Iittala Design Fest -alennuskoodi

Vielä tänään ehdit osallistumaan Iittalan kestävän muotoilun juhlaan ja lunastamaan alennuskoodin, jolla saat laajasta valikoimasta -30% alennusta. Iittala Design Fest* esittelee kiinnostavat uutuudet ja erikoiserät, jotka ovat saatavilla vain Iittalan verkkokaupasta!

iIttala Design Fest alekoodi

Myiittala-jäsenenä saat vielä tänään sunnuntaina klo 23:59 asti 30% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennus koskee mm. omaa suosikkiani All Steel -sarjan kattiloita ja pannuja, ihania juomalaseja, Muumi-tuotteita, tekstiilejä, valaisimia ja Iittalan sekä Arabian klassikkoastioita. Hyödynnä etusi ja lisää kassalla koodi DESIGNLAHJA etukoodi-kenttään.

iittala.com*

Tunnelmallista sunnuntaita kaikille!

Kuva: Iittala.com, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Supervinkki – All Steel kattilat ja pannut


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *