Minimalistiset kosmetiikkapakkaukset – Avohyllyt kylpyhuoneessa

Kaikki tilaamani Nuori-kosmetiikkatuotteet ovat nyt saapuneet ja pääsen aloittamaan testailun. Eniten juuri nyt olen kuitenkin haltioissani siitä miten kauniilta minimalistiset valkoiset purkit ja putelit kylpyhuoneen avohyllyssä näyttävät – näitä tuotteita pidän mielelläni esillä. ♥︎

Minimalistiset valkoiset  Nuori kosmetiikkatuotteet kylpyhuoneen avohyllyssä - Omakotivalkoinen
Minimalistiset valkoiset  Nuori kosmetiikkatuotteet kylpyhuoneen avohyllyssä - Omakotivalkoinen
Minimalistiset valkoiset  Nuori kosmetiikkatuotteet kylpyhuoneen avohyllyssä - Omakotivalkoinen

Nuori-tuotteet* on pakattu valoa läpäisemättömiin vitivalkoisiin pakkauksiin ja tykkään myös siitä että tekstiä ei ole liikaa. Varsinaiset tuotetiedot ja ainesosaluettelot ovat pahvipakkauksissa, kuten lähes kaikilla muillakin merkeillä nykyisin.

Byredon Eleventh Hour -tuoksun* alkuperäisen mustan korkin vaihdoin saman merkin vanhasta suihkusaippuasta säästämääni valkoiseen korkkiin. Ai että miten rakastan tuota näkyä, vaikka yleensä en tykkääkään säilyttää näin suurta määrää kosmetiikkatuotteita näkyvillä.

Minimalistiset valkoiset  Nuori kosmetiikkatuotteet kylpyhuoneen avohyllyssä - Omakotivalkoinen
Minimalistiset valkoiset  Nuori kosmetiikkatuotteet kylpyhuoneen avohyllyssä - Omakotivalkoinen

Etualalla kuvissa näkyvä valkoinen eustomakimppu on peruja viikonlopun kahvikekkereiltä. Nostin maljakon kylpyhuoneen allastasolle tuomaan ripauksen extraluksusta illan saunahetkeen ja Nuori-tuotteiden korkkaamiseen. 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Lue myös: ➤ Nuori – Luonnonkosmetiikkaa ilman säilöntäaineita

Lue myös: ➤ Polaria Loota seinähyllyt – Kylpyhuoneremontti


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *