Hima Furniture – Ergonomiaa etätyöskentelyyn & alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Hima / Top-Cousins Oy

Hima Furniture on uusi kotimainen työskentelyergonomiaa parantava tyylikäs innovaatio. Suomalaisen perheyrityksen Top-Cousins Oy:n Hima-tuotemallisto koostuu päätetyöskentelyn aiheuttamia rasitusvammoja ehkäisevistä kotikäyttöön suunnitelluista ergonomisista kalusteista, jotka on kehitetty yhteistyössä työterveysalan ammattilaisten kanssa. Hima-designtuotteet ovat ehdottomasti yksi tämän vuoden mielenkiintoisimmista uutuuksista ja olen aivan täpinöissäni myös siitä, että yhteistyömme merkeissä saatte nyt 25% alennusta kaikista Hima-tuotteista! 🙂

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Hima Furniture – Ergonomiaa etätyöskentelyyn

Ergonomisten kalusteiden ja apuvälineiden suunnitteluun, valmistukseen ja maahantuontiin erikoistuneen Top-Cousins Oy:n yli 30 vuoden kokemus ja taidokkuus tiivistyvät uuden Hima-tuotemalliston ominaisuuksissa. Tuotteiden skandinaavisen designin takana on arvostettu kalustemuotoilija Kasper Nyman, jonka New York Times valitsi viidentoista mielenkiintoisimman uuden designerin joukkoon vuonna 2016.

Suomessa valmistetut Hima-tuotteet tuovat ratkaisun päätetyöskentelyn aiheuttamiin oireisiin ja kehon rasitustilojen ennaltaehkäisyyn. Hima-mallisto kattaa kaksi eri korkuista Lifter-seisomatyötasoa, säilytystilalla varustetun Magic Boksi -seisomatyöpisteen ja korkeussäädettävän Frame-työpisteen, sekä yhteensopivat lisävarusteet.

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Hima Lifter seisomatyötaso ja kivuttomampi arki

Kolmesta osasta koostuva Hima Lifter -seisomatyötaso on helposti kasattava ja siirreltävä etätyöläisen apulainen. Patentoidun Puujousi™-tekniikan ja nerokkaan rakenteensa ansiosta työskentelykorkeuden säätäminen käy nopeasti ja kepeästi. Lifter muuttaa minkä tahansa kiinteän pöytäpinnan seisomatasoksi hetkessä ja luo päätetyöskentelyyn ergonomisesti optimaaliset olosuhteet.

Pääsin testaamaan Lifter-seisomatyötasoa ja paluuta vanhaan ei todellakaan enää ole. Niska- ja hartiaseudun jumeista vuosia kärsineenä olen löytänyt viimein avun ja seisomataso ratkaisi monta ongelmaa kertaheitolla. Minulla on ollut paha tapa valahtaa istuessani mykkyrälle, eikä edes työtuolista ole ollut tähän apua.

Minulle kaikista optimaalisinta on työskennellä tietokoneen ääressä seisoen, jotta hartiat eivät nouse korviin ja selkäranka sekä niska pysyvät suorassa linjassa. Myös säännöllinen painon vaihtelu jalalta toiselle ja pitkäaikaisen yhtäjaksoisen istumisen välttäminen on minulle tärkeää, johtuen lannerangassa todetuista vaurioista. Säädettävän seisomatyötason ansiosta tietokoneen ruutu kohoaa juuri oikealle kohdalle ja näin saan pidettyä myös pään asennon suorassa.

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Täydellinen ratkaisu videokokouksiin ja -palavereihin

Extrabonuksena mainitsen vielä yhden yllättävän asian, joka liittyy videokokouksiin ja jännittämiseen. Jännitän edelleen kameran edessä, enkä siitä piirteestäni varmaan koskaan pääse kokonaan eroon. Huomasin viime viikolla, että nyt kun tietokoneen näyttö kameroineen on sopivalla korkeudella, on videokokouksiin ja -palavereihin osallistuminen paljon mukavampaa kuin ennen.

Seisoessa fiilis on rennompi ja vapautuneempi, eikä minun enää tarvitse roikottaa päätä alaviistossa ja häpeillä siitä syntyvää kaksoisleukaa. 😀 Lifterin avulla myös kotona käytävien videokokousten paikkaa voi vaihdella ja olen kerran palaveerannut tytön huoneessa koulupöydän äärellä neidin ollessa syömässä keittiön puolella.

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Kasattava seisomataso ja kätevä kantokassi

Suomalaisesta 14mm paksusta koivuvanerista valmistettu Hima Lifter nostaa kirjaimellisesti päätetyöskentelyn ergonomian seuraavalle tasolle. Se on helppo pistää kasaan muutamissa sekunneissa ja sujauttaa jemmaan läppärin kanssa kaappiin tai laatikostoon työpäivän jälkeen. Tämä oli itselleni todella tärkeä ominaisuus, sillä avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmässä työpisteen piilottaminen on muulla tavoin haastavaa, enkä missään nimessä tahdo että työhön liittyvät tarvikkeet olisivat esillä vuorokauden ympäri.

Erittäin tukevan Lifter-tason kantokyky on 20kg ja innovatiivinen patentoitu Puujousi™ lukitsee jalkalevyn kiinni runkoon ja voit huoletta siirrellä tasoa tarpeesi mukaan pitäen kiinni vain runkolevystä. Tämä on ollut hyödyksi etenkin videopalavereiden aikana, kun aurinko on yhtäkkiä kääntynyt paistamaan ikkunasta suoraan silmiin. Useammankin kerran olen nostanut Lifteriä ruokapöydältä saarekkeelle ja toisinpäin. Lisäplussaa annan myös siitä, että jalan voi kiinnittää molemminpuolisesti, joten sen käyttö on yhtä sujuvaa sekä oikea- että vasenkätiselle.

Teollisuushuovasta valmistettu harmaa Lifter-kantokassi on kätevä lisävaruste, jos haluat napata seisomatyötason mukaan reissuun. Meillä kassin paikka on eteisen naulakossa ja siellä välillä myös säilytän Lifter-tasoa, jos en jaksa olohuoneen laatikostolle asti tallustella. 🙂

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Kuva: Hima / © Mikko Kauppinen

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Kuva: Hima / © Mikko Kauppinen

Hima Big Lifter – Kaksitasoinen seisomatyöpiste

Lifterin isompi versio Big Lifter on kaksitasoinen seisomatyöpiste, joka on suunniteltu erityisesti erillistä näppäimistöä ja hiirtä suosiville etätyöskentelijöille. Neljästä osasta koostuva Big Lifter laptop-teline on yhtä helppo ja nopea kasata kuin pienempikin Lifter-taso ja pähkäilin tovin kumman näistä tahdon testiin. Tulin lopulta siihen tulokseen, että minulle riittää yksitasoinen malli, sillä käytän hyvin harvoin erillistä langatonta näppäimistöäni.

Big Lifter -taso on säädettävissä 13 eri korkeuteen ja se on erinomainen valinta etenkin yli 190cm pituisille etätyöläisille, jotka työskentelevät kotona perinteisen ruokapöydän äärellä.

Hima Lifter ja Big Lifter -seisomatyötasojen sävyvaihtoehdot ovat Brilliant White, Spirited Oak, Anthracite ja Leon Ash. Pienempää Lifteriä löytyy lisäksi myös tyylikkään mustassa Gloss Black -sävyssä.

Tutustu Himan koko mallistoon täällä: ➤ himafurniture.fi

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Kuva: Hima / © Mikko Kauppinen

Hima Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Kuva: Hima / © Mikko Kauppinen

Hima Magic Boksi seisomatyöpiste säilytystilalla

Lifter-tasojen lisäksi Hima-mallistosta löytyy myös Magic Boksi seisomatyöpiste, joka yhdistää näppärästi ergonomisen työskentelyn ja säilytyksen sisustukseen integroituen. Magic Boksi on saatavana sävyissä Leon Ash, Spirited Oak, Brilliant White ja Anthracite.

Magic Boksin työtasona käytettävän kannen korkeutta voidaan säätää neljään eri korkeuteen ja kallistettuna se on erinomainen lukuteline kirjoille, tietokoneelle sekä tabletille. Boksissa on valmiiksi huomioitu myös laitteiden lataustarve ja sen alareunoista löytyy kätevät läpivientireiät johtojen kytkentöjä varten.

Lue lisää Magic Boksista täältä: ➤ himafurniture.fi/magicboksi

Seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Lifter seisomatyötaso parantaa ergonomiaa etätyössä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Lukijaetuna -25% alennusta kaikista Hima-tuotteista

Visuaalisesti tarkkaan harkittujen ja funktionaalisesti hiottujen Hima-tuotteiden suunnittelussa on huomioitu kotiympäristössä työskentelyn ohella myös muut monipuoliset käyttömahdollisuudet aina kokkailusta pelaamiseen. Lähituotantona valmistettavan ekologisen Hima-tuotesarjan päämateriaaleina käytetään massiviipuuta ja kestävää koivuvaneria, joka on laminoitu, viilutettu tai vahattu. Laadukkailla korkealaatuisilla materiaaleilla varmistetaan tuotteiden pitkäaikainen käytettävyys ja kestävyys.

Hyvä ergonomia lisää työn tehokkuutta, sujuvuutta, mielekkyyttä, turvallisuutta sekä hyvinvointia. Merkittävin vaikutus seisomatyötasoilla ja -pisteillä on päätetyöskentelijän selän ja niskan alueen rasitusvammojen ja kiputilojen ehkäisyssä. Rakenna itsellesi ergonominen työpiste juuri sinne minne haluat – kotiin, mökille, hotellihuoneeseen, parvekkeelle tai vaikka puutarhaan.

Mahtavat uutiset eivät tähän vielä loppuneet, sillä nyt saat -25% alennusta kaikista Hima-tuotteista! Alennuksen lunastat koodilla MIIA25 ja se on voimassa sunnuntaihin 12.9.2021 saakka Himan verkkokaupassa! Älä tingi mistään – valitse Hima!

himafurniture.fi

Kivaa tiistaita kaikille!

Lue myös: ➤ Etätyön etuja – Liikkuva toimisto & sosiaaliset suhteet


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *