Syksyiset lenkkimaisemat meren äärellä

Huh sentään millainen päivä ollut tänään. 🙂 Aamulla aloittamani verkkokurssi olikin hieman laaja-alaisempi, kuin mitä arvioin ja koko päivä meni sen parissa pakertaessa. Aivojeni kovalevy oli illalla siinä pisteessä että oli pakko päästä pois tietokoneelta raikkaaseen ulkoilmaan haukkaamaan happea. Tulin hetki sitten lenkiltä kotiin ja nyt on mielettömän hyvä fiilis siitä, että sain kurssin kunnialla suoritettua, vaikka tiukkaa teki. Hyvä minä! 😀

Syksyiset lenkkimaisemat meren äärellä
Syksyiset lenkkimaisemat meren äärellä
Syksyiset lenkkimaisemat meren äärellä

Sauna on lämpiämässä ja saunomisen jälkeen tilaan meille läjän pizzaa. Ai niin sekin vielä, että Luciferiin on ilmestynyt viimeisen 6.kauden jaksot katsottavaksi, joten Netflixin sarjamaratonia on luvassa niin pitkään kuin silmät pysyvät auki. 🙂

Huomenna tulossa blogiin sisustusjuttuja, joten olkaahan kuulolla. Ihanaa ja tunnelmallista iltaa kaikille!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *