Malia Bonfire tuoksukynttilä

Se on taas se aika vuodesta, kun tuoksukynttilät viimeistään kaivetaan esiin kaapista. Marraskuun iloksi kävin ostamassa uuden kynttilän. Tällä kertaa päädyin kotimaisen Malian takkatulen tuoksuiseen Bonfire-kynttilään. Malia-kynttilät valmistetaan soijavahasta, jotka palavat puhtaammin kuin perinteiset parafiinikynttilät. Luonnollisista aineksista valmistettu soijakynttilä ei eritä nokea palaessaan ja siksi on turvallinen valinta syksyn tunnelmointiin.

Malia Bonfire tuoksukynttilä ja upea boho kukkakimppu Omakotivalkoinen sisustusblogi
Malia Bonfire tuoksukynttilä ja upea boho kukkakimppu Omakotivalkoinen sisustusblogi
Malia Bonfire tuoksukynttilä ja upea boho kukkakimppu Omakotivalkoinen sisustusblogi

Ihanan tuoksuisen kynttilän suojaksi ostin Malian lasikuvun, joka säilöö tuoksun sisäänsä kun kynttilää ei polteta. Tämä on etenkin keittiön läheisyydessä tarpeen, jos kynttilä on vähänkään voimakkaammin tuoksuva yksilö.

Malia Bonfire on tällä hetkellä meidän kodin ainoa tuoksukynttilä, kun vielä muutama vuosi sitten kokoelmassani oli lähes 20 erilaista tuoksuvaa kynttilää. Hyvin olen saanut kynttilävarastoni hupenemaan, vaikka olen varsinainen addikti ja aina kaupassa hipelöimässä ihania uutuuksia ennen kuin vanhojakaan on käytetty loppuun. 🙂

Osta kynttilä täältä: ➤ stockmann.com/malia-bonfire*

Malia Bonfire tuoksukynttilä ja upea boho kukkakimppu Omakotivalkoinen sisustusblogi
Malia Bonfire tuoksukynttilä ja upea boho kukkakimppu Omakotivalkoinen sisustusblogi

Malian kynttilä ja lasikupu tuovat minimalistiseen sisustukseen ripauksen luksusta. Lisäksi kynttilän tuoksu täydentää savuefektillä toimivaa aidon näköistä sähkötakkaa, josta kirjoittelin teille viime viikolla TÄÄLLÄ. Nyt on sekä tunnelma että tuoksu kodissa kohdillaan!

Ihanaa alkanutta marraskuuta kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *