Valkoinen hana keittiöön – Damixa Silhouet

Kaupallinen yhteistyö: Damixa

Meillä on parhaillaan menossa kodin sisustuksen freesaus. Valkoinen hana keittiöön on unelmien täyttymys ja uuden Damixa Silhouetin sulava ja minimalistinen muotoilu yhdistelee kaarevuutta ja kulmikkuutta kauniisti, tehden keittiöstä sisustuksellisemman ja kokonaisuudeltaan tyylikkäämmän. Hanan avulla voidaan helposti muuttaa koko keittiön ilmettä ja integroida keittiö osaksi muuta sisustusta.

Valkoinen hana keittiöön - Damixa Silhouet
Valkoinen hana keittiöön Damixa Silhouet keittiön sisustus
Valkoinen hana keittiöön Damixa Silhouet keittiön sisustus

Valkoinen hana keittiöön

Eteisen ja olohuoneen kanssa samaa avointa tilaa oleva keittiö on ensimmäinen asia, johon ulko-ovesta sisään astuessa huomio kiinnittyy. Eteisen seinälle saarekkeen taakse on tulossa suoraan seinälle asennettava neliön muotoisiin ovin varustettu kaapisto, jonne takit ja kengät siirtyvät katseelta piiloon.

Halusin yhtenäistää kodin tyylielementit ja häivyttää keittiön keittiömäisyyttä tilaan sulautuvalla design-hanalla. Damixa Silhouet -malliston minimalistinen muotoilu on tanskalaisen suunnittelutoimiston Halskov & Dalsgaardin käsialaa ja on kaunis yhdistelmä pohjoismaista esteettistä muotoiluperinnettä ja hyvää toiminnallisuutta.

Valkoinen hana keittiöön Damixa Silhouet keittiön sisustus
Valkoinen hana keittiöön Damixa Silhouet keittiön sisustus
Hanan avulla voidaan helposti muuttaa koko keittiön ilmettä

Damixa Silhouet – Minimalistinen muotoilu ja särmikäs sivuprofiili

Mattavalkoisen Damixa Silhouet -keittiöhanan sulavuus ja linjakkuus syntyy siitä, että kaikki ylimääräiset yksityiskohdat on karsittu pois. Hanan sivuprofiili tuo juuri sopivan ripauksen särmikkyyttä, viemättä huomiota yläpuolella olevasta ikkunasta ja näkymästä.

Minulle ikkunat ovat kuin taideteoksia ja vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema on minimalistisen sisustukseni tärkeimpiä detaljeja. Avokeittiötä 10 vuotta sitten suunnitellessani kaikista haastavinta oli saada huippuluokan toiminnot täydellisesti kalusteisiin integroituna ja nyt myös hana noudattaa samaa linjaa.

Silhouet-keittiöhana saatavana myös pesukoneventtiilillä ja ilman kosketusta toimivana Touchless-mallina!

Valkoinen hana keittiöön Damixa Silhouet keittiön sisustus
Elektroninen pesukoneventtiili voidaan asentaa suoraan pöytätasoon
Elektroninen pesukoneventtiili voidaan asentaa suoraan pöytätasoon

Tasoon asennettava elektroninen pesukoneventtiili

Myös astianpesukoneen vesiventtiili on hanan sijaan upotettu suoraan tasoon. En halunnut hanaan ylimääräisiä vipuja esteettisistä syistä ja tasoon upotettu Damixan elektroninen pesukoneventtiili on asennettu jo lähes 10 vuotta sitten tehdyn keittiöremontin yhteydessä.

Elektroninen pesukoneventtiili toimii paristolla, josta riittää virtaa noin neljäksi vuodeksi. Paristo koteloineen on meillä sijoitettu allaskaapin sisäkylkeen ja olen kahdesti vaihtanut pariston omaani, vuosina 2018 ja 2022. Vaihtaminen on helppoa ja vie alle minuutin – nostaa vaan kannen paristoineen kotelostaan ulos, vaihtaa uuden tilalle ja laittaa takaisin.

Valkoinen hana keittiöön Damixa Silhouet keittiön sisustus
Hanan avulla voidaan helposti muuttaa koko keittiön ilmettä ja integroida keittiö osaksi muuta sisustusta
Valkoinen hana keittiöön Damixa Silhouet keittiön sisustus

Valkoinen Damixa Silhouet hana – Ekologinen valinta keittiöön

Damixa Silhouet -keittiö hana avautuu kylmältä puolelta, mikä on keittiössä erinomainen ekoteko. Pesen käsitiskinä ainoastaan paistokasarin ja loput astiat ja keittiövälineet puhdistuvat astianpesukoneessa, jolloin lämmintä vettä harvemmin keittiössä tarvitsee käyttää.

Hanassa on vakiona myös ilmakuplia hyödyntävä poresuutin, joka säätää vedenkulutuksen 8 litraan per minuutti hanan ollessa täydellä volyymilla. Vesi tulee poreiden ansiosta ulos hanasta tavanomaisella voimakkuudella, huuhtoen pinttyneenkin pannun nopeasti vettä tuhlaamatta.

Damixan Silhouet-mallistosta löytyy hanat niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen ja saatavana on seitsemän kaunista ja ajankohtaista pintavaihtoehtoa – mattavalkoinen, mattamusta, kiillotettu messinki, harjattu messinki, harjattu kupari, klassinen kromi, ja tyylikkään rouhea teräs. Silhouet-malliston kaikki värit ja hanamallit löydät alta:

damixa.fi/silhouet

Lue myös: ➤ Käyttökokemukseni uusista moderneista kodinkoneista – Bosch, Liebherr, Savo, Epoq & Damixa


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Valkoinen hana keittiöön – Damixa Silhouet

  1. Vau! On kyllä huomaamaton tuossa ikkunan edessä. 😊 En edes tiennyt että hanakin voi olla ekologinen. Mutta tuo on oikeasti tosi kätevä, kylmää vettä meilläkin eniten keittiössä käytetään, ja aina ensin lasketaan pikkuhetki lämmintä vettä hukkaan 🤔

    1. Petra: tuo poresuutin on mainio, vesi tulee hyvällä paineella ilman että vettä kuluu hukkaan. Ei tarvitse yhtään pitempään huuhtoa pannua, kuin ennen vanhaankaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *