Huomio! Tarravimman lahjakorttiarvonta suoritettu

Kaupallinen yhteistyö: Tarravimma.fi

Tarravimman kanssa yhteistyössä järjestettyyn arvontaan osallistui yhteensä 45 ihanaa lukijaa! Arvonnan palkintoina oli 2kpl 20 euron arvoista lahjakorttia Tarravimma.fi-verkkokauppaan. Käytin apunani random.org-arvontakonetta. Syötin numerokenttiin ensimmäisen ja viimeisen numeron (1-45) ja kone arpoi voittajaksi numerolla 26 ja 33 osallistuneet lukijani!

Tarravimma arvonnan voittajat Omakotivalkoinen
Tarravimma arvonnan voittajat Omakotivalkoinen

Onnea Gone to the beach ja Carita voitostanne! Ilmoittaisitteko omat yhteystietonne minulle sähköpostitse omakotivalkoinen(a)gmail.com, jotta saan lahjakortit mahdollisimman nopeasti toimitettua.

Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Huomio! Tarravimman lahjakorttiarvonta suoritettu

  1. OIH! <3 Sulla on aivan ihana blogi (lukaisin koko blogin samalla istumalla)ja niiiiin kaunis koti. Alemapa seuraamaan tätä aktiivisesti. Itse olen hurahtunut valkoiseen (ja elänyt myös tummansinisen vaiheen, yök. Valkoisen kanssa olen valinnut tumman harmaata ja korostusvärejä vaihdan: nyt luumua ja fuksiaa.

  2. J: Kiitoksia kovasti! <3 Valkoinen + harmaa = <3Luumu on aivan täydellinen syksyn ja talven säväyttäjä, nam! Fuksiasta ja pinkistäkin tykkään kovasti. Ihana yhdistelmä kotonasi!

  3. Ihanaa, kun ensimmäistä kertaa voitan täällä blogilandiassa jotain…tai "voittajahan" olen joka tapauksessa!!!Kun saan kirjoittaa teille lukijoille!!!Asennetta!!Kiitos Mia ilmoituksesta. En lapsen jättimegamerkitys-age 🙂 (guess how much :))-synttärihumussa ole huomannut edes voittaneeni tätä. Kiitos! Ilmoitan sinulle yhteystiedot. Yes!!!!* HIHKAISEE*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *