3 mustaa tyllimekkoa

Pikkujoulukauden pirskeet lähestyvät ja onnistuin sattumalla tekemään supermahtavan löydön nettikirpparilta – kolmen tyllimekon setin, jota odotan parhaillaan saapuvaksi.

Musta tyllimekko pikkujouluihin

Alkuperäinen omistaja oli tilannut mekot ulkomailta ja todennut että ne olivat liian pienet. Ilmoitettujen mittojen perusteella mekkojen pitäisi mahtua minulle ja jännityksellä odotan miten käy kun postipaketti saapuu perille. 🙂

Yllä olevan kuvan mekko on suosikkini kaikista kolmesta. Takana selässä kulkee piilovetoketju ja materiaali on hieman joustavaa ja sopivan napakkaa makkarat kasassa pitävää mikrokuitua. Kirppismyyjä kertoi tyllin olevan laadukasta ja pehmeää. Ei ole siis huolta että ohuet sukkahousut menisivät rikki, kuten karkean tyllin kanssa voi käydä.

Musta tyllimekko pikkujouluihin

Tämä toinen mekko on myös ihana ja tykkään tuosta tyllihelman pintakerroksissa olevasta halkiosta. Yläosa hieman mietityttää onko se liian avonainen vaikka pikkujouluissa saakin pukeutua näyttävämmin. Jos mekko ei tunnu omalta niin kirppistelen sen samaan 10€ hintaan eteenpäin mitä itse siitä olen maksanut.

Musta tyllimekko pikkujouluihin

Tässä mekossa tylli on piilossa helman alla ja lopputuloksena on kauniisti levenevä A-malli. Yläosa on tässäkin mallissa avoin, mutta malli on parempi. Myyjä sanoi mekon olevan todella mukava päällä, jos se vaan mahtuu vyötäröstä. Saapi nähdä miten käy, laitanko tämänkin eteenpäin vai annanko sille mahdollisuuden. 🙂

* * *

Sain hurjasta työrupeamasta palkkioksi flenssun ja pikku hiljaa aletaan olla voiton puolella. Tämä oli hyvä muistutus levon tärkeydestä ja siitä että syksyn tullessa on tärkeää pukeutua lämpimästi. Siirryinkin jo suosiolla käyttämään nilkkamittaista toppatakkiani, jonka täyte on unelman kevyttä untuvaa…

Kivaa tiistaita kaikille!

Lue myös: ➤ 5 vinkkiä onnistuneiden kirppiskauppojen tekoon


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “3 mustaa tyllimekkoa

  1. Huomenta!
    Tuli vain mieleeni, että ennen kuin laitat liian avonaisia mekkoja eteenpäin kannattaa pohtia voisiko niitä muokata hameiksi? Olen nähnyt vastaavan muokattavan hameeksi ja valkoisen yläosan kanssa se oli upea, vyötärölle oli vielä lisätty ruusuke(toki irroitettava).
    Tiina

    1. Tiina: loistava idea! 🙂 Vielä ei ole postipaketti tullut ja jännityksellä odotan mahtuuko mekot olenkaan päälle. 🙂

    1. MiraP: En ole vielä saanut, toivottavasti en ole joutunut huijarin hampaisiin. Ärsyttää niin vietävästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *