5 Vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän

Julkaisin Instagramissa 5 vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän -oppaan ja sain välittömästi palautetta, että myös blogin lukijoille, jotka eivät Instagramia ollenkaan tai aktiivisesti käytä, tulisi mahdollistaa samat sisällöt. Saamani palaute on aivan totta ja tässä siis vinkkini miten sinä saat kylpyhuoneesta viihtyisän! 🙂

5 Vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän - Omakotivalkoinen

1. Kaiken pohjana on siisteys

Siisti ja pinnoiltaan puhdas kylpyhuone on kaiken lähtökohta. Kerta viikkoon kun imuroi lattiat, pyyhkii tasot ja kiillottaa hanat, ollaan jo pitkällä.

Myös seinät ja suihkutilan laattasaumat kannattaa pestä parin kuukauden välein. Näin vältyt lian pinttymiseltä ja siivous sujuu huomattavasti nopeammin.

Jos kylpyhuoneestasi löytyy suihkuseinä tai -nurkka, kannattaa se kuivata lastalla joka suihkukerran jälkeen. Näin ehkäiset kalkkisaostumien muodostumista.

5 Vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän - Omakotivalkoinen

2. Suosi ovellisia kaappeja ja kannellisia purkkeja

Kylpyhuone kerää runsaasti pölyä ja ovelliset kaapit sekä kannelliset purkit nopeuttavat siivoamista ja parantavat tilan siistinä pysymistä.

Mitä nopeammin saat tasot tyhjiksi pyyhkimistuotteet varten, sen mukavampaa siivoaminen on ja sitä tulee tehtyä luonnostaan useammin.

5 Vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän - Omakotivalkoinen

3. Valaistus kuntoon

Valaistus on myös kylpyhuoneessa yksi merkittävimpiä viihtyvyyteen vaikuttavia tekijöitä. Vaihda kellastunut kattoplafondi uuteen ja vaihda spottivalaistus tehokkaampaan valkoiseen valoon.

Huonosti valaistu kylpyhuone on käyttömukavuudeltaan epämiellyttävä ja jos harkitset valaistuksen uusimista, niin suosittelen säädettävää / himmennettävää tehokasta led‑valaisinta, jonka mukautat haluamaasi tunnelmaan.

5 Vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän - Omakotivalkoinen

4. Piilota värikkäät purkit kaappiin tai koriin

Värit ovat ihania! Kylpyhuoneen purkkikokoelman sateenkaaren kaikki sävyt eivät usein kuitenkaan ole ilo silmälle.

Esillä oleva purkkiarsenaali tekee tilasta helposti levottoman näköisen ja säilyttämällä pesuaineet oven takana kaapissa tai säilytyskorissa, luot kylpyhuoneeseen rauhallisemman tunnelman.

5 Vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän - Omakotivalkoinen

5. Paikka kaikelle

Kylpyhuoneessa suoritetaan useita arjen askareita. Kylpyhuone toimii useilla myös pyykinpesupaikkana likapyykkikoreineen. Multifunktionaalinen tila on nopeasti sekaisin kun perheenjäsenet hoitavat omia askareitaan.

Jokaisella tavaralle olisi hyvä löytää oma paikka, josta se on helposti poimittavissa ja palautettavissa käytön jälkeen takaisin. Näin kylpyhuone pysyy siistinä ja viihtyisänä. Lisää säilytystilaa saat lisäämällä seinälle siroja kaappeja tai hyllyjä.

5 vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän kokoaa yhteen konstit, joilla luot tunnelmaa kaiken kokoisiin ja ikäisiin kylpyhuoneisiin. Lisää aiheeseen liittyviä blogipostauksia löydät alta:

Lue myös: ➤ Polaria – Uusi ilme kylpyhuoneeseen

Lue myös: ➤ Savo iLED RONDO – Valopeili luo tunnelmaa

Lue myös: ➤ Brabantia MindSet kylpyhuonesarja – #enjoythedoing

Aurinkoista tiistaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *