Polaria Siro – Tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi

Kaupallinen yhteistyö: Polaria

Polaria Siro on tyylikäs ja laadukas säilytyskaappimallisto, joka parantaa kylpyhuoneen toiminnallisuutta. Siro-malliston seinäkaapit ovat syvyydeltään vain 14cm ja sopivat siksi myös pieniin sekä haastaviin tiloihin. Siro-mallistossa on kaksi eri korkeutta – Siro 1200 -kaapin korkeus on 120cm ja Siro 700 on korkeudeltaan 70cm. Värejä on kaksi, valkoinen ja harmaa. Vuosi sitten valmistuneen kylpyhuoneremontin yhteydessä asennutin allastason viereen korkeamman Siro 1200 -kaapin ja nyt kylpyhuonetta täydentämään on tullut pienempi Siro 700 -seinäkaappi.

Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen

Polaria Siro – Pienen tilan säilytysratkaisut

Pesukoneen ja saunan oven välissä oleva pieni seinän pätkä on hankalan muotoinen. Se on aina kaivannut jonkinlaista funktiota ja sain yhtenä päivänä ahaa-elämyksen pestessäni pyykkejä. Pyykinpesuaineidenhan olisi hyvä olla käden ulottuvilla heti pesukoneen vieressä. Ovelliseen seinäkaappiin saisin myös suihkusaippuat sekä shampoot sopimaan ja näin vapauttaisin tilaa kylpyhuoneen toisella puolella allastason vieressä sijaitsevasta isommasta Siro 1200 -kaapista.

Meidän kylpyhuone ei ole pienimmästä päästä, mutta muodoltaan haasteellinen saunan vinon seinän vuoksi. Keskilattialle jää runsaasti tilaa, mutta oviaukkojen, viemäreiden ja suihkun sijainti ovat kalusteiden sijoituksen kannalta hankalissa paikoissa. Teini-ikäisen tytön kanssa kaappitilaa ei voi kylpyhuoneessa olla koskaan liikaa ja uusi Siro 700 -kaappi on täydellinen lisä meidän kylpyhuoneeseen sekä kokonsa että tyylinsä puolesta. ❤︎

Tutustu Polaria Siro-mallistoon ja värivaihtoihin lisää täällä: ➤ polaria.fi/siro

Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen

Polaria Siro 1200 – Tilaihme, jonne mahtuu korkeatkin purkit

Allastason vieressä olevasta Polaria Siro 1200 -seinäkaapista vapautui tilaa tytön tarvikkeille ja omani saan tiivistettyä yhdelle hyllylle. Sovimme tytön kanssa että ylin hylly on minun ja toisiksi ylin hänen. Toisiksi alimmainen hylly on vuorostaan hammasharjoja ja -tahnoja varten ja alin hylly on varattu hiustenhoitotuotteille ja meidän yhteinen hiuslakka onkin siellä on valmiina. Tuo kyseinen hiuslakkapurkki on muuten korkeudeltaan melkoinen mötikkä ja säilytin sitä vanhassa kaapistossa altaan alla, kun muualle se ei mahtunut – ei kovin ergonomista jos sanoisin. 🙂

Nanokeraaminen suojapinnoitus tekee Polarian kylpyhuonekalusteista erityisen kestävät ja ruostumattomat ilman haitallisia fosfaatteja. Ne pysyvät puhtaina melkein itsestään ja vain kahdesti vuodessa ne kaipaavat perusteellisempaa pölyjen pyyhkäisyä. Minkäänlaista jynssäämistä ei enää ollut tarvetta tehdä ja aikaisempaan kaapistoon verrattuna ero on kuin yöllä ja päivällä. Näin helppohoitoista kylpyhuonetta en ole tähän päivään mennessä kohdannut.

Polarian referensseistä löydät runsaasti ideoita ja inspiraatiota kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin: ➤ polaria.fi/referenssit

Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen

Kahden askeleen päässä suihkusta

Siro-kaappien ovet avautuvat 180-astetta, mikä on toiminnallisuuden osalta erinomainen piirre. Pesuaineet ovat nyt myös optimaalisella ottokorkeudella ja näen suoraan yläviistosta miten paljon pyykinpesunestettä pulloissa on. Kaapin paikka ja korkeus määräytyi alla olevan seinäkoukun mukaan, jossa kuivatan usein alusvaatteita ja muita pikkupyykkejä. Joskus mietin että hankkiudun eroon tuosta seinäkoukusta, mutta se on arjessa niin tarpeellinen lisä etten tulisi näin 16-vuoden jälkeen enää toimeen ilman sitä.

Myös shampoot ovat nyt lähempänä suihkua ja askelmäärä suihkusta kaapille puolittui. Poimin suihkussa tarvitsemani pesuaineet aina pesukoneen päälle ennen suihkuun astumista, mutta usein jotain unohtuu ja olen joutunut kipittelemään märkänä kylpyhuoneen poikki sitä noutamaan. Nyt ei tarvitse ottaa kuin kaksi askelta ja hieman kurottaa niin puuttuva pesuaine on hyppysissä… eikä kylpyhuoneen mattokaan enää kastu märkien jalkojen alla. 🙂

Polaria Siro tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi kylpyhuoneeseen - Omakotivalkoinen

Kokemuksia Polaria kalusteista

Pienelle seinämälle sijoitettu Siro 700 tekee ihmeitä kylpyhuoneen sisustukseen ja ennen niin mitäänsanomattoman näköinen pesukonenurkkaus näyttää nyt viimeistellyltä ja kauniilta. Tykkään siitä että saan luotua kylpyhuoneeseen tunnelmaa viherkasvien avulla ja Siro 700 -kaapin päältä löytyy kosteassa ilmassa viihtyvät jukkapalmun versot.

Reilun vuoden kokemuksella suosittelen suurella tyytyväisyydellä kotimaisen Polarian kylpyhuonekalusteita. Siro-seinäkaapin, Loota-seinähyllyjen ja Laval-allastason yhdistelmä on helppohoitoinen, tyylikäs, ajaton ja toimiva ratkaisu kylpyhuoneen kalustamiseen. Polarian tuotevalikoiman ja jälleenmyyjälistauksen löydät täältä:

polaria.fi

Aurinkoista kevätpäivää kaikille!

Lue myös: ➤ Uusi ilme kylpyhuoneeseen edullisesti


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Polaria Siro – Tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi

  1. Kiitos tästä kirjoituksesta. Meillä on pieni kylpyhuone ja pesukoneen viereen mahtuisi samanlainen pieni kaappi. Tiedätkö saako Siro kaappia K-raudasta Helsingistä?

    1. Karo: K-raudan verkkokaupasta löytyy Siro 700 -hyllyä ja myymälöissä sitä on tällä hetkellä saatavana kahdessa. Myymälöiden varastotilanteet päivittyvät K-raudan nettisivuille ja tuoteen sivulla tietojen alla on valikko josta näet reaaliaikaisesti missä myymälöissä niitä on kulloinkin saatavana. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *