Minimalistinen kannellinen pyykkikori

Pyykkikorin virkaa on jo vuosia toimittanut Koziolin valkoinen kanneton muovikori, mutta nyt asiaan on saatava muutos. Haluan likapyykit kannen alle piiloon ja olen kartoittanut erilaisia pyykkikoriksi soveltuvia vaihtoehtoja. Uuden pyykkikorin haluan olevan minimalistinen, kantikas mielummin kuin pyöreä, valkoinen ja riittävän iso myös lakanapyykille.

Moderni minimalistinen valkoinen pyykkikori kannella - Säilytysvinkit Omakotivalkoinen
Moderni minimalistinen valkoinen pyykkikori kannella - Säilytysvinkit Omakotivalkoinen
Moderni minimalistinen valkoinen pyykkikori kannella - Säilytysvinkit Omakotivalkoinen

Kuvat: The White Company

Ehdoton suosikkini on edelleen brittiläisen The White Companyn neliskanttinen ja minimalistinen pyykkikori, jota harmikseni ei toimiteta lainkaan Suomeen ja ilmeisesti sen valmistuskin on nyt lopetettu.

Pyykkikorin materiaali on kiiltäväksi maalattu ja lakattu mdf ja hieman mietityttää miten se pitkässä juoksussa edes kestäisi kylpyhuoneen kosteaa ilmaa. Kaikista paras ja pitkäikäisin ratkaisu materiaalin osalta olisikin Polarian kylpyhuonekalusteissa käytettävä teräs, joka ei vettä pelkää. Mahtaisikohan Polaria napata tästä ideasta kopin, jos sitä heille ehdottaisin…? 🙂

Moderni minimalistinen valkoinen pyykkikori kannella - Säilytysvinkit Omakotivalkoinen

Kuva: Rexa Design

The White Companyn kanssa hyvinkin samankaltaista Rexa Design Unico Laundry basket pyykkikoria ei myöskään voi tilata Suomeen ja saatavuus muutenkin on rajattua. Arvatkaa miten harmittaa. On kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. 🙂

Moderni minimalistinen valkoinen pyykkikori kannella - Säilytysvinkit Omakotivalkoinen

Kuva: Italian Design for Living ®

Aivan pieni ilon pirskahdus ehti rinnassa piipahtaa Italian Design for Livingin verkkokaupassa, kunnes näin toimitusalueet – ei toimitusta Suomeen. Että semmosta. 🙂

HUOMIO!

Olisiko siellä ruudun takana puuseppää, kalustemuotoilijaa tai muuta teollisen muotoilun ammattilaista, jonka kanssa olisi mahdollista kuvien kaltaista kannellista pyykkikoria alkaa työstämään? Laittakaahan linjat kuumiksi ja viidakkorumpuun volyymia jos tuttavienne joukossa tällaisia ammattilaisia on – nyt tarvitaan Suomeen minimalistinen kannellinen pyykkikorimallisto, joka mielellään olisi materiaaliltaan tai pintakäsittelyltään kylpyhuoneen kosteutta ja vesihöyryä kestävä! 🙂2 kommenttia “Minimalistinen kannellinen pyykkikori

    1. Minna: Tuo on ihana mutta mietityttää miten hyvin se kestää kosteassa tilassa… Kiitokset vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *