Fiskars Colors Coconut – 10 vuoden etsintä on päättynyt!

Vuosi 2022 on alkanut leppoisasti ja fiilikset ovat odottavaisen toiveikkaat. Uskon että tästä vuodesta tulee parempi kuin edeltäjästään ja se ei paljoa vaadi. 🙂 Vuoden ensimmäisenä blogipostauksena on tekemäni kirppislöytö, josta olen ensimmäisen kerran haaveillut täällä blogissa jo vuonna 2011. Kyseessä on Fiskarsin Colors-erikoisarjaan aikoinaan kuulunut valkoinen Coconut-keittiövälinesetti, johon kuuluu sakset, juustohöylä sekä kuorimaveitsi. 🙂

Kirppislöydöt Fiskars Colors Coconut setti ja Serax kulhot - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Kirppislöydöt Fiskars Colors Coconut setti ja Serax kulhot - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Fiskars Colors -sarjan valmistus loppui jo vuosikausia sitten ja jäin nuolemaan näppejä tämän kolmiosaisen Coconut-värisen setin osalta. Yksittäiset sakset onnistuin sentään löytämään ja nyt saksia onkin kahdet, mikä on hyvä asia. 🙂

Tämä uudenveroisessa kunnossa ollut Fiskarsin valkoinen aarteeni löytyi Torista 5 eurolla ja ette usko miten onnellinen olin ja olen edelleen. Höylättävää juustoa meillä harvemmin enää syödään, mutta kuorimaveistä tarvitaan lähes päivittäin ja nyt on kokonainen Colors Coconut -perhe viimein kasassa – yli 10 vuoden jälkeen. 🙂

Kirppislöydöt Fiskars Colors Coconut setti ja Serax kulhot - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Viime vuonna tein myös toisen uskomattoman kirppislöydön keittiöön ja ruokailuun liittyen (postaus TÄÄLLÄ). Seraxin samettisen mattapintaisen Base by Pietboon -astiaston valmistus on lopetettu ja sen saatavuus on heikko. Lautasia ja kulhoja onnistuin ostamaan, mutta monta muuta osaa jäi saamatta. Kirpparilta sitten bongasin nämä kaksi isompaa kulhoa yhteishintaan 25 euroa. Korvattomat kahvimukit vielä roikkuvat listalla ja toivottavasti ei tarvitse 10 vuotta odottaa niiden löytämistä. 🙂

Teittekö te kirppis- ja second hand -löytöjä viime vuonna?


Mainos alkaa

Mainos päättyy

8 kommenttia “Fiskars Colors Coconut – 10 vuoden etsintä on päättynyt!

  1. Nipsu: Nuo ovat pyörineet mielessä enempi vähempi 10 vuotta ja aina kirppiksillä olen niitä yrittänyt bongailla. 🙂 Nyt viimein ne löytyi ja vielä settinä. Olisin ne toki ostanut osissakin, mutta nyt sain koko paketin kerralla ja Coconut-sarjani on kasassa. 🙂

 1. Tuo on kyllä niin kiva setti, oranssit ei ole koskaan ollut omaan mieleeni, onneksi nykyään on muitakin värejä saatavilla. Itse tykkään vaaleanpunaisista, onneksi niitä on roosa nauhan myötä saatavilla.
  Iittalan vaaleanpunaisia tuotteita yritän itse kovasti metsästää mutta niitä on todella vähän tarjolla.

  1. Marine: Oranssit ei minunkaan mieleeni ole ja nykyisissä valkoisissa saksissa oranssi keskiö pistää silmään. Siksi vain tuo täysin valkoinen Coconut minulle kelpaa ja nyt viimein sen hyppysiini sain. 🙂 Joskus sitä jää liian pitkäksi aikaa vatvomaan asioita ja sitten käy näin kuin minulle kun Coconut-väri yhtäkkiä katosikin kaupoista eikä sitä enää saanut. Meillä oli tuolloin niin monet muun merkkiset sakset, höylät ja kuorimaveitset etten jotenkaan raaskinut näitä silloin ostaa ja ajattelin että kyllähän sitä myöhemminkin ehtii. No enpä ehtinyt ja 10 vuotta meni ennen kuin sain juustohöylän ja kuorimaveitsen hankittua. 😀 Hyvää kannattaa onneksi odottaa, joten parempi myöhään kuin ei koskaan. 🙂

 2. Heippa.Hyvää uutta vuotta ! Et taida enää julkaise kommentteja ? Jotenkin ”hiljaiseksi”muuttunut sen jälkeen..

  1. Pilvi: Itsekin ihmettelin kommenttien vähäistä määrää, kunnes nyt huomasin että meidän roskapostisuodatus on päivityksen yhteydessä aktivoitunut oikein kunnolla ja ohjannut kaikki aidot ja oikeatkin viestit roskaposteihin. Roskapostia on kertynyt yli 10 000 viestin verran ja hetken kestää kun joudun ne käymään manuaalisesti läpi silmäillen, jotta bongaan sieltä joukosta nämä oikeat kommentit. Pahoittelut tästä! Julkaisu ja vastaus on tulossa jokaiseen kommenttiin uusimmasta vanhimpaan, kunhan tässä loppuviikon aikana saan käytyä kommentit läpi.

  1. Päivi: noin 8000 kommenttia on nyt käyty läpi ja julkaistu sekä vastattu reipas 60. Vielä on jäljellä ja urakka onkin isompi kuin uskoinkaan. 🙂 Joka päivä asia onneksi edistyy ja uskoisin että tämän viikon loppuun mennessä ollaan ajantasalla. Kauhia savotta on kyllä, roskapostirobotit on nykyään niin nerokkaita että osaavat suht hyvällä suomenkielellä kirjoitella ja se on hidastanut vauhtia. Onneksi spämmisuodatin toimii nyt oikein ja oikeat kommentit tulevat oikeaan boksiin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *