikana kotoillessa televisiosta on tullut tarpeellinen ja olen siirtynyt katselemaan suoratoistopalveluiden ohjelma-antia sen kautta puhelimen ja tietokoneen näytön sijaan. Sisustusta kaunistava tekijä se ei kuitenkaan ole ja huoneiden päittäin vaihtamisessa ehdottomasti parasta on se, että sain tv:n jemmaan.

Kolme huonetta yhdessä tilassa - Makuuhuone, olohuone ja keittiö - Sisustusideat Omakotivalkoinen
Kolme huonetta yhdessä tilassa - Makuuhuone, olohuone ja keittiö - Sisustusideat Omakotivalkoinen
Kolme huonetta yhdessä tilassa - Makuuhuone, olohuone ja keittiö - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Sängyn ympärille jää nyt enemmän tilaa ja vastapäisen tason kanssa tilan kalustus on tasapainoisempi. Tykkään myös siitä että voin iltaisin laittaa villasukat ja oloiluvaatteet tuohon tuolille lattian sijaan. Myös valaistuksen osalta koti on hämärään aikaan viihtyisämpi, puhumattakaan uuden olohuoneen hyvistä puolista kuten akustiikasta.

Kolme huonetta yhdessä tilassa - Makuuhuone, olohuone ja keittiö - Sisustusideat Omakotivalkoinen
Kolme huonetta yhdessä tilassa - Makuuhuone, olohuone ja keittiö - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Jos todella käy niin että tykästyn tähän järjestykseen, haluan asentaa kapeat pystyrimat lattian ja katon väliin rajaamaan makuusoppea. Nikkarointiprojektina se ei olisi edes hankalaa ja vaivaalloisin osuus olisi rimojen maalaaminen ennen kehikon ja seinämän kasausta ja kiinnitystä paikalleen…

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

P.S. Huomasitko mikä uudenlainen asia makuuhuoneen nurkasta löytyy? 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Kolme huonetta samassa tilassa

 1. Aivan mieletön mieletön mieletön!
  Niin put of the box -ajattelua ja ai että kuinka inspiroivaa!!!! Sun tili on ollut aina mun yks lemppareimmista ja aina säännöllisesti käyn lukasemassa sun kaikki postaukset läpi, koska sun asumisen ideologia on timanttinen!

  Ihanaa sunnuntaita sinulle, ja onnea uudesta upeasta kodista😍

  1. Sannik: Kiitos sinä ihana! 😊 Tykkään kokeilla erilaisia ratkaisuja ja pienestä asti olen intoutunut vaihtelemaan järjestyksiä ja testailemaan erikoisiakin juttuja. Muistan miten joskus alakouluikäisenä jaoin oman huoneeni ”olohuoneeksi” ja makuuhuoneeksi vanhan ajan mappihyllyjen (jotka muistuttivat Ikean Billyja) avulla ja kähvelsin meidän olohuoneesta jalkalampun omaan ”olohuoneeseeni” valaistukseksi. Olen aikoinaan laittanut myös sängyn keskelle omaa huonettani (huone oli iso ja taipui siksi siihen) ja viritellyt voilee-verhot sen ympärille katossa olleesta koukusta, kun näin sen tapaisen ratkaisun jossakin elokuvassa (olikohan Paluu Edeniin tms). 😊 Äiti ei aina tykännyt näistä kokeiluista mutta olen hänelle ikuisesti kiitollinen siitä että sain olla luova ja toteuttaa omia juttujani. Ne kantavat edelleen hedelmää enkä äkkiseltään keksi mitään sellaista sisustusratkaisua jota katsoisin kieroon. 😂 Kiitos vielä kommentistasi! 😘

 2. Mikä jottei:) Minusta makkarina kivempi ja parempi rauha,kun ei läpikulkutila.
  Mutta se joka sopii toiselle,ei välttämättä sovi toiselle:)

  1. Nanna: Läpikulku on ainut miinus tässä järjestyksessä ja isommalla perhekokoonpanolla ei varmastikaan toimisi… tosin koti olisi huoneluvultaan muutenkin liian pieni jos lapsia olisi enemmän. 😊

 3. Todella kivan näköistä. Ihanaa, kun voi vaihtaa järjestystä mielensä mukaan kotona. 🙂 Makuhuoneenkin saa isommaksi ja olohuoneen ihanan pesämäiseksi ja, kun kyllästyttää, voi taas vaihtaa huoneiden paikkaa. Tykkään todella paljon, että itsekin kokeilisin, jos olisi minun koti.

  1. Pitju: oma sisustusmottoni on että kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran. 😊 kokeelliset järjestyksenvaihdot ovat kivaa vaihtelua aina silloin tällöin ja aina voi palata takaisin vanhaan jos alkaa tökkiä. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *