Jostain on luovuttava saadakseen uutta tilalle

Tusinan verran vuosia on siitä kun äitiyslomalla ollessani aloitin kirjoittelemaan sisustamisesta ja julkaisin ensimmäisen blogipostaukseni. Tuo hetki määritteli tulevaisuuteni vaikken sitä silloin tiennytkään…

Jostain on luovuttava saadakseen uutta tilalle

Eturivin paikka suomalaisen designin esiinmarssiin

Blogini ja myöhemmin mukaan tulleiden muiden kanavieni ansiosta olen päässyt tekemään mielettömän upeita juttuja. Olen päässyt seuraamaan eturivin paikalta suomalaisen designin ja brändien esiinmarssia ja maailman valloitusta.

Olen päässyt tekemään itselleni rakkaiden kotimaisten yritysten somemarkkinointia ja tuottanut heille tuhansia kuvia, tarinoita, tekstejä ja kampanjoita.

Olen päässyt suunnittelemaan sisustuksia yrityksille ja yksityisille, ja luomaan myymälöiden visuaalista ulkoasua ja brändishoppeja.

Olen tutustunut satoihin mahtaviin tyyppeihin, luonut syviäkin ystävyyssuhteita ja laajentanut verkostoani. Kuvaan itseäni osa-aikaiseksi introvertiksi ja siinä missä rakastan erilaisia kokoontumisia ja palavereita, rakastan myös oman kodin rauhaa ja hiljaisuutta, missä luovuudellani on mahdollisuus kukkia.

Jostain on luovuttava saadakseen uutta tilalle

Virtaus, jonka aallot ovat tuoneet monia mahdollisuuksia

Olen opiskellut ja oppinut valtavan määrän erilaisia asioita valokuvaamisesta 3D-suunnitteluun. Olen ammatillisen osaamisen lisäksi kasvattanut myös henkistä pääomaani ja oppinut olemaan itselleni melkein yhtä armollinen kuin olen muillekin.

Tiedän, etten olisi tässä ilman blogini aloittamaa virtausta, jonka luomat aallot ovat tuoneet eteeni lukemattomia mahdollisuuksia. Olen itselleni kiitollinen, että uskaltauduin heittäytymään aaltojen vietäväksi.

Yksi monista upeista kokemuksistani oli, kun kodistani otettuja kuvia esiteltiin osana arvostettua Instant Icon -näyttelyä tanskalaisessa modernin taiteen museossa Trapholt Museum of Modern Art and Designissa. Museossa vieraili kymmeniä tuhansia skandinaavisesta muotoilusta kiinnostuneita ja minun rakas pieni kotini siellä heidän silmiensä edessä massiivisen kokoisina kuvina – apua, niin mahtavaa! 🙂

Jostain on luovuttava saadakseen uutta tilalle

Jostain on luovuttava saadakseen uutta tilalle

Tänä vuonna on muutosten aika ja jättäydyn hiljalleen pois sisustussuunnitelmien teosta sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Viimeiset suunnitteluprojektit ovatkin jo loppusuoralla ja uusia en ole enää tämän vuoden puolella vastaanottanut. Tekemiäni mielenkiintoisia ja ihania projekteja vaalin sydämessäni tästä ikuisuuteen. Nyt on kuitenkin aika organisoitua uudelleen ja panostaa täydellä teholla uusiin asioihin, uusin projekteihin ja uudenlaiseen arkeen!

Jostain on luovuttava saadakseen uutta tilalle ja opettelen askel askeleelta priorisoimaan paremmin omaa hyvinvointiani. Tänä vuonna otan itselleni enemmän aikaa ja aktivoidun myös blogin äärelle viime vuotta ahkerammin. Minulla olisi ollut vaikka miten paljon kivaa ja mielenkiintoista sisältöä blogiin, mutta aika ja energia ei riittänyt. Nyt myös tähän asiaan tulee muutos, sillä haluan panostaa asioihin jotka ovat minulle tärkeitä ja blogi on yksi niistä!

Lempeää viikonloppua kaikille!

Lue myös: ➤ Q&A – 6 asiaa jota et tiennyt minusta… vielä


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *