Tekstiililaatta – Uusi lattia vanhan päälle

Kaupallinen yhteistyö: BRICOFLOR

Tekstiililaatta on kustannustehokas ja helppo ratkaisu uudistaa kodin koko sisustus ja tunnelma. Vanhan lattian päälle asennettava tekstiililaatta parantaa myös tilan äänieristystä ja vähentää merkittävästi kaikumista. Tästä syystä etenkin minimalistisen sisustustyylin ystäville sekä korkeiden ja avarien tilojen sisustajalle tekstiililaattalattia on erinomainen valinta. BRICOFLORin sisustusvalikoimasta löydät korkealaatuiset tekstiililaatat sekä -lankut sadoissa eri väreissä ja sävyissä – inspiroidu siis syksyisistä sisustusideoista ja luo kotiin kutsuva ja kodikas tunnelma nopeasti ja edullisesti!

Tekstiililaatta uusi lattia vanhan päälle edullisesti ja nopeasti - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Tekstiililaattojen asennus onnistuu ensikertalaiseltakin

Oletko harkinnut lattiaremonttia, mutta kokenut sen liian työlääksi ja hinnakkaaksi? Tekstiililaattojen asennus on erittäin nopeaa, helppoa ja edullista. Tekstiililaatat ovat irrallisia ja pysyvät paikoillaan oman painonsa ja vahvan taustansa ansiosta. Tarvittaessa voidaan käyttää liimatarroja, jos halutaan erityisen vankka lattia. Tekstiililaattojen asennus onnistuu selkeiden ohjeiden avulla omin voimin myös ensikertalaiselta ja jo päivässä saat kotiisi kokonaan uuden lattian vanhaa purkamatta ja ilman remonttisotkuja.

Et tarvitse asentamiseen kemikaali-liimaa, mikä tekee lattiasta turvallisen perheen pienimmille sekä kodin karvaisille asukkaille myös asennuksen aikana. Tekstiililaatat ovat allergiaystävällisiä liimattoman asennuksen ansiosta ja myös sen vuoksi, että pöly asettuu lattialle eikä jää leijumaan ilmaan. Tekstiililaatat voidaan helposti imuroida puhtaaksi ja näin poistaa pöly kokonaan.

Tekstiililaatat ovat lisäksi ekologinen ratkaisu, sillä ne kestävät kovaa kulutusta ja tarvittaessa yksittäinen laatta voidaan vaihtaa uuteen lattiaa kokonaan purkamatta. Laattojen poistaminen on yhtä helppoa kuin niiden asentaminen ja tästä minulla on omakohtaista kokemusta. Parissa tunnissa oli tekstiililaatat asennettu 18m2 kokoiseen tilaan ja purku sujui vielä vauhdikkaammin vanhaa lattiaa vahingoittamatta. 🙂

Tekstiililaatta uusi lattia vanhan päälle edullisesti ja nopeasti - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Bricoflor mallisto ja maksuttomat näytepalat

Tekstiililaatta saatavana sadoissa sävyissä

BRICOFLORin kattavasta lattiavalikoimasta löydät neljän eri valmistajan tekstiililaatat. Saksalainen Schatex valmistaa erityisen kestäviä tekstiililevyjä sekä julkitiloihin että koteihin. Tretfordin erikoisuus on yli 50-vuoden kokemus ja materiaalina käytettävä luonnollinen kashmirkarva. Hollantilaisen Heugan valttina on nykyaikainen valmistusprosessi ja Interface on vuorostaan maailman johtava ekologisten lattiavaihtoehtojen tuottaja.

Tekstiililaatat on valmiiksi jaettu käyttöluokkiin, jotta löydät helposti tarpeitasi vastaavan tuotteen. Julkitilojen kovaan kulutukseen ja runsaaseen liikenteeseen soveltuvat tekstiilimatot löytyvät kaupalliseen käyttöön -kategorian alta. Tämän kategorian lyhytnukkaiset tuotteet ovat erinomaisia myös kotien eteistiloissa sekä kotitoimistoissa, joissa on pyörillä varustettu työtuoli. Pehmeämmät kotikäyttöön soveltuvat tekstiililaatat ovat parhaimmillaan oleskelu- ja makuuhuoneissa.

Tutustu BRICOFLORin tekstiililaattoihin kokonaisuudessaan täällä: ➤ bricoflor.fi/tekstiililaatat

Tekstiililaatta uusi lattia vanhan päälle edullisesti ja nopeasti - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Bricoflor mallisto ja maksuttomat näytepalat

Kaikua vaimentava ja askelääntä eristävä tekstiililaatta

Tekstiililaatat ovat pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia jalan alla. Parasta niissä mielestäni kuitenkin on kaikua vaimentava ja askeleen ääntä eristävä ominaisuus, joka parantaa kodin äänimaisemaa ja luo miellyttävän ympäristön arjen askareille. Jos siis olet tuskaillut lasten leikkien äänekkyyttä, viereisessä huoneessa pauhaavaa televisiota tai haluat paremman työrauhan kotitoimistoosi, on tekstiililaatta tutustumisen arvoinen vaihtoehto.

Tekstiililaattalattian puhdistus on ongelmatonta ja helppoa. Tahrat voidaan puhdistaa paikallisesti yleisimmillä pesuaineilla ja tiukempaa tahranpoistoa varten voit tarvittaessa irroittaa yksittäisen laatan ja hangata kevyesti sen pinnan puhtaaksi puhdistusohjeiden mukaisesti.

Tekstiililaatta uusi lattia vanhan päälle edullisesti ja nopeasti - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Tekstiililaatta uusi lattia vanhan päälle edullisesti ja nopeasti - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Ilmainen näytepalvelu BRICOFLORilta

Tekstiililaattoja on saatavana sadoissa väreissä. Perinteisen skandinaavisen harmaan ja beigen väripaletin ohella BRICOFLORin valikoimasta löytyy runsaasti myös rohkeita trendivärejä sekä maanläheisiä murrettuja ja pehmeitä sävyjä. Itse iskin silmäni Heuga Superflor -malliston vaaleaan havunvihreään 50x50cm kokoiseen 9102 Fruity -tekstiililaattaan.

BRICOFLORin tarjoaman näytepalvelun ansiosta voit tarkastella materiaaleja sekä sävyjä oikeissa olosuhteissa kotonasi ja varmistua valinnastasi. Tekstiililaattojen näytepalat tilaat kätevästi suoraan verkkokaupan tuotesivuilta:

bricoflor.fi/tekstiililaatat

Inspiroivaa syksyistä päivää kaikille!

Lue myös: ➤ Tapetti tuo sisustukseen särmää8 kommenttia “Tekstiililaatta – Uusi lattia vanhan päälle

    1. Remppa mielessä: Tekstiililaatta soveltuu myös lattialämmityksen kanssa käytettäväksi kuivissa tiloissa. 🙂

  1. Hei,
    Millaisia kokemuksia sinulla on tekstiilimattolaatoista? Näkyykö saumat? Pysyykö paikallaan? Pysyykö siistinä? Muita kokemuksia? Suositteletko?

    1. Jarmo: On hyviä kokemuksia kolmesta sisustuskohteesta. Saumat eivät näy jos ei laita nenää kiinni lattiaan, poikkeuksena sellainen tekstiililaatta joka on asennettu ruudukoksi. Harmaan sävyissä ei pöly näy ollenkaan ja ne on todella helppo imuroida puhtaaksi. Suosittelen erittäin paljon ja yksi parhaista piirteistä on se, että tekstiililaatta vaimentaa kaikumista erittäin tehokkaasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *