Tokmanni Miny – Iloisen suloiset tuotteet

Tokmanni Miny -tuotemalliston iloisen suloiset tuotteet ja värit saavat hyvälle tuulelle. Kävimme tytön kanssa tutustumassa uutuusmalliston antiin ja pakko sanoa, että koko lapsuuteni Tiimarin kanta-asiakkaana olleena ymmärrän nyt mistä tämä nuorison Miny-hype johtuu. 🙂

Tokmanni Miny kynät
Tokmanni Miny Mallisto
Tokmanni Miny - Uuden sukupolven Tiimari

Tokmanni Miny – Uuden sukupolven Tiimari

Tokmanni Miny puhuttelee juurikin nuorisoa ja on hyvin samankaltainen kuin entisajan Tiimarin valikoima. Söpöt vihot, suloiset kumit ja kynät, erilaiset tarrat ja muut kouluikäisten lempparit ovat pitkään olleet saavuttamattomissa. Nyt valikoimaa on Tokmannin Miny-malliston myötä yllin kyllin lähes jokaisessa pitäjässä, kylässä ja kaupungissa.

Tokmanni Miny Diamond pillimuki
Tokmanni Miny Diamond pillimuki
Tokmanni Miny Diamond pillimuki

Diamond pillimuki sateenkaaren sävyissä

Erilaisia pilli- ja termosmukeja oli melkeinpä silmän kantamattomiin saakka. Tyttö sai valita itselleen yhden ja pitkän pähkäilyn jälkeen päätyi timanttikuosiseen violettiin pillimukiin, jonka kannessa on roiskumisen estävä tiiviste.

Tokmanni Miny mallisto
Tokmanni Miny liukuvärjätty pillimuki
Tokmanni Miny lounaslaatikko

Lounaslaatikot jokaiseen nälkään

Lounaslaatikoita oli myös reilusti ja tietystikin sateenkaaren eri väreissä, jotta valinnan tekeminen olisi mahdollisimman hankalaa. 🙂

Jokaisen lounaslaatikon sisällä oli erillisiä pieniä lokeroita, joihin voi kätevästi annostella kastiketta, lisukkeita ja kasviksia. Kokoja oli päiväkoti-ikäisestä riuskaan rekkamieheen eli pikkiriikkisen pienistä massiivisen isoihin lounasbokseihin.

Tokmanni Miny termospullo
Tokmanni Miny termospullo
Mintunvihreä termospullo
Tokmanni Miny reput
Tokmanni Miny sukat

Monen sorttista tykötarvetta pesupuffista pinsetteihin

Söpöjä sukkia ja reppuja oli jos jonkinlaisia. Ostin tytölle vesimeloni-kuvioiset sukat ja ainakin nyt alkuun sukkien laatu vaikuttaa ihan hyvältä. Kouluarvosanaksi annan 8/10 ja aika näyttää miten sukkien käy – haalistuuko värit pesuissa ja nukkaantuvatko ne käytössä.

Lapsille ja söpöilystä pitäville aikuisille löytyy monen sorttista muutakin tykötarvetta pesupuffista pinsetteihin, eikä valikoima suinkaan rajoitu vain mukeihin, kyniin, sukkiin tai reppuihin.

Monen sorttista tykötarvetta pesupuffista pinsetteihin
Tokmanni Miny klemmarit
Metallinsävyisiä muistilappuja ja ruusukultaisia toimistotarvikkeita

Metallinsävyisiä muistilappuja ja ruusukultaisia toimistotarvikkeita

Kotikonttoriin ja bujoiluharrastajille Tokmanni Miny -mallisto tarjoaa kunnon herkkuja. Tyylikkäitä metallinsävyisiä post-it-tarralappuja, ruusukultaisia toimistotarvikkeita, washiteippejä, kirjoitusalustoja, penaaleja, kynäpurkkeja ja klemmareita tuli tiirailtua pitempi tovi ja ostin tytölle muutaman paketin yllä olevassa kuvassa näkyvä muistilappuja ja pari tarra-arkkia yhteensopivassa väriteemassa.

Läpinäkyvä sumutinpullo on tyylikäs valinta siivoamiseen
Valkoinen kantikas sumutinpullo siivoamiseen

Valkoinen tyylikäs sumutinpullo siivoamiseen

Minä iskin silmäni siivousosaston suihkepulloihin ja erityisesti kuvan valkoiseen kantikkaaseen malliin. Käytössäni on jo pari vuotta ollut DS6-merkin desinfioivan pesuaineen suihkepullot, joista liotin etiketit aikoinaan pois. Nämä ovat palvelleet tosi hyvin, enkä niitä pois vaihda niin kauan kun niissä suihkenokka pysyy ehjänä. Nämä Minyn suihkepullot kirjasin kuitenkin valmiiksi ostoslistalle odottelemaan tulevaa, ettei pääse unohtumaan myöhempiä tarpeita ajatellen.

Lue myös: ➤ Tarkan markan käsienpesuvinkki – Pisara nestesaippua


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *