Täydellisen laukun metsästys

Olen laukkujen suhteen todella tarkka, mikä aiheuttaakin nyt pientä ongelmaa koska olen täysin laukuton ja uusi käsväsky pitäisi löytää pikimmiten. Myin pois molemmat Michael Korsin pikkulaukkuni, koska toinen oli liian koristeellinen ja toinen liian pieni. Useimmiten olen ostanut ensin uuden tavaran tilalle ja vasta sitten myynyt vanhan pois, mutta tällä kertaa halusin toimia näin. Uutta laukkua olen etsinyt jo kuukausia, mutta vain yksi tarpeeksi kiva malli on löytynyt. Sitä en kuitenkaan kerennyt ostamaan, ennen kuin se hävisi kaupasta ja ulottuviltani, nyyh. Kyseessä oli aitoa nahkaa oleva Stockmannin oman Global Accessories -merkin kolmenkympin hintainen pussukkamallinen täysin koristeeton minimessenger* ja harmistus on kyllä äärettömän suuri että menin siirtämään ja siirtämään kyseisen laukun ostoa niin pitkälle etten sitä enää saa. Ärgh. Laukkuja on maailmassa satojatuhansia, mutta niitä oikeita ei ole vastaani tullut kuin tuo yksi 99%:sti täydellinen. Etsintäni on päivittäistä, joka ilta seikkailen pitkin internetiä etsimässä jotakin, joka kolahtaisi juuri sellaisenaan…

Mulberry Alexa kermanvalkoinen

Mulberry Alexa laukku

Mulberryn laukuista olen haaveillut iät ja ajat. Varsinkin Alexa-malli oli joskus ultimaattinen haaveeni, mutta laadun laskettua en ole enää ollut niin kiinnostunut Alexasta(kaan). Suurin syy ostamattomuuteeni on kuitenkin hinta, sillä en raaski maksaa laukusta sellaisia summia mitä Alexan kaltaisista merkkilaukuista pyydetään. En usko merkkien tuomaan statukseen sen enempää kuin niiden huippulaatuunkaan, joka valitettavasti uusien Alexojen osalta on todistetusti laskenut viime vuosina.

Jotta laukkuasia ei olisi liian yksinkertainen, on merkkilaukkujen ja merkittömien laukkujen välillä kuitenkin suuri ero. En halua maksaa merkkilaukusta missään olosuhteissa tonnia, mutten haluaisi myöskään maksaa merkittömästä laukusta neljää sataa, olivat ne käsinvalmistettua laatunahkaa tai eivät. Kumpikin hintapyyntö on minusta kohtuuton. Yritä tässä nyt sitten löytää hyvännäköinen aitoa nahkaa oleva laukku, kun mikään ”ei kelpaa”. 😀

Mulberry Daria Clutch musta

Mulberry Daria Clutch

Ensisijainen tavoitteeni oli löytää sellainen laukku, joka on tarpeeksi simppeli sopiakseen arkilaukuksi Parajumpersin ns. ulkoilutakkini kanssa, mutta myös trenssin, untuvatakin ja siistien vaatteiden kanssa. Koristeellisuus ja suuret kultaiset logot eivät sovi kovin hyvin arkimenoon tuulitakkiin ja tennareihin yhdistettynä, joten joudun todennäköisesti unohtamaan vaatimuslistaltani kohdan ”kaiken kanssa sopiva”.

Arkilaukku ja juhlalaukku olkoot siis erikseen, kuten aina ennenkin. Mulberryn Daria Clutch on juhlalaukuksi edelleen se ykkösvaihtoehto, mutta hinta on niin karvas etten usko koskaan sijoittavani laukkuun tuollaisia summia. Järjellä perusteltava kipurajani juhlalaukun osalta on ihan maksimissaan 200€, joten Daria-haaveeni voin unohtaa. 🙂

Mulberry Daria Satchel konjakinruskea

Mulberry Daria Satchel

Arkilaukkuasiaan palatakseni, on sen löytäminen aikoimoista tuskaa. Ihania malleja löytyy kyllä, mutta jokaisessa on aina jokin pieni vika miksi en niitä ole kelpuuttanut. Mulberryn pehmoista nahkaa oleva Daria Satchel on muodoltaan ja kooltaan täydellinen, tuollaisen kun löytäsin tavallisella ei-punotulla hihnalla ja ilman turhia logoja. Mutta ei löydy ei. Joko laukku on tupsuja ja plakaatteja täynnä, väärän värinen, materiaaliltaan muovia tai kovaa kiiltävää nahkaa, tai sitten laukku on liian suuri ja löysästi roikkuva säkki.

Lyhyestä pituudestani on myös enemmän haittaa kuin hyötyä sekä vaatteiden että laukkujen osalta, koska ne tunnutaan poikkeuksetta suunnittelevan 175cm pituisille naisille. Normaalikokoinen messenger (esim Alexa) näyttää mittasuhteiltaan hassulta, koska se ei ole selkeästi oversized, muttei tarpeeksi pienikään näyttääkseen siltä miltä pitää. Ystäväni Alexa näytti minulla siltä kuin lapsi olisi ottanut äitinsä laukun käyttöön, ei hyvä. 😀

Michael Kors Messenger laukku

Michael Kors Messenger

Yllä oleva Michael Korsin messenger* olisi malliltaan myöskin tosi kiva, neliskanttisempi ja läpätön versio Mulberryn Daria Satchelista. Aitoa ihanan pehmeää laatunahkaakin se olisi, saatavana sekä konjakinruskeana että mustana. Omaan makuuni se on kuitenkin liian runsasti koristeltu, ollakseen tennarityyliini sopiva arkilaukkuni.

Michael Kors-tekstin kanssa voisin vielä elääkin, mutta kultaisen näyttävän vetoketjun kanssa en. Harkitsisin tätä laukkua mikäli laukun takaosa olisi täysin eheä ja sileäpintainen, mutta sinne on jemmattu magneettinapillinen iso tasku. Ei auttaisi vaikka käyttäisin laukkua väärinpäin, sillä tasku se sieltä sitten vilkkuisi näkösällä. Pöh pah sanon mie. 🙂

Tiger of Sweden Blair´s Bag messenger laukku

Tiger of Sweden Blair´s Bag

Tiger of Swedenin laukuissa alkaa hinta olemaan kohdillaan. Arkilaukusta voisin maksaa maksimissaan 400€, mutta sillä pitää saada jo täydellisyyttä. Kuvan Blair´s Bag* on naisenkokoiselle tehty ”työlaukku”, aavistuksen maskuliininen mutta siroudellaan ja keveydellään se toimisi myös trenssityylissä. Hintaa on vain puolet maksimirajastani, se on aitoa paksua ja takuulla kestävää laatunahkaa, eikä siinä olisi ylimääräisiä koristuksia.

Jokin minua kuitenkin estää tämänkin laukun suhteen, ehkä se on tuo patinoitua terästä oleva metallinen hihnalenksu, tai karskin ja kovan näköinen terävälinjainen malli… Laukku on myös ilmeisesti vanhempaa poistunutta mallistoa, joten ostopaikkoja google löysi vain muutaman hassun. Saatavuusongelma olisikin sitten seuraava, mitä tässä tarvitaan. 😀

Tory Burch Ellen Tall Backpack reppu

Tory Burch Ellen Tall Backpack

Sain 90-luvun pikkurepuista elinikäisen repputrauman, mutta omaa perspektiiviä laajentaakseni, olen kolunnut läpi myös reppuja… ja kröhöm, vyölaukkuja. :D. Epätoivoisena sitä alkaa olla valmis harkitsemaan jo selvästi rajojen ulkopuolisia vaihtoehtoja. Jos ei laukkua niin reppuko sitten?

Tämä kuvan valkoinen Tory Burch Ellen Backpack* on paras löytämäni reppuvaihtoehto. Se on keskikokoinen, joten pikkureppu-osastolle ei sentään mennä. Reppua voi käyttää myös laukkuna, mikä onkin se ainut syy miksi valitsin tämän mukaan postaukseeni. Mutta kuten lähes kaikki mallit, on tämäkin liian koristeellinen kultaisine yksityiskohtineen. Siispä unohdan reput ainakin toistaiseksi ja jatkan messenger-mallisen yliolanlaukun etsintääni. 🙂

Olen kävellyt parinkymmennen kaupan ovesta sisään poistuen tyhjin käsin, kahlannut läpi yli 50 nettikauppaa ympäri maailman, selannut tori.fi:n ja huutonetin valikoimat monesti, yrittänyt opetella käyttämään ja ymmärtämään Ebaytä löytääkseni helmeni sieltä… Miten voi olla näin vaikeaa löytää pienikokoinen aitoa nahkaa oleva koristeeton musta tai konjakinruskea yliolanlaukku, joka sopisi kaikessa yksinkertaisuudessaan sekä ulkoilutakkini, tressini että juhlavamman peruspukeutumiseni kanssa. Cocktail-tilaisuuksiin ja iltapukujuhliin sen ei tarvitse sentään sopia, mutta extraplussaa olisi jos hihnan saisi irti tai piilotettua laukun sisään, jotta laukkua voisi käyttää clutchina. Apua, ideoita ja ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan, jotta pääsisin eroon Gina Tricotin kangaskassistani (joka toimii nyt laukunkorvikkeenani). 🙂

Marimekko Tasku

Lukijan vinkki: Marimekko Tasku

EDIT! Nimimerkit White ja JenniK ehdottivat iltalaukuksi ylläolevaa Marimekon Tasku -pussukkaa*, joka onkin muodoltaan juuri sellainen mitä etsin. Jos laukussa olisi olkahihna, ryntäisin ostamaan sen samantien. Pikkulaukuksi sopiva pussukka on edullinen, aidosta nahasta valmistettu merkkiä huutamaton perusmalli, joka taipuisi arkikäytön lisäksi myös juhlaan tuon rannelenksun ansiosta.

Mietinkin nyt, että olisikohan mahdollista teetättää tuohon pussukkaan olkahihnaa esim suutarissa? Onko siellä kenelläkään tietoa mitä kaikkea suutarit suostuvat tekemään? Hihnan ei tarvitsisi olla välttämättä edes irroitettava, jos se olisi ohut. Ohuena nahkaisena naruna sen saisi clutch-käytössä jemmattua laukun sisään.

Vaihtoehtoja vastaanotan edelleen oikein mielelläni, pistäkäähän kommenttiboksini laulamaan linkkejä. 🙂

Tuotekuvat: Mulberry, Tory Burch, Tiger of Sweden, Michael Kors, Marimekko, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

71 kommenttia “Täydellisen laukun metsästys

 1. Valkoinen Alexa olisi kyllä niin upea kesäksi, mutta toi Daria Satchel olisi varmaan käytännöllisempi ja tosi kaunis sekin!:-)<br />
  <br />
  Sarina x

  1. bySarina: Valkoinen laukku on enemmän kesälaukku, ja värinsä puolesta sen verran arkakin ettei se ehkä olisi kovin monivuotinen jokapäiväisessä käytössä. Daria Satchel on muodoltaan just sitä mitä etsin, nyt pitäisi onnistua löytämään vastaavan mallinen laukku ilman logoja tai metallinhohtojuttuja. 🙂

  1. P. Lumin valikoima on myös koluttu läpi. 🙂 XS-kokoinen supermarketbag oli vaihtoehtona, mutta hihnan kiinnityskohta vähän häiritsi. Laukku sopii nimeomaan arkeen, trenssi ja tennarit -tyyliin tosi hyvinkin, mutta trenssin ja korkkareiden tai lempiballerinojeni kanssa se ei näytä kovin hyvältä. Jos en syksyyn mennessä löydä sitä oikeaa, joudun harkitsemaan myös mustaa Lumin supermarkettia. Se on aitoa nahkaa ja hinnaltaan sopiva. 🙂

 2. Lumin uutuuksissa oli tosi kiva olan yli vedettävä pikkulaukku, johon kuitenkin mahtuu kaikki tarpeellinen. Mallia en muista.

  1. Tuuli: En tiedä löytyykö tarkoittamaasi laukkua lumin omilta sivuilta, mutta sieltä en itse löytänyt muita hyviä vaihtoehtoja kuin supermarketbagin, joka on melkein muttei ihan ok. 🙂

 3. Hmm, puhut naisenkokoiselle sopivasta laukusta, tarkoitatko että pidemmät naiset ovat siis miehenkokoisia naisia ja vain sinunkokoisesi naisenkokoisia?!

  1. Kaisa: En tosiaankaan tarkoittanut asiaa noin miten sen ilmaisit. Nainen on aina nainen ja naiset ovat rakenteeltaan ylävartalosta miehiä sirompia, oli pituus mikä hyvänsä. Yleensä Tiger of Swedenin Blair´s-laukun malliset laukut ovat läppärikokoisia unisex-malleja, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Tämä Blair´s on huomattavasti pienempää kokoa, eikä sopisi minusta miehen käyttöön koska on noinkin sirolinjainen. Tuotekuvasta sitä ei huomaa, mutta ihmismallikuvassa sen koon näkee selvästi. Naisenkokoisella laukulla tarkoitin siis tätä ominaisuutta, sopivan pieni vaikkakin malliltaan hieman maskuliininen. &hearts;

 4. Mites marimekon tasku-pussukka tai olkalaukku? Ainakin on ihanan pehmeää nahkaa. Pussukasta olen itse haaveillut 🙂

  1. White: Taskupussukka olisi täydellinen, jos siihen saisi olanyli kulkevan hihnan ja rannelenksun kokonaan pois. Iltalaukuksi tuo sopisi myös, mutta jos joudun ostamaan sen erikseen, voisi siinä olla hieman jotakin extraa, mitä Taskussa ei ole. 🙂

  1. Jennik: Juhlalaukuksi ehkä hieman liian yksinkertainen, mutta jos tuossa olisi olan yli kulkeva hihna, se olisi täydellinen ykköslaukukseni. Saisikohan siihen suutarilla teetettyä pitkän hihnan? Se voisi olla aika hyväkin vaihtoehto jos onnistuisi moinen tuunaus. 🙂

 5. Heips. Itse etsein tossa talvella laukkua ja löysin guessilta juuri sen sopivan laukun et kannattaa käydä kurkkaamassa guessin laukut 🙂

  1. laukun etsijä: Myös Guessin valikoima on käyty läpi. Guessin mallit ovat lähes kaikki koristeellisia, tosi nättejä kyllä mutta liian runsaita omaan makuuni. 🙂

  1. laukun etsijä osa 2: Tuo sinun laukkusi on väreiltään tosi kaunis! &hearts; &hearts; Omaan makuuni siinä on kuitenkin liikaa tapahtumia, solkea ja kuviointia. Guessillä on kyllä tosi upeita laukkuja varsinkin iltamenoon, monesti olen valikoimaa ihastellut. 🙂

 6. Itse tykkään Longchampin yksinkertaisista ja tyylikkäistä nahkalaukuista. Laatukin on erinomainen. Olet kyllä varmaankin ne jo katsellut läpi 🙂

  1. hani: Longchampin väskyt on koluttu läpi enkä löytänyt sopivaa tai sopivan kokoista laukkua. Kaikki kauneimmat mallit ovat liian suurikokoisia, pienet joko liian pieniä tai sitten niissä on solkea tai saumaa mistä en ole syttynyt. 😀 Laatu on aivan huippua, äitini Longchamp on varmaan 15 vuotta vanha ja edelleen loistokunnossa. Ihanasti patinoituu varsinkin se konjakinruskea nahka. &hearts; &hearts;

 7. Katsopa vielä Lumin valikoimat nimenomaan miesten (Mhann)-mallistosta! Esim.Tomi voisi olla kiinnostava. Pikkulaukuksi Stella pouch. Lumin sivuilla on vähän huonot kuvat, mutta liike on Senaatintorin kupeessa, joten kannattaa käydä katsomassa.

  1. lumi-fani: Lumilla on kivoja laukkuja, xs kokoinen shopper on aivan super suloinen, mutta hopeiset isot hihnankannakkeet haluaisin hieman sirompana versiona omaan laukkuuni. 🙂 Miesten laukut ovat malliltaan ihania, mutta ne ovat liian suuria. Olen alle 160cm pitkä ja ylävartalosta melko rimpula, monet laukut näyttävät siksi tosi hassuilta ja varsinkin messengermalliset saavat minut näyttämään lapselta äidin laukun kanssa. 😀

 8. Oletko katsonut Marimekon pikkuserkku laukkua? On kuin laittamasi laukku mutta olkahihnalla. Itse olen käyttänyt Marimekon nahkaista perusolkalaukkua julkaisusta saakka arkena ja pois en vaihtaisi. <br />
  Espritillä on myös kivoja yksikertaisia pienellä jujulla olevia laukkuja joihin mahtuu juuri tarpeellinen.

  1. Emmi: marimekon pikkuserkku ja serkku ovat ihan mielettömiä! &hearts; &hearts; Nyt niitä saa mustanakin. 🙂 🙂 🙂

 9. Y2FzX2YyX250a19jczpMZWF0aGVyPE1UQFNQPnhmX2Nhc19mMl9udGtfY3M6QmxhY2s<br />
  <br />
  Fossililla on kivoja laukkuja!

 10. Stockmannin kesäkuun eduissahan oli nyt monta kivan &quot;eleetöntä&quot; laukkua ja nimenomaan heidän omalta merkiltäänkin. Eikö niistä mikään kävisi?

 11. Tunnen tuskasi! Yksinkertaisia laukkuja on niin vaikea löytää! <br />
  Minulla on tuo Tasku konjakin värisenä ja se on aivan ihana! Samoin löytyy Marimekon Sarvi laukku konjakin ruskeana. Sitä tosin ei ehkä enää saa 🙁 <br />
  Kolmas laukkuni on Longchampin musta, sellainen malli jonka saa olan yli. <br />
  Mutta tuo Tasku-pussukka toimii lompakkona, jonne saa myös puhelimen ja avaimet pikkureissuja varten.

  1. Iida: Arkilaukuksi hätäpäissäni ostin Tigerin neljän euron pussukan johon teetätin suutarilla nahkaisen hihnan. 🙂 Tällä pärjään nyt toistaiseksi, mutta Marimekon serkun tai Pikkuserkun mustassa värissä aion kyllä ostaa loka-marraskuussa. 🙂 Iltakäyttöön soveltuvaa laukkua minulla ei myöskään ollut joten se meni akuuttitarpeissa arkilaukun edelle ja ostin mustan tasku-pussukan. &hearts; &hearts; &hearts; Minäkin liityin Tasku-jengiin. &hearts; &hearts;

 12. Satsaa Alexaan. Tai odota vähän aikaa, kohta alkaa alet ja sitten repäse. Vaikka maanantaikappaleita on tullut, ne mitä minä tiedän, on Mulberry hoitanut reklamaatiothyvin.<br />
  <br />
  Sait kirppiksellä niin hyvn rahaa, kyllä niistä laukkurahat irtoaa. Jos olet vuosia laukusta haaveillut, kannattaa se toteuttaa. Ja siitä pääset aina eroon, jos tulet katumapäälle.<br />
  <br />
  Itse haaveilin vuosikausia Bayswaterista ja kun kuulin ystäväni lähtee Lontooseen, pyysin häntä sen tuomaan. Kävin 3 krt kirpparilla, matkaan lähti n 3 autollista rompetta ja lopputulos on nyt laukkuhyllyllä. Täydellinen win-win.

  1. Lanttuleikkuri: Alexa on aivan ihana, mutta haluaisin vielä sitäkin simppelimmän peruslaukun ilman solkia ja muita hilavitkuttimia. 🙂 Mulberry on kyllä yksi lempparimerkeistäni nahkatuotteissa, ehkä vielä joskus minäkin… 🙂

 13. Pikkuvinkkinä semmoinen juttu, että Mulberryhän on laskemassa hintojaan piakkoin. Eli ei kannata ainakaan vielä sännätä Mulberry-ostoksille :D<br />
  <br />
  Tässä uutisessa lisätietoa asiasta. Firma siis vaihtaa vähän strategiaansa, ja siihen kuuluu hintojen lasku.<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://yle.fi/uutiset/luksuslaukkufirmat_aimistyivat_naiset_haluavatkin_halvempia_laukkuja/7197267&quot; target="_blank">http://yle.fi/uutiset/luksuslaukkufirmat_aimistyivat_naiset_haluavatkin_halvempia_laukkuja/7197267</a&gt;

 14. Pakko kommentoida ja kertoa, että tätä Marimekon pussukka laukkua tulee syksyllä hieman suurempana ja juurikin ohuella hihnalla! 🙂 Juuri tänään itse kävin Marimekossa ja sain tämän tiedon. Ilmeisesti laukkua saa jo jossain värissä nyt, mutta mustana se tulee vasta syksyllä. Tämän tiedon minä sain ja ajattelin syksyyn saakka odotella sitä! 🙂

  1. Heli: Nyt on tullunna. 😀 Serkkua ja pikkuserkkua saa nyt mustana, ainakin Finnish Design Shopista. Arvaa vaan haluanko…. molemmat. 😀

 15. Eikös Mulberry siirtänyt tuotannon takaisin kotiin juurikin noiden lastuongelmien vuoksi ja sillä myös selitettiin isompaa hinnan nousua.<br />
  <br />
  Itse olen Longchampin suuntaan kallellani, eikä toistaiseksi ole ollut ainakaan noiden kuuden ?laukun kanssa ongelmia laadussa. Tägien perusteella heillä laukut kyllä tulevat aika monesta suunnasta.

  1. Tuulevi: Mulberryllä on ollut laatuongelmia joka on vaikuttanut tietysti myös minun ostohaluuni. Olen tosi pihi laukkujen suhteen ja Xenia´s day bloggaaja Xenian laukkuja aina kuolaan. &hearts; &hearts; Hän teki muuten postauksen joskus vuosi kaksi sitten omast Mulberry-reklamaatiostaan joka ei mennyt ihan putkeen…<br />
   <br />
   Longchampilla on kauniita malleja, mutta monesti parhaimmat mallit ovat kooltaan liian suuria minun käyttötarkoitukseeni. 🙂

 16. Ostin kerran laukun, jossa oli liian lyhyt olkain, että sen olisi saanut yliolan. Itse käytän melkein vain ja ainoastaan yliolan meneviä laukkuja, mutta koska pidin laukusta ihan älyttömästi, ajattelin, että suutari voisi auttaa minua olkain-asiassa. Etsin kaupasta täysin laukunsävyisen vyön ja vein laukun ja vyön suutarille. Suutari kavensi ja muotoili vyötä niin, että se mahtuisi laukun sivusoljista sisään ja teki vyöhön reikiä niihin kohtiin mihin halusin, että olkainta voisi löysätä ja kiristää laukun soljissa, jotka olivat kuin vyön soljet. Työ taisi maksaa kympin ja minä sain sillä laukkuuni uuden olkaimen! <br />
  <br />
  Kannattaa ehdottomasti harkita siis myös sitä vaihtoehtoa, että teetättää suutarilla olkaimen. Tietty tuossa minun laukussani oli jo &quot;paikat&quot; olkaimelle, sillä laukussa oli olkain jo ostettaessa. Ehkä jos ostat laukun niin, että siinä on palautusoikeus, viet sen suutarille ja kysyt voiko hän siihen olkaimen rakentaa ja jos ei, niin ainakin voit vielä palauttaa laukun ostopaikkaan. <br />
  <br />
  Itselläni on käytössä konjakinruskea Kors, mutta siinä on iso tupsu, joten tuskin tykkäät siitä:) Laukku vilahtaa tässä: <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/05/michael-kors-anorakki&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/05/michael-kors-anorakki</a><br />
  Toisena laukkuna käytän näin kesäaikaan Guessin valkoista laukkua, joka koristeellisuudessaan on juuri oman makuni rajoilla, ettei ole liikaa. Se näkyy tässä: <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/05/guessin-laukku-kayttoon&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/05/guessin-laukku-kayttoon</a><br />
  <br />
  Tsemppiä laukun hankintaan – se on välillä pienestä kiinni! 🙂

 17. Minulla Alexa sekä Marimekon tasku (vaaleassa värissä) ja molemmat olleet hyviä! Alexan myymistä olen kyllä harkinnut, jotta saisi taas tilaa uudelle, joten jos tummanruskea oversized hieman edullisemmin kiinnostaa, laita viestiä ;)<br />
  <br />
  Tasku näkyy uusimmissa asukuvissa; <a rel="external nofollow" href="http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2014/05/kesainen-asu&quot; target="_blank">http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2014/05/kesainen-asu</a><br />
  <br />
  Ja Alexa mm täällä: <a rel="external nofollow" href="http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2013/12/ruutupaita&quot; target="_blank">http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2013/12/ruutupaita</a&gt;

 18. Itse ostin ihanan Tigerin nahkaisen pikkulaukun Sokokselta, jonka jälkeen kävelin Seppälään ja löysin sieltä vieläkin paremman mustan yliolan laukun! Palautukseen meni tuo aiempi, mutta molemmissa oli itselle tärkeät ominaisuudet: musta, nahkainen, ajaton, yliolan malli jonka saa hihnattomana kirjekuorilaukuksi tarpeen vaatiesssa!

  1. Sofia: Tiger of Swedenin laukut on juuri sellaisia simppeleitä joita halajankin. 🙂 Monta kivaa mallia on, mutta joko saatavuus on ollut rajallinen tai sitten koko liian massiivinen. varsinkin Tigerin miesten laukut ovat niin ihania! &hearts; &hearts;

 19. Ihan paras hinta-laatusuhde laukuissa on Massimo Duttilla. Harmi vaan, että niitä ei myydä Suomessa! En tiedä, että onnistuisiko netin kautta tilaaminen, omani oon ostanut reissuilta.

  1. Tiina: Massimon laukkuja saa ainakin brittiläisistä nettikaupoista, nimimerkillä kuolattu on. 🙂

 20. Miten olisi MK:n pikkuselma (vai onko Sophie-niminen?), siinä vain hillitty logo. Mulla on se mustana, tosi kiva :)<br />
  <br />
  Toisen MK:n ostin Stockalta nyt keväällä: Hamiltonin Messenger <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/fi/naiset/asusteet/laukut-ja-lompakot/laukut/michael-michael-kors-hamilton-lg-messenger-nahkalaukku?itemId=761705&quot; target="_blank">https://stockmann.com/fi/naiset/asusteet/laukut-ja-lompakot/laukut/michael-michael-kors-hamilton-lg-messenger-nahkalaukku?itemId=761705</a><br />
  <br />
  Mulla punaisena piristyksenä, mutta sulle voisi sopia musta tai konjakki 🙂

  1. Lis: haluaisin kokonaan logottoman laukun… MK:lla on niin kauniita malleja, mutta suurimmassa osassa on kultaisia tai hopeisia yksityiskohtia, snif. <br />
   <br />
   Konjakinruskea nahka on kaunis! &hearts; &hearts;

  1. Riina: Huomasin ja kävin katsomassa kantislaukut myymälässäkin livenä. 🙂 Globalilla oli parikin kivaa mallia mutta jokin niissä tökki, en muista enää oliko se jäykkä nahka vai hihna vai mikä se oli. 🙂

 21. Kiitos, kiitos, kiitos kaikille vinkkejä ja vaihtoehtoja antaneille! &hearts; &hearts; Perehdyn illalla ajan kanssa kaikkiin ehdotuksiinne, toivottavasti viimein löytyisi the perfect bag. 🙂

 22. Itse olen kanssa myyty Longchampille, ok se ei ole nahkaa mutta kestää paljon käyttöä. On niillä tietty nahkaisia versioitakin. 😉 Itse suosittelisin sulle tätä: <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/fi/naiset/asusteet/laukut-ja-lompakot/laukut/cristelle-co-nahkalaukku-679401–11301/119712?itemId=679403&quot; target="_blank">https://stockmann.com/fi/naiset/asusteet/laukut-ja-lompakot/laukut/cristelle-co-nahkalaukku-679401–11301/119712?itemId=679403</a&gt; Hei, vinkkinä se että jos olet stokkan asiakas voit käyttää sen niiden mainostaman 20% alennuksen siihen laukkuun. Silloin hinta tippuu alle satasen. 🙂

  1. Ninnitys: Tuo laukku on myös kiva, kiitos vinkistä. 🙂 Longchamp on hintalaatusuhteeltaan parhaimmistoa ja 20% alella laukun hinta olisi todella kohtuullinen. 🙂

  1. Heidi: Shopbobillakin olen vieraillut. 🙂 Siellä on ihania laukkuja yllinkyllin, mutta yritän ensisijisesti ostaa laukkuni suoraan suomesta. 🙂

 23. En voi kuin suositella Cambridge Satchel Companyn laukkuja. Hinnat ei juuri päätä huimaa, laukut on läpikotaisin aitoa nahkaa ja kokoja sekä värejä on useita. Lisäksi ne valmistetaan käsin Briteissä, joten laatu on oikeasti huippua!

  1. Lilli: Tuo merkki oli minulle täysin uusi tuttavuus, googlella löysin kuvia ja pakko yhtyä sinun kommenttiisi: Ihania ovat! &hearts; &hearts;

 24. Hei,<br />
  Minä ainakin kavahdan mainintaa &quot;aitoa nahkaa&quot;. Etsin sellaista laukkua, joka ei ole jonkun olennon nahasta tehty. On paljon kivoja, Marimekkoa, ja muuta.

  1. orava: Minä suosin laukuissa aitoa nahkaa sillä ne ovat paljon kestävämpiä kuin muoviset keinonahkalaukut. Suurin osa laukkunahasta on elintarviketeollisuudesta hyödynnettävää nahkaa, joten eettinen näkökulma ei ole ihan niin paha kuin esim turkisteollisuudessa jossa eläin menettää henkensä pelkän takin tähden. Tämä on vaikea aihe joka jakaa monet mielipiteet, olen joskus ollut kasvissyöjä (vegaani) ja paljon siihen aikaan ottanut selvää erilaisista eläimiin kohdistuneista eettisistä asioista. Asia ei kuitenkaan ole täysin mustavalkoinen, joten ihan hyvillä mielin käytän nykyisin nahkaisia kenkiä ja -laukkuja (ja syön lihaa, kanaa ja kalaa). &hearts; &hearts;

 25. Voi, tuo MK Messenger on täydellinen laukku! Yritin etsiä kaikkialta googlailemalla, mutta niitä ei taideta enää myydä? Mistä olet tuon kuvan löytänyt?

  1. Minna: Löytyy ainakin Stockmannilta :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/fi/naiset/asusteet/laukut-ja-lompakot/laukut/michael-michael-kors-bedford-flat-crossbody-nahkalaukku?itemId=761685&quot; target="_blank">https://stockmann.com/fi/naiset/asusteet/laukut-ja-lompakot/laukut/michael-michael-kors-bedford-flat-crossbody-nahkalaukku?itemId=761685</a><br />
   <br />
   Tuo on niin ihana ja kooltaan juuri sellainen jonka omille mööpeleilleni tarvitsisin. &hearts;

  1. Leea: Olen kanssasi samoilla linjoilla, aito nahka on pitkäikäisempi valinta kuin muovi. Olen menossa Tallinnan reissulle parin viikon sisään, täytyy laittaa tuo muistiin ja käydä katsomassa paikan päällä. 🙂 Kiitokset vinkistäsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *