Dior Gel Coat – täydellinen päällyslakka!

Ostin tuossa useampi viikko sitten Diorin Gel Coat-päällyslakan* kosmetiikkamyyjän suosituksesta. Gel Coat on kestävämpää kuin perinteinen päällyslakka (top coat) ja saa myyjän mukaan manikyyrin pysymään kauniina, lohkeamattomana ja vastalakatun näköisenä jopa viikkoja. 🙂

Dior Gel Coat päällyslakka ranskalainen manikyyri Omakotivalkoinen kauneusvinkit
Dior Gel Coat päällyslakka ranskalainen manikyyri Omakotivalkoinen kauneusvinkit

Kestävä geelilakka pitää kynnet siistinä

Geelilakka on koostumukseltaan hieman paksumpaa ja kiiltävämpää kuin tavallinen päällyslakka. Geelilakka myös levittyy minusta tasaisemmin ja helpommin. Kuivumisaika on normaali paksummasta koostumuksestaan huolimatta.

Itse olen pikkujoulujen ja muiden pippaloiden vuoksi vaihdellut kynsiini erilaisia ja eri värisiä lakkoja, joten viikkoa pitempään en ole ehtinyt yhtäjaksoisesti tätä Diorin Gel Coat-lakkaa käyttämään. Sanottava on, että ainakin minun suuret odotukseni se on lunastanut. Ranskalaiset manikyyrtit ja värilliset kynsilakkani ovat kaikki pysyneet vastalakatun veroisina sen seitsemän päivää mitä lakka on ehtinyt maksimissaan kynsissäni olemaan. 🙂

Dior Gel Coat päällyslakka ranskalainen manikyyri Omakotivalkoinen kauneusvinkit
Dior Gel Coat päällyslakka ranskalainen manikyyri Omakotivalkoinen kauneusvinkit

Kaunis manikyyri pitkään

Varsinkin punainen bilelakkani viikon takaa pysyi todella kauniina ja kiiltävänä viisi päivää, vaikka pesin astioitakin käsitiskinä ja rintaliivipyykkiä myös. Kynsiä ei tarvinnut varoa ollenkaan eikä remppa-sisustus-puuhani tehneet kynsiin ainuttakaan lohkeamaa, vaikka sohin ja tökkäilin käsiäni kynnet edellä ties kuinka monta kertaa. 🙂

Dior Gel Coat päällyslakka ranskalainen manikyyri Omakotivalkoinen kauneusvinkit
Dior Gel Coat päällyslakka ranskalainen manikyyri Omakotivalkoinen kauneusvinkit

Dior Gel Coat päällyslakka kokemuksia

En tiedä uskonko kosmetiikkamyyjän hehkutusta jopa kolmen viikon kestosta ja lakkausvälistä, mutta yksikin kokonainen viikko uutuuttaan hohtavilla kynsillä on minusta jo todella paljon. Varsinkin värillisten kynsilakkojen kanssa tästä on muutaman oman kokemukseni mukaan suuri hyöty. Voin siis todellakin suositella kaikille tätä Dior Gel Coat -päällyslakkaa* kynsilakan ja manikyyrien kanssa käytettäväksi. 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

20 kommenttia “Dior Gel Coat – täydellinen päällyslakka!

 1. Kiitos tästä arviosta! Aiemmin kyselinkin arvostelupostauksen perään, ellen aivan väärin muista. Toivottavasti tätä saa ensi kuussa lentokenttämyymälöistä, kun matkalle suuntaan 🙂

  1. Kristiina: Minun piti tehdä postaus vasta sitten kun olen kolmen viikon lakkatestauksen todistanut, mutta kun tiesin että odotat postausta kovasti niin päätin tehdä tällä viikon mittaisella testauksellani postauksen jo nyt. 🙂 Teen vajaan kolmen viikon kuluttua uuden postauksen, jolloin pääsen kertomaan pitikö myyjän oma kokemus paikkaansa. :)<br />
   <br />
   Punainen lakka pysyi sen viivi päivää mitä sitä jaksoin katsella tosi hyvänä, ei tullut ainuttakaan lohkeamaa ja Gel Coatin kiiltokin säilyi. Olen kokeillut Orlyn, Lumenen, Diorin ja Mavalan perinteisiä päällyslakkoja ja tämä Gel Coat voittaa kyllä niistä jokaisen ihan kevyesti. &hearts; Eiköhän siellä kenttämyymälässäkin tätä lakkaa ole, taitaa olla sen verran perustuote kuitenkin nykyisin. 🙂

 2. Kiitos vinkistä. Sinulla on kauniit kynnet. Oletko tehnyt ranskalaisen manikyyrin itse? Minä en varmaan saisi ikinä siistiä jälkeä…

  1. Sanna: Raskalainen manikyyri on tosi helppo tehdä muutamilla kikkakakkosilla, joita itse käytän. :)<br />
   <br />
   Lakkaan ensin kynnet nudella tai vaaleanpunaisella lakalla koko kynnen. Kun lakka on kuivunut, lakkaan erikseen siihen päälle valkoisen tipin. Teen jokaiselle kynnelle maalarinteipistä &quot;sabluunan&quot; eli leikkaan pienen palan teippiä ja muotoilen teipin yläreunan kaarevaksi ja lätkäisen kynnen päälle. Sitten vaan valkoista kynsilakkaa kynnen kärkeen. 🙂 Jokaisesta kynnestä kannattaa yksitellen heti lakan levittämisen jälkeen ottaa teippi pois, jotta lakka ei ehdi kuivumaan ja raja pysyy siistinä. Sitten valkoisen kärkiosan lakan kuivattelu ja kolmantena vaiheena kirkas päällyslakka päälle. Voila, valmista tuli. 🙂

 3. Oi, tuota pitää ehdottomasti kokeilla. Itse olen tosi laiska kynsien laittaja, ennen lapsia näiden kanssa tuli väkerrettyä harva se päivä, mutta nykyään hyvä kun viikoittain. Nyt olen saanut koulun takia nauttia lakkauksista ja pitkistä kynsistä, kohta tämäkin luksus loppuu ja töiden alettua totutella taas nysiin ja lakkaamattomiin 🙁

  1. Suvie: Tiedän tunteen. 🙂 Vuosiin en käyttänyt mitään lakkaa kun en jaksanut illalla alkaa väkertämään saati kuivattelemaan niitä. Nyt on ollut sen verran paljon menoja ja juhlia, että olen &quot;joutunut&quot; panostamaan myös käsiosastolle. 🙂 En usko että tulee kuitenkaan tavaksi. 😀

 4. Heippa Miia! Aivan ihanat kynnet! Pakko kysyä, että miten olet tehnyt tuon ranskalaisen manikyyrin? ja onko tuo Diorin geelilakka sellainen ettei tarvitse uv-uunissa käyttää? pystyy poistamaan normi kynsilakanpoistoaineella? Minkä hintainen lakka oli? Tuliko alle mtn aluslakkaa yms lakkaa? Hullu kysymystulva! 😀 Kävin itse viime viikolla kaverin luona geelilakkauksen ottamassa, mutta se vaati uv-uunin. Olisipa kätevää kun pystyisi kotona itse tekemään kestävän lakkauksen!<br />
  <br />
  -Heidi

  1. HeidiTuulia: tuossa ylempänä jo kerroinkin oman ranskis-niksisi, laitan sen vielä kopioiden tähänkin; <br />
   <br />
   Lakkaan ensin kynnet nudella tai vaaleanpunaisella lakalla koko kynnen. Kun lakka on kuivunut, lakkaan erikseen siihen päälle valkoisen tipin. Teen jokaiselle kynnelle maalarinteipistä &quot;sabluunan&quot; eli leikkaan pienen palan teippiä ja muotoilen teipin yläreunan kaarevaksi ja lätkäisen kynnen päälle. Sitten vaan valkoista kynsilakkaa kynnen kärkeen. 🙂 Jokaisesta kynnestä kannattaa yksitellen heti lakan levittämisen jälkeen ottaa teippi pois, jotta lakka ei ehdi kuivumaan ja raja pysyy siistinä. Sitten valkoisen kärkiosan lakan kuivattelu ja kolmantena vaiheena kirkas päällyslakka päälle. Voila, valmista tuli. :)<br />
   <br />
   <br />
   Kun kynteen laittaa sabluunan, voi huoletta roiskia lakkaa kynnelle. 😀 Ja tulee silti niin siistiä jälkeä, ihan kuin ammattilaisella olisi käynyt lakkaamassa kynnet. <br />
   <br />
   Diorin Gel Coat johtaa nimellään hieman harhaan, koska se ei tarvitse kovettuakseen mitään toimintoja. Se toimii kuin normaali kynsilakka, on vain hieman kestävämpää tököttiä. 🙂 Et tarvitse uv-lamppua tms. tämän lakan käyttöä varten. :)<br />
   <br />
   Lakka oli muistaakseni noin 30 euron luokkaa, saman hintainen kuin Diorin lakat yleensäkin. Ei ole minusta kallista ja itse olen lakannut tällä nyt viisi kertaa ja purkki näyttää silti olevan lähes täysi. Kestävää ja riittoisaa siis, eikä lakkakerroksia tarvita kuin yksi. 🙂

  2. Kiitos Miia ihan hulluna tästä vinkistä! &hearts; Olen jo pidemmän aikaa etsinyt kestävää geelilakkaa ja nyt se toivottavasti löytyi! Hain heti oman Diorin Gel Coat -lakan testiin! 🙂 Aivan huippua! Mainitsin sinut postauksessani, toivottavasti ei haittaa:) Voi miten ihana vklopun pelastaja näinkin pieni asia kuin kynsilakka voi olla :'D &hearts;

 5. Kiitos tästä postauksesta! Juuri eilen pähkäilin että mistähän löytäisi oikein kestävän päällyslakan ja taisin juuri löytää vastauksen 🙂 Pitääkin käydä kempparissa kyselemässä löytyykö heidän hyllystä tuota.

  1. Hanna: Itse olen todella tyytyväinen. 🙂 Tämä on minusta parempi ja kestävämpi kuin Diorin Top Coat tai Orlyn, Mavalan ja Lumenen vastaavat. Muiden merkkien päällyslakoista minulla ei ole kokemusta, joten tuon enempää en osaa arvioida paremmuutta. Mavalan päällyslakkoja on aina kehuttu markkinoiden parhaiksi, joten uskon että tämä Diorin Gel Coat on monien kynsilakkailijoiden mielestä vähintäänkin todella hyvä, ellei uusi paras tuote. 🙂

 6. Kesto varmaan riippuu kuinka innokkaasti hääräilee käsillään. 🙂 ihana tämä vinkki, kiitos paljon, täytyy käydä ostamassa! 🙂

  1. Cherry: Varmasti. 🙂 Itse olen hääräilijä ja normaalisti kynsilakka pysyy hyvänä 1,5 päivää ennen kuin ensimmäiset nurkat ovat lähteneet lohkeamaan. Varsinkin kynnen kärjen osalta huomasin heti että tästä Gel Coatista on todellakin apua lohkeamisen kanssa, sillä kynsilakka on pysynyt todella siistinä siitäkin huolimatta että käytän kynsiäni purkkien avauksissa ja ruuvimeisselin korvikkeena tarpeen vaatiessa. 😀

 7. Siis nyt täytyy sanoa, että sua ei voi olla ihailematta! Teillä on kaikki niin huoliteltua, kaunista, siistiä ja tunnelmallista ja nuo kynnetkin vielä, huokaus 🙂

  1. Heini: Apua, menin ihan sanattomaksi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ihana olet, kaunis kiitos! &hearts; &hearts; Virtuaalisen halauksen täältä sinulle annan sinne ruudun toiselle puolen! &hearts;<br />
   <br />
   &gt;—– HALAUS —–&lt;

 8. Oi, tätä postausta olenkin odottanut. 🙂 Ehkä minunkin pitäisi kokeilla tätä, viikkokin huoletonta ja siistiä kynsieloa kelpaisi kyllä. Yksikään normi päällylakka ei nimittäin ole toistaiseksi vakuuttanut ja monia on tullut kokeiltua.

  1. Jessica: Itse olen kokeillut aikaisemmin Orlyn, Mavalan, Lumenen ja Diorin päällyslakkoja, ja ne ovat olleet ihan ok. Mavala on ollut niistä paras. Mutta tämä Diorin Gel Coat päihittää Mavalan kyllä selvästi. Mavalan top coat kului aika nopeasti kynnenkärjistä, päivän verran pitempään pysyi lakkaus siistinä kuin kokonaan ilman päällyslakkaa. Mutta tällä Gel Coatilla kynsilakka pysyi siistinä viikon ja olisi varmasti muutaman päivän pysynyt pitempäänkin ellen olisi vaihtanut lakkauksen väriä ja poistanut vanhoja lakkoja alta pois. Punainen kynsilakka oli minulla viisi päivää, ei moitteen sanaa ole sanottavana. Viiden päivän jälkeen poistin punaiset lakat, joten en osaa sanoa olisi tullut viikkoa täyteen ennen kuin ensimmäisen kynnen kärjestä olisi lakka lohjennut. 😀

 9. Hyvännäköinen ranskis! Itselläni ostettu kasa valmiiksi muotoiltuja tarroja, tosi käteviä. Vielä olisin udellut, että lähtikö tuo hyvin tavallisella asetoonittomalla kynsilakalla vai vaatiko asetoonia tai normaalia kovempaa jynssäystä?

 10. Itsekin liputan ehdottomasti tämän Gel Coatin puolesta! Olen ollut sen onnellinen omistaja nyt vajaan kuukauden ajan, ja enää en halua vaihtaa mihinkään muihin päällyslakkoihin, sillä kokemukseni ovat olleet niin hyvät :). Ensimmäisellä lakkauskerralla tosin epäilin hieman kuivumisaikaa juurikin tuon lakan paksuuden vuoksi, mutta todella nopsasti kynnet ovat jo kosketuskuivat :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *