Iittala Design Fest -alennuskoodi

Vielä tänään ehdit osallistumaan Iittalan kestävän muotoilun juhlaan ja lunastamaan alennuskoodin, jolla saat laajasta valikoimasta -30% alennusta. Iittala Design Fest esittelee kiinnostavat uutuudet ja erikoiserät, jotka ovat saatavilla vain Iittalan verkkokaupasta!

iIttala Design Fest alekoodi

Myiittala-jäsenenä saat vielä tänään sunnuntaina klo 23:59 asti 30% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennus koskee mm. omaa suosikkiani All Steel -sarjan kattiloita ja pannuja, ihania juomalaseja, Muumi-tuotteita, tekstiilejä, valaisimia ja Iittalan sekä Arabian klassikkoastioita.

Hyödynnä etusi ja lisää kassalla koodi DESIGNLAHJA etukoodi-kenttään. Kipaise edullisille ostoksille: iittala.com

Tunnelmallista sunnuntaita kaikille!

Kuva: Iittala.com

Lue myös: Supervinkki – All Steel kattilat ja pannut


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *