OmaLaina.fi – Kokemuksia remonttilainavertailusta

Kaupallinen yhteistyö: OmaLaina.fi

Olen kahdesti kilpailuttanut remonttilainani OmaLaina.fi vertailupalvelun avulla ja molemmilla kerroilla ero parhaan ja huonoimman tarjouksen välillä on ollut merkittävän suuri. Yhteistyössä OmaLaina.fi kanssa jaan teille omakohtaiset kokemukseni palvelun käytöstä ja koska kokemukseni on pelkästään positiivinen, suosittelen jokaiselle lainaa harkitsevalle maksuttoman lainavertailupalvelun käyttöä – anna sinäkin OmaLaina.fi:n tehdä työ ja vertailla yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen tarjoukset puolestasi!

OmaLaina.fi kokemuksia - Lainavertailu remonttia varten Omakotivalkoinen

Kilpailuta lainasi OmaLaina.fi

Lainan kulut ja korkotaso vaihtelevat eri pankkien välillä ja lainan todelliset kustannukset voivat yllättää, jos lainaehtoihin ei ole tutustunut huolella. Lainan ottaminen sokkona ei kannata koskaan ja vertailemalla eri pankkien tarjoamien lainatarjousten hintatasoa ja ehtoja toisiinsa, voit olla varma ettet tule vahingossa valinneeksi lainaa huonoilla lainaehdoilla.

Lainatarjousten läpikäynti on työlästä ja aikaavievää, mutta ehdottoman kannattavaa, sillä lainan kokonaiskulujen erot voivat olla jopa tuhansien eurojen luokkaa. Suomalainen OmaLaina.fi -vertailupalvelu on kehitetty helpottamaan ja nopeuttamaan lainojen kilpailutusta ja yhdellä lainahakemuksella se vertailee puolestasi yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden laina-ajalla.

Maksuton palvelu ilman sitoumuksia

OmaLaina.fi -vertailupalvelun käyttö on maksutonta eikä lainahakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään. Voit omassa rauhassasi vertailla saamiasi tarjouksia ja valita niistä sinulle sopivimman. Tämä oli itselleni erittäin tärkeää vertailupalvelua käyttäessäni, sillä halusin kartoittaa remppalainan tarpeeni ja vertailla lainanhoitokulujen suhdetta siihen että kajoaisin omiin säästöihini. Lopputulema oli se, että päädyin valitsemaan lainan, sillä lainan kulut olivat hieman pienemmät kuin osakesäästöjeni silloinen tuotto-odotus.

Kodin remontointi ja pintojen päivittäminen voivat parhaimmillaan nostaa asunnon arvoa kymmenillä tuhansilla euroilla ja sijoitusasuntojen osalta hyöty on sitäkin merkittävämpi. Pitkäikaisen vuokrasuhteen salaisuus useimmiten on viihtyvyys ja siihen yhtenä suurimpana vaikuttajana on kodin yleiskunto. Oman kotini osalta keittiön, lattian ja saunan remontit ovat tulleet tarpeeseen ja niiden vaikutus myyntitilanteessa on pelkästään myönteinen.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen maksimimäärä vuonna 2021 on 2250€ / henkilö ja voit saada puolisosi kanssa vähennystä yhteensä 4500€ vuodessa.

OmaLaina.fi kokemuksia - Lainavertailu remonttia varten Omakotivalkoinen

Ota remonttilainalaskuri avuksi

OmaLaina.fi-sivustolta löytyvät selkeät ohjeet ja lainalaskurit auttavat oman lainabudjettisi kartoittamisessa, oli kyseessä sitten remonttilaina, autolaina tai esimerkiksi yhdistelylaina. Helppokäyttöinen remonttilainalaskuri auttaa hahmottamaan remontin lopullisia kuluja ja tämän ilmaisen työkalun avulla optimoit remppabudjetin omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Remonttilainan osalta on hyvä varata budjettiin hieman pelivaraa, sillä remontin edetessä ylläreitä saattaa ilmetä. Tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus ja ensimmäistä remonttia tehdessäni sain kantapään kautta oppia, että liian tiukalle asetettu budjetti voi ylittyä varsin suurestikin. Tästä viisastuneena lasken nykyisin remonttibudjettiin suoraan 20% extraa, jotta yllätykset eivät keikuta taloutta.

Lue lisää remonttilainasta ja kilpailuta lainatarjouksesi ➤ omalaina.fi/remonttilaina

Lainavertailu remonttia varten Omakotivalkoinen

OmaLaina.fi vertailee puolestasi yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta

OmaLaina.fi-vertailupalvelun avulla voit remonttilainan lisäksi kilpailuttaa yhdellä hakemuksella myös mm. yhdistelylainat, auton hankintaan ja korjaukseen liittyvät lainat, sekä yritystoiminnan käynnistämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen kohdistetut vakuudettomat lainat.

OmaLaina.fi vertailee puolestasi yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä lainahakemuksella nopeasti ja luotettavasti. Palvelu koostaa lainatarjouksista selkokielisen listan, jonka avulla säästät valtavasti aikaa ja helpotat päätöksen tekoa.

Kokeile sinäkin lainavertailupalvelua ja jätä hakemuksesi:

OMALAINA.FI

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *