Olohuoneen kalustejärjestyksen kääntäminen peilikuvaksi

Arvatkaa mitä olen kahtena päivänä nyt puuhaillut – olohuoneen kalusteiden järjestyksen kääntämistä tietenkin. ? Eilen sain ahaa-idean ja laitoin sen kummemmin miettimättä tuulemaan. Otin seinälle asennetun tason sohvan takaa irti ja siirsin TV-tason sekä sohvan vastakkaiselle seinälle, eikä siinä vielä mitään…

Olohuoneen kalusteiden järjestyksen vaihtaminen
Olohuoneen kalusteiden järjestyksen vaihtaminen
Olohuoneen kalusteiden järjestyksen vaihtaminen

Tajusin nimittäin aika nopeasti, ettei tämä järjestys toimi ollenkaan. Etenkään kun en halunnut vaihtaa peuran pään muotoisen seinähyllyn paikkaa. Olin eilen niin poikki etten jaksanut palauttaa järjestystä paikalleen ja tein sen tänään, eli eipä muuta kuin kalusteet takaisin niin kuin ne olivat. Järkkytyöläs homma – nyt täytyy painaa mieleen, että tätä en enää kokeile uudestaan.

Olohuoneen sisustus Genelec kaiuttimet tv-taso
Olohuoneen säilytyskaluste seinälle

Loppu hyvin kaikki hyvin ja kotona kaikki taas paikallaan. Tulipahan jumpattua ja muistoksi sain muutaman mustelman. ?

Ihanaa iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ VM Carpet Tessa – Vitivalkoinen nukkamatto


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Olohuoneen kalustejärjestyksen kääntäminen peilikuvaksi

  1. Hitsi et oon vähän kateellinen noista sinun viherkasveista, ne näyttävät siltä et ne on tuotu just kukkakaupasta. Itsellänikin on useita viherkasveja mutta ei mikään niistä ole noin hyvän näköinen.
    Huonejärjestys on hyvä miksi sitä muuttamaan.
    T. Iris

    1. Iris: jonkin verran on lehdet kuivahtaneet talven aikana ja olen joutunut kuivimmat nyppäämään pois. Kaikki kuitenkin vaikuttaa selvinneen kuivasta huoneilmasta ja eniten onnellinen olen kultaköynnöksestä makkarissa. ❤️

      Tuo iso kasvi on muuten tekokasvi, eli ei aito. Se näyttää tosin aidolta muttei ole. Muut kasvini ovat aitoja. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *