Suuri designale – Yli 1200 tuotetta

Finnish Design Shopin suuri designale* on vertaansa vailla. Alevalikoimassa on yli 1200 tuotetta, joiden joukossa on kestoklassikoita kuten Louis Poulsenin AJ-malliston valaisimia ja Artekin ikonisia kalusteita. Yllätys oli bongata aleosastolta myös Nichban minimalistisia uutuuksia, josta kirjoittelin teille viime kesänä TÄÄLLÄ.

Suomen massiivisin designale - Parhaat tärpit Omakotivalkoinen
Suomen massiivisin designale - Parhaat tärpit Omakotivalkoinen

Keräsin teille omasta mielestäni parhaat aletärpit kuvakollaasin muotoon. Etenkin Poulsenin AJ-valaisimet, Artekin erikoisjakkarat, Ark Journalin sisustus- ja lifestylelehdet sekä kotimaisen Hetkinen-brändin tuotteet ovat sellaisia, jotka itse korvamerkitsin. Aleosastolta nyt löytyvän Ark Journal -lehden ostin omakseni jo aikaisemmin ja pakko sanoa että pitkästä aikaa koin saavani hinnalle vastinetta ja luettavakseni aidosti uudenlaista ja mielenkiintoista sisältöä. Seuraavaa numeroa odotellessa siis… 🙂

Kipaise selaamassa yli 1200 tuotteen alevalikoima täältä: ➤ finnishdesignshop.com/ale*

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Tuotekuvat: FDS / brändit, *sisältää kaupallisen linkinVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *