Tyllihame hulmuaa – Euroviisuillan asupostaus

Tänään todellakin bailataan! Euroviisujen semifinaali 2 alkaa Ylellä klo 22:00 ja meillä aletaan laittamaan kisakatsomoa kuntoon kohtapuoliin. Viisuilta on upea syy laittaa helmat heilumaan ja kävin myös tytön meikkipussilla lainaamassa luomivärejä Euroviisujen tunnelmaan sopivissa sävyissä…

Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen
Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen
Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen
Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen

En äkkiseltään edes muista koska olen viimeksi laittanut päälleni jotain vähän parempaa, joka ei ole valmistettu joustotrikoosta tai collegekankaasta. 😁 Kaivelin naftaleenista Calvin Kleinin pehmoisen ja kauniisti laskeutuvan tyllihameen* ja yläosaksi valitsin hieman läpikuultavan ja kimaltavan &other Storiesin mustan poolopuseron*.

Yksisarvisesta inspiraationsa saaneen silmämeikin sävyt valitsi tyttö ja levittelin luomille useista eri vihreän ja lilan sävyistä koostuvan kombon. Silmämeikki olisi ehdottomasti kaivannut vielä kunnon räpsyripset, mielellään jotkin oikein spesiaalit tai kimaltavat, mutta sellaisia ei meidän meikkipusseista löytynyt.

Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen
Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen
Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen
Asupostaus - Musta tyllihame, poolo ja saappaat Euroviisubileet Omakotivalkoinen

Kokonaisuudessaan Euroviisujen taso on tänä vuonna todella kova. Jo tiistaina ensimmäisessä semissä oli niin mahtavia esityksiä, että fiilis oli katossa. Tämän illan viisujen joukossa on parikin suosikkeihini kuuluvaa kappaletta ja eniten tietysti jännitetään Suomen jysäyttävän mielettömän mega super mahtavan Blind Channelin puolesta, joka todellakin ansaitsee paikkansa lauantain finaalissa.

Olen 110% varma että Suomi lunastaa pääsyn finaaliin ja uskon että lopullinen sijoituksemme tulee olemaan heittämällä top 10 joukossa. Voittokin on täysin mahdollinen ja näin itseasiassa toissa yönä unta että Suomi voitti viisut todella täpärästi mutta vankan vahvasti… saapi nähdä oliko se enneuni! 😊

Ihanaa viisuiltaa kaikille ja huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Rock-henkinen asupostaus4 kommenttia “Tyllihame hulmuaa – Euroviisuillan asupostaus

    1. Nipsu: todellakin! Loistava sijoitus ja yleisöltä ääniä neljänneksi eniten, tästä saa ja pitää olla ylpeä! Hyvä Blind Channel! 😍

      Itse äänestin Italiaa (koska rock never dies), Ranskaa (ihanan intensiivinen), Ukrainaa (mieletön etnotekno), Sveitsiä (ihana kappale vaikka livenä ei ollut niin maaginen kuin videoversio), Liettuaa (aidosti vilpittömän oloista hassuttelua eikä päälleliimattua esiintymistä) ja Kyprosta (paras hopeamekkoinen nainen ja Elena on valloittava persoona). Tyttö antoi äänensä Efendille eli Ariana Grandelle. 😁

      Show oli huikea ja Suomen yleisöäänten kohdalla tippa tuli linssiin. Ensi vuonna uudestaan ja toivottavasti yhtä hyvällä menestyksellä! Hyvä Suomi!

    1. Nipsu: Ukrainan kappale keikkuu mukavasti Spotifyn viraalilistan ykkösenä, tai ainakin vielä aamulla oli. 😍 Suomi oli sijalla 5 joten ei todellakaan huono! Tykkäsin siitä että tänä vuonna oli Euroviisuissa mukana paljon sellaisia kappaleita ja esityksiä joissa ei oltu liikaa yritetty noudattaa viisuille ominaisia maneereja. Oli hypnoottista kansanmusiikkia teknotemmolla, Venäjän kappaleessa oli rosoa ja ihanat erilaiset naiset videostreeminä ruudulla, Portugalista tykkäsin myös ja mieleeni tuli Chris Cornellin soolotuotanto ja erityisesti Euforia Morning albumi. Myös Suomi ja Italia erottuivat edukseen ja vaikka Ranskan kappale oli perinteikäs, oli sekin minusta erittäin aito ja tunteikas ilman päälleliimattua erityisyyden tavoittelua. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *