Théhuone – Lahjaksi keväinen teelajitelma

Vappuaattona postiluukustani putkahti totaalisena yllärinä hurmaavan herkulliselta tuoksuva yllätyspaketti. Paketista paljastui Théhuoneen keväinen teelajitelma ja yllätyslahjan takana oli rakas ystäväni, joka halusi ilahduttaa minua ihan muuten vaan ilman sen ihmeempää syytä. ❤︎

Théhuone tuoksuva keväinen teelahja - Omakotivalkoinen
Théhuone tuoksuva keväinen teelahja - Omakotivalkoinen
Théhuone tuoksuva keväinen teelahja - Omakotivalkoinen

Théhuoneen keväisessä hemmottelupakkauksessa on valmiiksi valikoituna viisi erilaista biohajoaviin haudutuspusseihin pakattua herkullista teelaatua. Makunystyroitäni hiveli erityisesti punaherukoilla ja vadelmilla maustettu vihreää ja valkoista teetä yhdistelevä Marie Antoinette, josta tuli välittömästi kaikkien aikojen teesuosikkini. Toinen hykerryttävän hyvä teemaku on Mango-passion, jossa todellakin maistuu auringonpaiste. 🙂

Myös Persikkapuusta pidin kovasti ja ainoastaan Balance Tea oli maultaan sellainen etten lämmennyt – syy saattanee olla mausteena käytetyssä korianterissa, jonka ystävä en ole. Muilta osin keväinen teeyllätys oli puhdas napakymppi!

Théhuone tuoksuva keväinen teelahja - Omakotivalkoinen
Théhuone tuoksuva keväinen teelahja - Omakotivalkoinen
Théhuone tuoksuva keväinen teelahja - Omakotivalkoinen

Théhuone oli itselleni aivan uusi tuttavuus ja päivittäin teetä nautiskelevana he saivat minusta välittömästi uuden kanta-asiakkaan! 🙂 Kiitos ystäväni mahtavasta yllätyksestä – olet rakas! ❤︎

Käy sinäkin tutustumassa Théhuoneen valikoimaan ja ilahduta hyvän teen ystävää tuoksuvalla teelahjalla. Tässä myös loistava lahjavinkki äitienpäivään! ➤ thehuone.com/hemmottelupakkaus

Iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *