N°1 DE CHANEL – BEAUTY AHEAD OF TIME

Piipahdin uuden ikääntymisen merkkejä ehkäisevän N°1 DE CHANEL ihonhoitosarjan lanseeraustilaisuudessa Stockmannilla. Pääsin kokeilemaan punaista kameliakukkaa sisältäviä uutuustuotteita ja rakastuin tulisesti L´EAU ROUGE – vartalosuihkeeseen ja hellävaraiseen POWDER-TO-FOAM CLEANSER -puhdistusvaahtoon. Mukaan tilaisuudesta saimme pienet tuotenäytteet kasvoserumia ja -voidetta, jotka myös vaikuttavat yhden kerran kokemuksella toimivilta.

N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen
N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen
N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen

Kaunis punainen kameliakukka

Kutsuvierastilaisuus järjestettiin ulkona ja teemavärinä oli kameliakukan punainen. Somisteeksi pihalle oli tuotu punaisia polkupyöriä, jotka ovat ehkä söpöimmät ikinä!

Tarjolla oli herkkuja sekä kuohuvaa, joita nautimme dj:n soittaman musiikin säestämänä ennen Chanel-uutuuksien esittelyä.

N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen
N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen
N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen
N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen

N°1 DE CHANEL tuotesarjan 12 tuotetta

Puhdistus: N°1 DE CHANEL POWDER-TO-FOAM CLEANSER vaahtoava puhdistusjauhe. Kaada puolikas teelusikallinen jauhetta kämmenelle ja sekoita pari tippaa vettä joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja levitä kasvoille pyörivin liikkein. Huuhdo huolella. Tätä voi käyttää omalle ihotyypille sopivissa sykleissä kerran tai useammankin viikossa.

Esivalmistelu: N°1 DE CHANEL REVITALIZING LOTION ja N°1 DE CHANEL REVITALIZING ESSENCE LOTION ovat seerumimaisia hoitovesiä, jotka valmistelevat ihon vastaanottamaan ravitsevat ja kosteuttavat hoitotuotteet. Korjaa ihon PH-arvoa ja suojaa ihoa ilmansaasteilta ja muilta epäpuhtauksilta.

Hoitoseerumi kosteusvoiteen alle: N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM on ikääntymisen merkkejä tehokkaasti ehkäisevä seerumi. Virkistää ja heleyttää väsynyttä ja rasittunutta ihoa.

Silmänympärysvoide: N°1 DE CHANEL REVITALIZING EYE CREAM hoitaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa. Häivyttää ikääntymisen merkkejä ja ehkäisee uusien syntymistä.

Kosteusvoide: N°1 DE CHANEL REVITALIZING CREAM on kohottava ja ihoa napakoittava kosteusvoide, joka viimeistelee ihonhoitorutiinin. Kosteusvoide imeytyy hyvin ja sen päälle on helppo levittää meikkivoidetta ja muita meikkituotteita. Kosteusvoiteen voi ostaa myös refill-täyttöpakkauksena, jolloin jätettä tulee vähemmän. Pakkauksen valmistaa suomalainen yritys ja sen valmistukseen on käytetty kameliakukan kaikki ne osat, joita varsinaiseen tuotteiseen ei ole voitu hyödyntää!

Pitkin päivää: N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM-IN-MIST suihkutettavaa seerumia voi suihkia kasvoille pitkin päivää. Sopii myös meikin päälle.

Vartalolle: N°1 DE CHANEL REVITALIZING BODY SERUM-IN-MIST kosteuttaa vartaloa tehokkaasti. Hienojakoinen kosteussuihke ei myöskään tahmaannu hikoillessa ja tämä on ehdottomasti kesän paras vartalotuote.

Luksusta: N°1 DE CHANEL L’EAU ROUGE on mielettömän ihana vartalosuihke, jonka tuoksu suorastaan huumaa. Ihosta tulee ihanan pehmoinen ja herkullisen tuoksuinen. Tämä on suosikkini kaikista N°1 DE CHANEL -uutuustuotteista.

Meikkivoide: N°1 DE CHANEL REVITALIZING FOUNDATION meikkivoide on todellakin varsinainen innovaatio. Se on kosteuttava ja hoitava, ihon sävyä ja epätasaisuuksia tasoittava ja sopii sekä kuivalle että rasvaiselle iholle. Saatavana on 20 sävyä ja nyt löytyy oikeat värit myös hyvin vaaleille pohjoismaalaisille.

Huulet ja posket: N°1 DE CHANEL LIP AND CHEEK BALM on saatavana kuudessa eri sävyssä, joista vain viittä on tällä hetkellä toimitusvaikeuksien vuoksi saatavana. Laadukas täsmätuote, jossa on upeat sävyt ja miellyttävä koostumus.

N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen
N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen

Jokanaisen täsmätuote – LIP AND CHEEK BALM

Kuvassa ylösalaisin olevat purkit ovat N°1 DE CHANEL LIP AND CHEEK BALM -voiteita. Chanelin tuote-esittelijä oli laittanut tuota etummaisena kuvassa olevaa punaista voidetta huuliinsa ja poskiinsa tunteja aiemmin ja väri oli pysynyt tasaisena ja kauniina syömisestä ja juomisesta huolimatta. Voide sopii kosteuttavien ainesosiensa ansiosta myös kuiville huulille ja kuivalle iholle.

N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen
N°1 DE CHANEL ihonhoitosarja uutuus - Omakotivalkoinen

Tuotekuva: Chanel

N°1 DE CHANEL BEAUTY AHEAD OF TIME

N°1 DE CHANEL on uuden sukupolven vastuullisen linjan tuotesarja ja ensimmäinen kokonaisvaltainen vanhenemisen merkkejä ehkäisevä kauneudenhoitolinja. Tuotteiden sydän on punaisen kamelian uute ja sen elvyttävä voima. N°1 DE CHANEL -tuotteet sopivat sekä nuoremmille että varttuneemmille ehkäisemään ja häivyttämään ikääntymisen vaikutuksia.

Käy tutustumassa uusiin N°1 DE CHANEL -tuotteisiin Stockmannilla ja hyödynnä asiantuntijoiden ammattitaito tuotteiden ja sävyjen valinnassa!

Ihanaa iltaa kaikille!

Lue myös: Chanel Body Excellence kiinteyttävä vartalovoide


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *