Tasokoti – Kodin siivousta Pirkanmaalla

Kaupallinen yhteistyö: Tasokoti

Tasokoti on jo vuosia hoitanut meidän kodin ikkunoiden pesut ja juhla- sekä remonttisiivoukset. Siivouspalvelu on kodille kuin hierontaa keholle – elintärkeän rakkaan hoivaa ja huoltoa, eikä hintakaan ole kalliimpi. Arvostan suuresti Tasokodin ammattilaisten taidokkuutta, huolellisuutta ja nopeutta, ja luotan rakkaan kotini mieluusti heidän haltuunsa. Mikään ei voita sitä tunnetta kun tulet töistä siivottuun kotiin ja voit istua suoraan sohvalle rentoutumaan. ❤︎

Tasokoti kotisiivous nyt myös Pirkanmaalla

Tasokoti – Kodin puhtauden puolesta

Tasokoti on kotimainen siivoukseen erikoistunut yritys lähes 50-vuoden kokemuksella. Tasokoti tarjoaa henkilökohtaista palvelua, joka nykyisen automaation ja chat-robottien aikaan on lisäarvoa tuova ominaisuus. Tasokoti huolehtii siitä, että sinulla jää aikaa myös itsellesi ja ratkoo kodin ongelmakohtien puhdistukset käden käänteessä. Korkean ammatillisen osaamisensa ansiosta he ratkaisivat myös herkästi naarmuuntuvaan seinähyllyyn tyttöni jäljiltä jääneen purkan irrottamisen. Oli muuten niin tiukkaan kiinni, etten omin voimin sitä irti saanut.

Tasokoti kotisiivous nyt myös Pirkanmaalla

Kotisiivous nyt myös Pirkanmaalla

Uudenmaan alueella toimivan Tasokodin kotisiivouspalvelu on saatavana nyt myös Pirkanmaalla! Palvelualueeseen kuuluvat Tampere, Ylöjärvi, Lempäälä, Nokia, Pirkkala ja Kangasala. Laajentuminen Pirkanmaalle sai alkunsa kysynnästä, jonka taustalla on tyytyväisten asiakkaiden palautteet ja viidakkorummun pärinä.

Asiakkaamme kotiintulokokemus on eräs tarjoamamme asiakaskokemuksen mittareista. Tällä tarkoitamme sitä tunnetta, kun tulet kotiisi siivouksen jälkeen. Takaamme, että jälki on korkeaa luokkaa ja tasalaatuista. Siivous siivoukselta. Viikko viikolta. Laadukkaasti siivottu koti vetoaa järkeen ja menee tunteisiin”, Tasokodin palvelupäällikkö Sanna Sironen kertoo.

Yksilöllinen ja toiveiden mukainen kotisiivous sekä erilaiset kertaluonteiset suursiivoukset ja juhlasiivoukset hoidetaan aina luottamuksellisesti ja ammattiylpeydellä. Hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää, ja asioista sovitaan aina selkeästi ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Siivoustyötä aikoinaan itsekin sivutyötä tehneenä tiedän, millaista laadukkaan palvelun kuuluu olla ja Tasokodilla korkeisiin laativaatimuuksiini on aina vastattu.

Kotitalousvähennys ja siivousta sosiaalipalveluna

Tiesitkö, että ikäihmisten tai liikunta- tai toimintakyvyltään heikentyneiden henkilöiden on mahdollista saada siivouspalvelua arvonlisäverottomana, mikäli siivousyritys on rekisteröitynyt kunnan yksityiseksi sosiaalipalvelujen tuottajaksi? Siivoustunnin hintaan sisältyvää 24% arvonlisäveroa ei tällöin makseta ja säästö on merkittävä. Tasokoti on rekisteröity yksityiseksi sosiaalipalvelujen tukipalvelujen tuottajaksi ja tarjoaa siivousta sosiaalipalveluna useilla paikkakunnilla, lue lisää TÄSTÄ.

Kotitalousvähennyksen muodossa saat verotuksellista etua kotisi siivouksesta. Tänä vuonna vähennyskelpoinen osuus on 60% arvonlisäverollisesta työn osuudesta, joka siivouksen osalta koskee koko laskutusta. Näin ollen 100 euron siivouksesta 60 euroa on kotitalousvähennyksen suuruus.

Enimmäismäärä kotitalousvähennykselle vuoden 2023 aikana on 3500 euroa / henkilö ja puolisot voivat vähentää yhteensä 7000 euron edestä erilaisia siivous- ja remontointikuluja. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä voit lukea TÄÄLTÄ.

Puhtaasti parhaat siivouspalvelut Pirkanmaalla

Huomio kaikki Pirkanmaalla asuvat! Tasokoti tarjoaa 20% alennuksen kaikille uusille asiakkaille Pirkanmaan alueella. Alennuksen saat tutustumisetuna ensimmäisestä siivouksesta ja takaan että tulet olemaan tyytyväinen. Alennuksen hyödyntäminen ei sido sinua pitempiaikaisen siivoussopimuksen tekoon. Alennuskoodin OMAKOTIVALKOINEN voit huikata Tasokodin väelle puhelimitse tai sähköpostitse ja saat 20% pois hinnasta.

Tasokodilta hoituvat säännölliset siivoukset, kertaluonteiset siivoukset, ikkunoiden pesut sekä kaikenlaiset suursiivoukset, muuttosiivoukset ja remontin jälkeiset tehosiivoukset omakoti-, rivi-, ja paritaloihin, sekä kerrostalohuoneistoihin.

Ota yhteyttä Pirkanmaan palvelupäällikkö Sanna Siroseen ja helpota sinäkin arjen taakkaa kotisiivouspalvelun muodossa! Yhteystiedot löydät alta:

tasokoti.fi/pirkanmaa

Lue myös: ➤ Vappusiivous ala Tasokoti!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Tasokoti – Kodin siivousta Pirkanmaalla

  1. Kyllä puhdas ja siisti koti on ihan asia. Upeaa että siivouspalveluita alkaa olla jo laaja-alaisesti muuallakin kuin täällä pääkaupunkiseudulla. Ja palveluiden kasvava määrä edesauttaa kilpailua, mikä on kyllä siivousalalla hyvä juttu. Kotitalousvähennys kannustaa tilaamaan siivouspalvelun. Itsekin olen löytänyt hyvän sellaisen.

    1. Pirre: olen samaa mieltä. Pariinkin otteeseen tilasin siivousapua läheiselleni viime vuonna, koska läheiseni terveydentila oli sellainen, ettei hän itse pystynyt fyysisiin suorituksiin. Olen nuorempana tehnyt parhaimmillaan kolmea eri työtä, joista yksi oli koti- ja toimistosiivoukset, ja siinä yhteydessä opin ymmärtämään ja arvostamaan siivoustyötä aiempaakin enemmän. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *