Satumaisen luminen maisema

Minun oli aivan pakko tarrata päivällä kiinni kameraan ja taltioida tämä ikkunan takaa avautuva satumainen maisema. Koivujen ja pensaiden ohuet oksat taipuvat lumikerroksen alla ja kaikki mihin silmä ylettää hohtaa sumuisen valkoisena. Pieni kaistale sinistä taivasta vilahtaa usvan yllä ja luo taianomaisen efektin talviseen maisemaan.

Satumaisen luminen maisema Helsingissä - Omakotivalkoinen maisemakuvaus
Satumaisen luminen maisema Helsingissä - Omakotivalkoinen maisemakuvaus
Satumaisen luminen maisema Helsingissä - Omakotivalkoinen maisemakuvaus

En muista koska Helsingissä olisin näin jännään sääilmiöön törmännyt. Sumua, usvaa, kuuraa, lunta ja sinisiä hetkiä on kyllä riittänyt mutta ei koskaan saamaan aikaan. Oman lisänsä tähän erikoiseen maisemaan teki vielä harmaana vyöryvä pilvirypäs, joka liihotti ohitse horisontissa… Kerrassaan upea näky!

Ihanaa iltaa kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *