Tulppaanit lasipurkissa

Ostin kaksi tulppaanikimppua yhteishintaan vitosella ja kotona tajusin, että eihän minulla ole kuin yksi vapaa maljakko, joka sekin on oikeasti Iittalan Jars -lasipurkki. Päätin käyttää luovuuttani – leikkelin varret lyhyiksi suurimmasta osasta tulppaaneja ja asettelin ne lasipurkkiin. Päällimmäiset kukat, joihin jätin pitemmän varren, sovittelin keskelle. Lopuksi täytin maljakon vedellä, nostin sävyyn sopivan teepurkkini tulppaanien rinnalle ja voila!

Tulppaanit lasipurkissa sisustusvinkki
Tulppaanit lasipurkissa sisustusvinkki
Tulppaanit lasipurkissa sisustusvinkki
Tulppaanit lasipurkissa sisustusvinkki

En tiedä yhtään miten kauan tulppaanit kestävät kokonaan veteen upotettuna, mutta kohtahan se nähdään. Toivon tietysti että ne säilyisivät kauniina ainakin ensi viikkoon asti ja kerron sitten mitä tuleman pitää. 🙂

Kivaa iltaa kaikille!

Tule seuraamaan myös Instagramin puolelle: ➤ oma_koti_valkoinen


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *