MALIA x BO – Story-tuoksukynttilä

Tiedättekin varmaan jo, että rakastan kotimaisen Malian tuoksukyntilöitä yli kaiken. Kynttilöiden ylellisyys, sisustukseeni sopiva ulkomuoto ja mielettömän ihanat tuoksut tuovat arkeen luksusta. Joululahjaksi sain kiinteistönvälityksestä ja myyntistailauksista tunnetun BO:n ja Malian yhteistyössä luoman Story-tuoksukynttilän ja tämä on yksi Malian parhaista heti Bonfire-tuoksun jälkeen. ♥︎

MALIA x BO Story-tuoksukynttilä on arjen luksusta - Omakotivalkoinen
MALIA x BO Story-tuoksukynttilä on arjen luksusta - Omakotivalkoinen
MALIA x BO Story-tuoksukynttilä on arjen luksusta - Omakotivalkoinen
MALIA x BO Story-tuoksukynttilä on arjen luksusta - Omakotivalkoinen
MALIA x BO Story-tuoksukynttilä on arjen luksusta - Omakotivalkoinen

Story-tuoksukynttilä tuoksuu hivenen maskuliiniselta ja runsaasti kodikkaalta. Erotan tuoksusta ripauksen kardemummaa ja mieleeni tulee myös miesten herkullinen Dior Homme -klassikkotuoksu. Kynttilä toimii makuuhuoneessa huonetuoksuna ja poltettuna tuoksu tummenee ja täytelöityy ihanasti.

”Story-vahakynttilä vangitsee ylellisen mutta viihtyisän Bo-kodin olemuksen – elämän täytteinen, kutsuva ja autuaan seesteinen. Story luo kotiin tunnelmaa ja on osa kokonaisvaltaista elämäntapaa.” – Malia

Ihanaa lauantaita kaikille!

Lue myös: ➤ Malia Bonfire tuoksukynttilä


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “MALIA x BO – Story-tuoksukynttilä

    1. Nana: Kiitokset tarkkasilmäisyydestäsi! Olen antanut luvan käyttää Luhdalle Pilvi-päiväpeitteen tuotekortteihin, eli kuvat eivät ole luvattomasti käytössä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *