Rakkaudesta scifi-elokuviin

Tyttö on innostunut vanhoista leffoista ja monesti istumme yhdessä sohvalla katsomassa kasarin ja ysärin klassikoita. Viimeisin leffa jonka yhdessä katsoimme on Deep Impact, joka kertoo fiktiivisen maahan saapuvasta komeetasta ja ihmiskunnan joukkosukupuutosta (Extinction Level Event).

Leffavinkit Deep Impact

Katastrofi- ja scifi-puolelta olemme katselleet myös Armageddonin, Terminatorit, Jurassic Parkit, ensimmäiset kolme Alienia, Titanicin, Twisterin ja 6. Päivä -toimintapläjäyksen.

90-luvulla tehtiin mahtavia elokuvia, joiden jalkoihin monet uudet leffat valitettavasti jäävät. Vanhojen huippuleffojen parhaimmostoa löytyy kattavimmin Disney+ ja Amazonin Prime Video -suoratoistopalveluista. Prime Videon valikoimassa tosin on hurja määrä ö-luokankin leffoja, joita nauruun tikahtuneina olemme tytön kanssa katselleet – esimerkiksi Jurassic Shark on kunnon meemikamaa. 😀

Kotiteatteri olohuoneessa

Tänään ohjelmassa on kovasti odotettu Top Gun: Maverick vuokraleffa kotisohvalla nachopellin ja irtokarkkien kera.

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *