Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa

Helsingin kauneimpiin rakennuksiin kuuluva Kivipalatsi on valmistunut vuonna 1896. Nyt tästä puutarhamaisella sisäpihalla varustetusta unelmatalosta on tullut myyntiin vaaleasävyinen kaksio, jonka ikkunasta avautuu näkymä mm. Vanhaan kirkkopuistoon.

Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa

Osittain suojeltuun ja historiallisesti merkittävään kiinteistöön tehty suuri saneeraus saatiin valmiiksi 2014. Koko talo vastaa nyt kaikilta mukavuuksiltaan nykypäivän vaatimuksia. Vesikatot, välipohjat, eristykset ja ikkunat kunnostettiin ja uusilla rakenneratkaisuilla parannettiin rakennuksen paloturvallisuutta ja äänieristystä. Myös hissillisen kiinteistön sähkö-, tele-, putki-, ilmanvaihto-, ohjaus- ja turvajärjestelmät uusittiin kokonaan.

Kokonaisuudessaan tämä yliarkkitehti valtioneuvos Florentin Granholmin suunnittelema 1800-luvun talossa sijaitseva koti on valmis paketti, jossa ei remonteista tarvitse huolehtia. Elinvoimainen taloyhtiö on asuntokauppjen edellytys ja siksikin tämä kaunis kaksio on hyvä sijoitus koko elämän kodiksi! ❤︎

Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa

Kodin sydän on kaunis keittiö, joka on varustettu Mielen kodinkoneilla ja remontoitu rakennuksen tyyliin sopien. Näen itseni istumassa tuon ikkunan ääressä aamukahvia ja kurkkuvoileipää nauttimassa. ❤︎ Yli kolmen metrin huonekorkeus, kauniit kattolistat ja vaaleat pinnat luovat upeat raamit monenlaiselle sisustukselle.

Ruokapöydän patinasta tykkään kovasti ja siitä inspiroituneena haluaisin olohuoneen puolelle samaa tyyliä mukailevan kaapin, jonka yhdistäisin modernin minimalistisiin kalusteisiin.

Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa
Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa

Tässä unelmakaksiossa on reilusti säilytystilaa. Rakastan myös näitä vanhoja puuovia ja niiden luomaa tunnelmaa. Tässä kodissa on kaikki kohdillaan enkä muuttaisi siitä mitään! Katso kaikki loput kuvat ja miltä ihana sisäpiha näyttää Etuoven sivuilta TÄÄLTÄ. Lisätietoja löydät NORD LKV:n sivuilta TÄÄLTÄ.

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Kuvat: © Matti Hämäläinen / Visual Business Oy. Kohde: Peppi Martas, NORD LKV

Lue myös: ➤ Tunnelmallinen unelmatalo Raaseporissa


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Upea kaksio Helsingin Kivipalatsissa

    1. Pilvi: Olisipa! 🙂 Heti ostaisin jos olisi ylimääräistä irrottaa vakuuksiin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *