AND-sälekori orkidealle

Kaupallinen yhteistyö: Anna Nygård Design

Anna Nygård Designin valkoisesta sälekaihtimesta tehty kori tulee toimimaan kukkaruukkuna. Sälekorin sisälle nimittäin mahtui posliininen neliskanttinen ruukku ja tänään kirmaankin ostamaan ruukkuun täytteeksi kauniin valkoisen orkidean. ❤︎

Anna Nygård Design sälekori orkidealle Omakotivalkoinen
Anna Nygård Design sälekori orkidealle Omakotivalkoinen

Prismasta ostamani standardikokoinen posliiniruukku on kuin tehty tuonne sälekorin sisälle, lieneekö Anna jo suunnitteluvaiheessa miettinyt tämänkin asian. Sormeni syyhyävät jo kukkaostoksille ja kauneimman valkoisen orkidean valintaan. Kai se on kohta laitettava takki päälle ja kengät jalkaan, jotta saan edistettyä asiaa. 🙂

Anna Nygård Design sälekori orkidealle Omakotivalkoinen
Anna Nygård Design sälekori orkidealle Omakotivalkoinen

Ihanan aurinkoista syksyistä lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

11 kommenttia “AND-sälekori orkidealle

  1. Irina: Minustakin. 🙂 Itse en sitä keksinyt, vaan Annan tuotekuvista lunttasin ja uteliaisuudesta kokeilin mahtuuko posliiniruukku tuonne sälekorin sisään. 🙂 Orkideaa en saanut ostettua tänään kun ei ollunna Prismassa niitä. Maanantaina uusinta yritys. 🙂

 1. Ota siitä sun eteisestä ja eteisen luona olevasta seinästä.. kokonaiskuvaa.. sulla on paljon isompi asunto mitä kuvat aina antaa vaikuttaa 🙂

  1. N: Eteisen peiliseinä on maalamatta valkoiseksi ja se on siis vielä greige. 🙂 Se ei näytä kovin kauniilta kun sisustustyyli on muuttunut, joten siksi pimitän teiltä eteisosastoa vielä toistaiseksi. 🙂 Tarttis saada aikaiseksi nostella peilit pois seinältä että pääsee maalaamaan, mutta sitä ei voi tehdä tytön ollessa kotona kun peilien säilytys on liian vaarallista. Enköhän ennen joulua kutenkin saa sen verran apuja että maalaukset saan tehtyä. 🙂

 2. Hei,<br />
  minulle neuvottiin pari vuotta sitten, että orkidea tulisi pitää läpinäkyvässä (lasi)ruukussa, koska sen ns. juuret tarvitsevat valoa. Tottelin, ja tämä orkideani onkin pysynyt hengissä, ja tekee aina vaan uudet kukkavarret ja kukat.<br />
  Ehdotankin, että pidä ainakin silloin tällöin myös juurakon hulda valossa!

  1. Kullervo: Saamasi ohje pitää täysin paikkansa. 🙂 Minulla orkideat kuolevat aina kuukauden sisällä, vaikka olisi täysin ohjeiden mukaisesti läpinäkyvässä purkissa ja kerta viikkoon upotus ja imeytys veteen. Siksi olen päättänyt olla tuhma ja sivuuttaa oikeat hoito-ohjeet. 😀 Kaikki elävät kasvit ja kukat vihaavat minuu… 😀

 3. Moi! Tiesitkö, etta orkidea suositellaan istuttamaan läpinäkyvään ruukkuun (esim. lasiseen) sillä ne yhteyttävät myös ilmajuurillaan :)<br />
  Voisitko kertoa tuon kauniin tv:si malli numeron, pitäisi nimittäin uusi tv ostaa 🙂

  1. Orkidean ruukusta annetaan paljon erilaisia neuvoja. Orkideoita ihan tosissaan kasvattanut henkilö mulle ainakin sanoi, että ne &quot;orkidearuukut&quot; on orkidean tapporuukkuja eli ei tarvitse olla läpinäkyvässä ruukussa. 🙂

  2. Anna: Tiesin mie, mutta en halua ohjetta noudattaa kun nämä tuhmeliini-orkideat kuolee kuitenkin kuukaudessa. :)<br />
   <br />
   Ööö, ootas käyn lunttaamassa kotikansiossa missä manuaali… Eli siis tämä: Samsung<br />
   UE40ES6715 -LED-tv 40&quot;<br />
   <br />
   Kesällä on töllö ostettu, mutta se ei ollut silloinkaan ihan uusin malli. En tiedä saako tätä mallia enää, mutta Samsungilla pitäisi olla tällä samalla design-jalustalla uudempiakin UE-malleja. 🙂

  3. Kiitos tv-mallinumerosta. Ja Irinalle: en tiedä olenko (tarpeeksi :D) oikea orkideankasvattaja, mutta meillä on viisi orkideaa, joista vanhimmat 8 vuotta ja kukkineet vuosittain lasisissa &quot;tappo&quot;suojaruukuissa 🙂 Miialle: toki saa muunkinlaisia ruukkuja käyttää, jos haluaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *