Pääsiäistarjous – Kaikki kodin tuotteet -20%

No johan nyt! Stockmann on tosiaakin laittanut tuulemaan, sillä Hullujen Päivien jälkimainingeissa jo toinenkin huippukamppis käynnissä. Pääsiäispyhien ajan 17.-21.4.2014  kanta-asiakkaat saavat kaikista verkkokaupan normaalihintaisista kodin tuotteista* ja kodinkoneista* -20% alennusta. En todellakaan valita tästä erittäin yllättävästä tarjouskampanjasta, koska nyt saan tytön synttäripakettiin puisen Rosendahlin hipon ja Design Lettersin numerokuppisetin edullisemmin. Kiitos Stockmann! 😀 Alla muutama inspiraatiokollaasi omista suosikkituotteistani:

Stockmann verkkokaupan huippuedut - Kodin sisustus ja design alehintaan
Stockmann verkkokaupan huippuedut - Kodin sisustus ja design alehintaan
Stockmann verkkokaupan huippuedut - Kodin sisustus ja design alehintaan
Stockmann verkkokaupan huippuedut - Kodin sisustus ja design alehintaan
Stockmann verkkokaupan huippuedut - Kodin sisustus ja design alehintaan
Stockmann verkkokaupan huippuedut - Kodin sisustus ja design alehintaan

STOCKMANN.COM*

* * *

Oletteko muuten jo kuulleet tästä uudesta EU-direktiivistä, jonka vuoksi vuoden 2015 alusta valmistettavien uusien kahvinkeittimien pitää olla itsestään sammuvia? Uusi säädös on tehty energian säästämistä ja paloturvallisuuden parantamista varten. Minusta idea on sinällään varsin mainio, mutta direktiivin mukaisia sammumisaikoja hieman ihmettelen. 

Tavalliset lasipannukeittimet antavat lämpimän kahvin ystäville aikaa 40 minuuttia, mutta termoskannulliset keittimet pysyvät päällä vain viisi minuuttia kahvin keiton jälkeen. Onneksi keittimissä saa kuitenkin ilmeisesti olla kytkin, jolla automaattisen sammutuksen saa pois päältä. Tällaiset direktiivit ovat toki tärkeitä, mutta kummastelen miksi EU:n asiamiehet laittavat aikaa ja eforttia pikkujuttuihin, kun varmasti olisi akuutimpiakin asioita funtsittavana. No, pienestä purosta kasvaa suuri virta joten ehkä näillä vauvan askelilla joskus pelastetaan maailma. 🙂

Huomiseen!

Kuvat: Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin 

6 kommenttia “Pääsiäistarjous – Kaikki kodin tuotteet -20%

  1. Stockmann on tosiaan pannut tuulemaan: yli 300 työntekijää on vaarassa menettää työpaikkansa. Heillä tuskin on huippufiilis. Kaikki myötätunto heille.

    1. Ella: Ystäväni työskentelee Stockmannilla ja hän on kertonut ilmapiirin olevan aika surullinen tällä hetkellä. :/ Itseltäni kaikki sympatia Stockmannin ja muidenkin myyntialalla työskentelevien työntekijöiden suuntaan! ♥ Omaakin kokemusta aiheesta on, sillä viime keväänä sain lähtöpassit työpaikasta YT-neuvotteluiden seurauksena. Kurja tilanne kertakaikkiaan. Vaikka rahaa on monella käyttää vähemmän kuin ennen ja nykyisin on fiksumpaakin miettiä ostamisensa entistä tarkemmin, on muistettava kuitenkin se että liian tiukkaan ei kannata lompakon nöyreistä pitää kiinni, jos on mahdollisuus ostaa. Ostovoima on kuitenkin se mikä työpaikkoja luo ja niitä myös suojelee. ♥

    2. Totta, mutta jotenkin elämme kummallista ahneuden aikaa. Henkilökuntaa heitetään ulos, mutta osakkeenomistajien osingoista ei olla valmiita tinkimään. Stockmannin tilanne harmittaa minua erityisesti siksi, että se on ollut lempikauppani juuri hyvän palvelun vuoksi, mutta se, että kaikki revitään henkilökunnan selkänahasta, saa ajattelemaan asioita uusiksi. Tsemppiterveiset Stockalla työskentelevälle ystävällesi!

    3. Ella: Pörssiin meno on minusta Stockmannin osalta ollut hyvä siirto aikoinaan, se toi lisää kasvua ja mahdollisuuksia, työpaikkojakin. Osakkeenomistajat haöuavay luonnollisesti voittoa, samoin sijoittajat. Olen ahneudesta kuitenkin kanssasi osittain samaa mieltä, silloin kun porukkaa irtisanotaan tai toimipisteitä lakkautetaan kannattavuuden nostamiseksi (en puhu pelkästään Stockmannista vaan yhtiöistä yleisesti), pitäisi myös johdon palkkoja tarkastaa alaspäin, samoin maksettavien osinkojen osalta pitäisi miettiä asiaa muiltakin kanteilta. Muistaakseni Stockmannin johdossa tehtiin vuosi sitten (ekan tiukan paikan tullessa vastaan) päätös, etteivät he nosta bonuksia tms. En löytänyt googlella nyt asiaan varmistusta, mutta muistan että silloin ajattelin että tästä saisi moni yritys ottaa mallia. Toivottavasti tuo 330 irtisanotun arvio jää arvioksi ja määrä olisi huomattavasti pienempi. ♥

  2. Fredrikinkadun Louis Poulseniakin myyvän valaisinliikkeen ikkunoissa on loppuunmyyntikyltit, ihan vaan tiedoksi. (en nyt muista kaupan nimeä, siinä Uudenmaankadun ja Bulevardin välisessä korttelissa.)

    1. raitiovaunumatkailija: Kiitokset vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa mitä sieltä löytyy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *