Jouluiset sisustus- ja kattausideat

Joulu lähestyy ja tekisi mieli kaivaa kuusi varastosta ja laittaa se esille jo nyt. Kävin selailemassa äsken sisustuskauppojen jouluosastoja ja JYSK yllätti positiivisesti. Jouluisesta tuotevalikoimasta tulee mieleeni lempielokuvani The Holiday ja Kate Winsletin näyttelemän Iriksen suloinen pieni maalaistalo. Samaa tunnelmaa ajattelin viritellä meillekin jouluksi – tänä jouluna tunnelmallisuus on tärkeintä ja enemmän on enemmän!

Jouluiset sisustusideat
Jouluiset kattausideat

Tämä yllä olevan kuvan kattaus on juuri sellainen jonka haluan tänä jouluna luoda omaan joulupöytään. Unelmieni pellavainen pöytäliina on haalea havunvihreä ja mausteeksi sen päälle haluaisin kaitaliinat, joissa on ripauksen beigeä ja valkoista.

Jouluiset kattausideat
Ihanat kynttilänjalat

Nämä JYSK Nordic Mood -malliston kynttilänjalat kiehtovat myös. Rakastan siroja pyöreitä muotoja ja koska olen heikkona myös kynttilöihin, laitoin nämä ostoslistalleni.

Jouluiset sisustusideat
Jouluiset sisustusideat

Tekstiilejä tahdon lisätä reippaasti ja JYSK:ltä löytyi parikin kivaa vaihtoehtoa. Vihreää puuvillaista torkkupeittoa vielä etsiskelen, sellainen olis ihana sekä sänkyyn että sohvalle.

Tunnelmallinen valaistus terassilla

Joulu ei ole mitään ilman tunnelmavalaistusta ja vaikka tänä jouluna pihistelenkin sähkönkulutuksessa, niin aion silti ripustella valosarjoja kuusen lisäksi myös parvekkeelle. Ostoslistalla on myös nelimetrinen roikkuva valopunos ja jos sen jostakin löydän niin viritän tikkumaisesti roikkuvat valot lasiseinän eteen tuomaan tunnelmaa koko kotiin.

Joko siellä ollaan mietitty tulevan joulun sisustuksia?

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Kuvat: JYSK

Lue myös: Huurteinen joulukuusi & joulupallot 2021


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *