Roomlight – superlöytö ♥

Etsin eilen illalla netistä kaikenlaista kaunista, lähinnä metallisia esineitä ja merkeiltä kuten Riviera Maison, Lene Bjerre, Andrew Martin yms. Päädyin sattuman kautta Roomlightin nettisivulle ja herran jestas millaisia tuotteita heillä onkaan….

Roomlight valaisimet - Sisustusinspiraatio

Roomlight – Ylellinen valaisinvalikoima

Roomlight on maahantuojayritys, joka ainakaan toistaiseksi ei toimita tuotteitaan suoraan kuluttajille. Heidän valikoimaansa löytyy onneksi suurimmista tavarataloista (Stockmann, Sokos, Anttilat) ja muutamista pienemmistä sisustusliikkeistä. Nyt minulla alkaakin armoton tuotemetsästys, sillä niiden hinta on varsin kilpailukykyinen.

En voinut vastustaa kollaasien tekoa, joten tässä teillekin kuolattavaksi Roomlightin valikoimaa! 🙂 Oih ja voih näitä pöytävalaisimia, varsinkin tuo ylemmän kuvan Melbourne on juuri sitä mitä valaisimelta toivoisinkin. Samoin alla olevan kuvan kaikki vaihtoehdot, jotka ovat hätkähdyttävän samanlaisia kuin Riviera Maisonilla.

Roomlight valaisimet - Sisustusinspiraatio
Roomlight valaisimet - Sisustusinspiraatio
Roomlight lyhdyt - Sisustusinspiraatio
Roomlight kynttilät - Sisustusinspiraatio
Roomlight - mustavalkoinen sisustusinspiraatio

Mustaa, valkoista ja hopeaa

Valaisimien lisäksi heidän edustuksestaan löytyy vaikka mitä ihanaa, esim. Riverdalen tuotteita, jotka saavat aina sukat pyörimään allekirjoittaneen jaloissa. Mustavalkoisella sisustaville löysin monta mieletöntä juttua, ja tiedän ainakin yhden tuttavan, jotka taatusti rakastuu tuohon rusettityynyyn.

Harmi kun tuotteita ei pääse ostamaan suoraan heidän kauttaan… Heti olisin näpytellyt tuon Melbourne-valaisimen kotivatkalle. Nyt vaan täytyy lähteä kaupunkikierrokselle etsimään mistä mahtaisi tuota kyseistä lamppendaalia löytää… Jälleenmyyjätietoja ei nimittäin löytynyt, joten arvailuksi menee. 🙂

Ihanaa päivää kaikille!

Kuvat: Roomlight


37 kommenttia “Roomlight – superlöytö ♥

 1. Heippa!<br />
  Muistan että SisustusUnelmia- blogin Johannalla oli sisustuskaupassaan ainakin noita lamppuja. Ovat kyllä kertakaikkisen upeita. Vinkkaan sulle jos löydän niitä jostain. En ainakaan yhtäkkiseltään muista nähneeni niitä missään verkkokaupassa tai liikkeessä.

  1. Fanni Pauliina: Katselin aikoinaan Johannan liikkeen ihania valaisimia, mutta nythän liike on lopettanut. Snif. Isoissa tavarataloissa on joitain valaisimia, mutta en ole löytänyt niistä ainuttakaan kollaaseihin poimituista valaisimista. Kyllä on hankalaa… 🙂 Googlellakaan en löytänyt vaikka käytin siihen tuntikaupalla aikaa eilen. :)<br />
   <br />
   Jos millään muistat, niin tule kiltti ihana Fanni minulle vinkkimään, jos satut jostain löytämään näitä lamppuja. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Ihana olet! &hearts; &hearts;

 2. Ainakin tuo storavan valaisin löytyy askosta. Taisi olla vielä viimeviikolla tarjouksessa puoleen hintaan…

  1. Nina: Kiitoksia miljoonasti! &hearts; Menenkin heti katsomaan heidän valikoiman nettisivuiltaan. 🙂 Meitä lähimpänä olevassa Askossa on aika heikko valaisinvalikoima tosin, toivottavasti heillä kuitenkin olisi tätä. 🙂

  2. Nina: Kävinkin kuolaamassa tuolla Bellevuen sivuilla jo. 🙂 Ihanuuksia vaikka kuinka, mutta olen kehittänyt selvästi nyt pakkomielelteen tuosta Melbournesta itselleni… pakko saada sellainen. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen avusta! &hearts; &hearts;

 3. Oi aivan ihania tuotteita! Millanputiikki.fi myy ainakin england lyhtyä ja storavan jalkaa 🙂 Siellä on myös ihana Coat-tekstillä varustettu naulakko :))

  1. jenni: Millanputiikissa kävinkin jo eilen kuolaamassa, mutta yritän ensin etsiä tuota Melbournea tai Adelaidea / Sendaita. Se Coat-naulakko on ihana… Samoin oli pari muutakin tekstinaulakkoa… 🙂 Ihania tuotteita on niin paljon, että menee itsekin jo aivan sekaisin vaihtoehdoista. Kumpa vaan löytyisi jostain tuo Melbourne…. *huokaus* &hearts;

  2. Laitoin kyselyä roomlightiin ja heiltä vastasivat,että espoossa sisustus bellevuella on tuotteita. Liike sijaitsee osoitteessa pihatörmä 🙂

  3. Jenni: Loistavaa!! &hearts; &hearts; Täytyykin suunnistaa Espooseen sitten. :)<br />
   Kiitoksia kovasti avustasi! &hearts; &hearts; &hearts;

  4. Eipä mitään:) ihastuin itsekin tuotteisiin, niin upeita&hearts; tarkentaisin että olivat kirjoittaneet myös vastaykseen,että aiemmin tuotteita ei ole toimitettu pääkaupunkiseudulle, joten tuo bellevue taitaa olla ainakin joidenkin tuotteisen osalta ainoa liike tällähetkellä,sinne siis täytyy nyt pikaisesti suunnata:)

  5. Jenni: No voi ei. 🙁 Stockmannilla on ainakin nettikaupassa joitain tuotteita, mutta ei mitään näistä minun lemppareistani. Nyyh. Samoin netanttilassa on ollut ja itseasiassa luulen, että tuo meidän yksi mysteerilamppu, jolla ei ole merkkiä (se Pacific pöytävalaisin jossa iso lasinen jalka) on varmaankin Roomlightin kautta suomeen toimitettu tuote. Muistelisin nimittäin, että silloin (2008 tai 2009) kun sen ostin niin valikoimassa oli paljon muitakin samaa tyyliä olleita lamppuja. <br />
   <br />
   Onkohan minun sähköposti kadonnut jonnekin, kun eilen illalla kyselin heiltä myös noista jälleenmyyntipaikoista ja varsinkin Melbournesta. No väliäkö sillä… 🙂 Hitsin vitsit, mistä maailman kolkasta joudun tuon lampun nyt etsimään käsiini… 🙂

  6. Hassua tosiaan etteivät maininneet stockaa ja anttiloita ollenkaan, toivotaan että valaisin vielä löytää teille kotiin&hearts; kuulostaisi siltä että lähettämäsi maili on kadonnut, koska vastaus tuli heiltä tunnin sisällä. Mietin voisikohan bellevuesta kysyä jos tilaisivat valaisinta sinulle roomlight:in kautta liikkeeseen:)

  7. Jenni: Stockmannilla ja Anttilassa on kummassakin Roomlightin tuotteita ja minusta ne on samoja kuin Roomlightinkin nettisivulla…. onkohan ne sitten eri merkkejä kuitenkin…? <br />
   <br />
   Taidan soitella tuonne Roomlightiin ja kysyä onko heillä ylipäätään sitä Melbournea, jos on niin kysäisen sitten Bellevuesta, voisivatko he auttaa minua. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle Jenni, kun autat minuu! *halaus* 🙂

  1. Tuollainen krominen tai lasinen toisi vähän luxusta makkariin. Menin ostamaan mustan lampun jalan, kun kyllästyin Ikean sirisevään pöytälamppuun makkarissamme enkä jaksanut enää metsästää &quot;täydellistä&quot;. Ja nyt en tiedä oikein minkä värisen varjostimen siihen laittais. Nyt siinä on vaalean ruskea, mutta olisko valkoinen tai musta sittenkin parempi? (Nuo postauksen lamput ovat kyllä aika täydellisiä)=) <br />
   Tuolla on kuva siitä lampusta:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://torkkujat.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://torkkujat.blogspot.fi/</a&gt;

  2. Torkkuja: Niin toisi! &hearts; &hearts; Ja nuo jalkojen mallit on ihanan ylellisiä, tykkään kovasti. :)<br />
   <br />
   Tuo vaaleanruskea varjostin on kaunis, mutta kaipaisi ehkä vielä enemmän samaa sävyä ympärilleen. Pussilakanoissa on ilmeisesti vaalenaruskeaa??? Voisiko siihen yhdistää vaikka vaaleanruskean yksivärisen tyynyliinan tyynyineen vielä lisäksi? Ja kenties torkkupeitto sängynpäätyyn? <br />
   <br />
   Tuo vaaleanruskea pehmentää minusta kauniisti mustavalkoista sisustusta, joten pitäisin varjostimen ja lisäisin ruskeaa. 🙂

   1. Janina S: Ne on Riverdalen, joten myyntipaikkoja saattaa löytyä nettikaupoista. Ovat ilmeisesti uusinta uutta, joten esim MIllan Putiikkia kannattaa kytätä, ellet satu löytämään niitä muualta. 🙂 Niitä oli myös valkoisena mustalla tekstillä, mutta nuo mustat on minun mielestä aivan mahtavan hienot ja makeet! 🙂

  3. Totta, lisää samaa sävyä niin istuu paremmin. Pussilakanoiden raidat on vaaleanvihreät. Näkyy tuossa kuvassa aika huonosti. Verhot on vaaleanruskea/beiget, mutta nehän ei tuossa kuvassa näy. =) Ehkä sängynpeitto voisi olla samaa sävyä. Olen aprikoinut senkin väriä ees taas (valkoinen/greige). (Tarvitaan nimittäin uusi muhkeampi sängynpeitto, nykyinen on tosi ohut littana ja kirjavat lakanat näkyy läpi. =D) Tässä taisi ratketa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kiitos konsultoinnista! &hearts;

  4. Torkkuja: Villa stockmannilla on yksi pussilakana setti, joka on sävyltään harmaanbeige. Se on tosi lähellä tuota Pentikin varjostimen sävyä, tein nimittäin vertauksen liikkeessä kun meinasin ostaa kaksi tuollaista varjostinta meidän makkariin valkoisten tilalle. 🙂 <br />
   <br />
   Kyseessä tämä sama pussari, jotka löytyy meidänkin makkarista:<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Pussilakana/390334?itemId=352302&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Pussilakana/390334?itemId=352302</a><br />
   <br />
   Tämän päiväpeiton näin livenä Stockmannin liikkeessä ja sen sävy on myös aika neutraali beige, eli hieman harmahtava:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Decor-Stockmann-Paivapeite/267934?itemId=213626&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Decor-Stockmann-Paivapeite/267934?itemId=213626</a><br />
   <br />
   Minusta voisi olla hyvä, että liinavaatteet (pussilakanat) olisi tuota harmahtavaa beigeä / vaaleanruskeaa ja päiväpeite valkoinen. Jos sisustusmieltymys joskus muuttuu, niin on helppo korvata liinavaateet ja varjostimet uusilla. 🙂 Kenties voisi sitä sängylle rennosti aseteltua veaaleanruskeaa torkkuvilttiä miettiä lisäksi. Olisi aika kaunis kokonaisuus. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Höh! Laittaisivat verkkokaupan! Tuohan on vain ihmisten kiusaamista! =D Löysin vaikka mitä ihanaa! Outoa kun ei edes jälleenmyyjiä ole mainittu. =/

  1. Jemina: Sitä toivon itsekin! 🙂 Ja oikeastaan se oli yksi syy postaukseni tekoonkin, jos he seuraavat ollenkaan mistä heidän sivuilleen tullaan. :)<br />
   <br />
   Laitoin eilen heille sähköpostilla kyselyn jälleenmyyjistä, mutta eivät ole vastanneet vielä. Jennille olivat vastanneet ja ainakin Espoossa on sisustuskauppa joka myy Roomlightin tuotteita. Jotain juttuja löytyy myös Millan Putiikista. 🙂

 5. Mulla on just kirppispöytä Espoossa ja toi Bellevue on siinä ihan vieressä, joten vinkkaa, jos voin käydä hakemassa sulle sieltä lampun 🙂 H voi sen sitten toimittaa sulle 🙂

  1. Jonna: Oi kiitos ihanainen! &hearts; Soittelen huomenna tuonne Roomlightiin ja kysyn löytyisikö heiltä Melbournea. JOs ei löydy, niin siinä tapauksessa voisin olla kiinnostunut muutamasta muusta Bellevuen myymästä mallista, joiden suhteen apu on enemmänkin kuin tervetullutta! &hearts; &hearts; Ihana olet murunen! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teidän perheelle! &hearts;

 6. Kiitos superlöydöstä!!! Oonkin etsinyt valaisimia vierashuoneeseen…. tai oikeastaan joka paikkaan! t. valaisinfriikki

  1. Heidi: Ollos hyvä vaan! 🙂 Valaisinfriikki olen minä myös, joten tunnen tuskan.. 🙂 Täydellisiä valaisimia saa etsiä kyllä kissojen ja koirien kera. Harmi kun Roomlight ei toimita suoraan kuluttajille… JOs löydät niitä, tai varsinkin Melbournen niin saa tulla vinkkimään. winkwink. 🙂 <br />
   <br />
   Terkuin,<br />
   <br />
   epätoivoinen Melbourne-fani 🙂

 7. Oi, olipas kivoja juttuja!! Tuo Melbourne nousi mullakin ykkössuosikiksi. Lattiamallina voisi olla upea?!<br />
  <br />
  Ja nuo lyhdyt… ja mukit! Mistäköhän niitä saisi?!

  1. Marja: Melbourne on ihanan simppeli ja keveä, silti iso. Oih, täydellinen! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Muutamia lyhtyjä on myynnissä MIllan Putiikissa ja pari tuotetta löytyi myös SisustusBellevuesta (nettikauppa myös). Mukit ovat Riverdalen valikoimaa, joten niitä löytyneen useammasta sisustuskaupasta… taitavat olla sen verran uutta mallistoa, ettei tänne suomeen ole niitä vielä ilmestynyt, tai ainakaan en googlella löytänyt. 🙂

 8. Mä yritän ummistaa nyt silmät kaikilta valaisimilta, koska ihan oikeasti tänne ei TARVITTAISI yhtään valaisinta enää… Mutta voi miten ihania nuo kyllä on…<br />
  <br />
  Ja hei, nyt on sneak peak kuvaa mun valkoisesta kuusesta, tai no oikeastaan kaupan mallista, mut samanlainen tuolla laatikossa pitäis olla :)<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/11/kurkkaus-kuuseen.html&quot; target="_blank">http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/11/kurkkaus-kuuseen.html</a&gt;

  1. LittleB: Ei meilläkään olisi tarvetta lisävalaistukselle, mutten voi vastustaa näitä lamppuja. Olen ihan hirmuinen lamppuhamsteri ja saan taistella itseni kanssa, etten tilailisi uusia lamppuja joka viikko. HIH 🙂 I can feel your pain.<br />
   <br />
   Tulen heti kurkkaamaan sinun kuusta. 🙂

 9. Toi Melbourne tosiaan on upea. Pidän kovasti myös tosta Storavanista. Mun blogissa olis sulle haaste, käyhän katsomassa. 🙂

  1. Jen: Nuo olisi kaikki aivan ihania, pitäisi olla isompi koti ja enemmän huoneita, jotta voisin jatkaa tätä lamppumaniaani. :)<br />
   <br />
   Kiitoksia haasteesta! 🙂 Laitetaan toteutukseen! &hearts;

 10. Ai hyvää päivää kun minäkin aivan niin totaalisesti nyt rakastuin noihin lamppuihin!!! Kuola vaan valuu! Pitääkin olla kuulolla, mua saa siispä infoilla kanssa jos saat noita ihanuuksia metsästettyä 😉 Minkäslaisia hintoja heillä oli muuten mainittuna? <br />
  <br />
  Yksi ihana norjalainen yritys löytyi muuten Habitare messuilta ja heillä oli kanssa NIIIIN ihana lamppu myynnissä. Sillä hetkellä olisin tarvinut kaksi ja jäi siis ostamatta, mutta nyt ottaisin vielä vaikka juuri sen yhdenkin jos saisin. Täyyy vaan etsiä osoitteet käsiin, jotta tilauksen saa tehtyä 🙂 Mutta pidänpä kyllä mielessäni nämäkin &hearts;<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua Miia &hearts; &hearts; &hearts;

 11. Jos et muualta löydä niin Sisutussydän toimii Roomlightin jälleenmyyjänä, joten voin tilata sinulle juuri niitä tuotteita mitä etsit;)

 12. Hei! Liikkeemme sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmikadulla. Olemme 36- vuotias ompelu- ja saumauskoneiden erikoisliike. Nyt alkuvuodesta olemme ottaneet myös Roomlightin sisustustuotteita myyntiin, ovat ihania, lamput, varjostimet ym sisustustuotteet,Tällä hetkellä varastosta löytyy myös Melbourne valaisinta , tervetuloa , osoitteemme on Kasarmikatu 38, Hki<br />
  Kaunista kesää Hellevi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *