Kouluun uusi koulureppu, kengät & syystakki

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall Suomi

Kouluun palaillaan taas kolmen viikon kuluttua. Koulunkäynti maistuu makeammalta kun on hyvät välineet ja vermeet. Meidän tyttö siirtyy jo yläasteelle, koulupäivät pitenevät ja oppiaineiden määrä kasvaa entisestään. Koulurepulta vaaditaan kestävyyttä, hyvää ergonomiaa ja suurempaa kokoa, jotta kaikki tarpeellinen mahtuu kulkemaan mukana kodin ja koulun välillä. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löytyi täydellinen koulureppu ja samalla tuli tehtyä kaikki muutkin syyskauden hankinnat.

Kouluun palaillaan taas ja koulunkäynti maistuu makeammalta kun on hyvät välineet ja vermeet
Kouluun uusi koulureppu, kengät & syystakki
Vedenpitävä koulureppu hyvällä ergonomialla

Vedenpitävä koulureppu hyvällä ergonomialla

Ihan ensimmäisenä ja kaikista tärkeimpänä piti löytää uusi reppu kouluun. Vedenpitävässä pilvikuvioidussa Stormy Sky -repussa on kolme isoa ja kaksi pienempää vetoketjullista taskua ja jokaisen taskun sisällä on vielä pienempiä lisätaskuja. Molemmilta sivuilta löytyy kuminauhalla varustetut taskut juomapulloille. Tämä on erityisen tärkeää etenkin nyt yläasteella, kun koulupäivät pitenevät ja kaikki tarvittava pitää voida kantaa mukana.

Stormy Sky -koulurepun ergonomia on huippuluokkaa. Repun vahvistettu ja muotoiltu selkämys tukee selkärankaa ja ehkäisee asentovirheitä painavaakin kirjakuormaa kantaessa. Pehmustetut kantohihnat vuorostaan keventävät kantamusten hartioille kohdistuvaa painoa ja lisäbonuksena reppu on varusteltu vielä heijastimillakin.

Jokainen detalji on tässä repussa kohdillaan ja samaa mallia löytyy myös muissa kuoseissa ja väreissä satojen muiden reppujen ohella.

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät lähes 1000 erilaista koulureppua ja -laukkua: ➤ hobbyhall.fi/koulureput

Kouluun uusi koulureppu, kengät & syystakki
Didriksons Ilma parkatakki vaihteleviin sääolosuhteisiin

Vedenpitävä parkatakki kouluun ja vaihteleviin sääolosuhteisiin

Tyttö tarvitsi myös uuden takin. Teini-ikäiset ovat tarkkoja tyylistään ja tytöllä oli mielessä jo valmiina tietynlainen välikausitakki, jonka halusi. Takin tuli olla väriltään musta, malliltaan loiva A ja pituutta tarpeeksi, mutta silti maksimissaan vain polven yläpuolelle. Myös isoja vetoketjuilla suljettavia taskuja vaadittiin, sekä isoa huppua. Mitäpä Hobby Hallista ei löytyisi. 🙂

Tytön valinta oli 100% tuulen- ja vedenpitävä Didriksons Ilma -parkatakki, joka sopii arkikäytön lisäksi myös ulkoliikuntatunneille. Takissa on kevyesti liukuva kaksisuuntainen vetoketju, säätönauhat vyötäröllä ja useita taskuja, joihin saa mahtumaan puhelimen lisäksi myös bussikortin, huulirasvan ja muuta pientä tarpeellista.

Jalassa tytöllä on Hobbyhall.fi-verkkokaupan urheiluosastolta löytyneet Nike-treenitrikoot, jotka hankimme koulun liikuntatunteja silmällä pitäen, mutta takin tavoin myös trikoot sopivat arkikäyttöön.

Converset Hobby Hallista

Converset Hobbyhall.fi-verkkokaupasta

Tyttö rakastaa Conversen klassikkotennareita ja syksyn suosikkiväriksi on noussut sininen, joka toistuu myös koulurepussa. Tummansiniset varrettomat Converse Chuck Taylor All Star -tennarit ovat jo sisäänajossa ja tytön jalassa päivittäin. Converset kun vaan paranevat käytössä…

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät laajan ja monipuolisen kattauksen kenkiä erilaisiin aktiviteetteihin, kuten juoksuun, juhlaan, arkeen, patikointiin, sisäliikuntaan, syyskauden sateisiin ja talven puhureihin. Suosituimpien kenkien kategoriassa Conversen lisäksi esiin nousevat mm. Nike, Adidas ja Tamaris. Erityisen ihanat ovat myös Marimekon Niittyheinikossa Mini Unikko -tennarit.

Katso koko kenkävalikoima täältä: ➤ hobbyhall.fi/naisten-kengät

Converset Hobby Hallista
Kouluun uusi koulureppu, kengät & syystakki

Parhaat lähtökohdat koulutielle Hobby Hallista

Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen kaiken ikäisille koululaisille reippaista ekaluokkalaisista aikuisopiskelijoiden tarpeisiin. Tuhansia reppuja ja laukkuja, penaaleja, laskimia, kyniä, vihkoja ja muita oheistarvikkeita pullollaan oleva verkkokauppa tarjoaa parhaat lähtökohdat opintielle.

Onneksi ei tarvinnut lapsen kanssa lähteä koluamaan kivijalkakauppoja kauniina kesäpäivänä. Oli näppärää istahtaa jäätelöannosten kanssa parvekkeelle selaamaan tuhansien tuotteiden valikoimaa, merkitsemään suosikit sydän-ikonia painamalla talteen ja valikoimaan näiden suosikkien joukosta mieluisammat yhdellä ainoalla istunnolla ilman odottelua, jonottelua ja hikoilua.

Näillä eväillä ei syyssade, tuuli tai tuiverrus haittaa! Vedenkestävä parkatakki ja reppu luovat mielenrauhaa myös minulle, kun ei tarvitse olla huolissaan lapsen, koulukirjojen tai puhelimen kastumisesta sateisina päivinä – tuulinen Helsinki kun ei sateenvarjoja helläkätisesti kohtele ja perinteinen sadetakki on teinille tietysti totaalinen nounou. 🙂

Ihanaa päivää kaikille!

Lue myös: ➤ 5 värikästä sisustusvinkkiä


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *