Blogiarvontaa 2000 Facebook-tykkääjän täydeltä!

Blogini Facebook-sivu tulee saamaan uuden ilmeen loppuviikon aikana ja jatkossa päivittelen sinne blogipostausteni lisäksi myös kuulumisiani sekä muita päivänpolttavia asioita sekä tapahtumia. Tuleva uudistus on hyvä syy pieneen syysbuustaukseen, joka toivottavasti motivoi teitä lukijoita seuraamaan ajankohtaista extrasisältöä myös Facebookin puolella. Sivultani löydät mm. Facebook-tykkääjille näkyvän Tapahtumat-osion, jonne lisäilen jatkossa blogikirppisinfoja ja muita sisustukseen liittyviä häpeningejä. 🙂

Blogiarvonta Facebook seuraajille Omakotivalkoinen

Kun blogini Facebook-sivu saavuttaa 2000 tykkääjän rajapyykin, käynnistän blogissani viikon mittaisen arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa omakseen By Lassen nelihaaraisen Kubus-kynttelikön. Voittaja saa valita kahdesta värivaihtoehdosta mieluisimman, mustan tai valkoisen. Lisäksi arvon 4kpl The White Companyn Winter -tuoksukynttilää, jonka sydäntuoksu muodostuu ihanasta sekoituksesta neilikkaa, appelsiinia ja kanelia. ♥

Blogiarvonta Facebook seuraajille Omakotivalkoinen

Jos et vielä seuraa blogiani Facebookin kautta, kipaise kiireen vilkkaa painamassa tykkää-nappulaa TÄÄLTÄ, jotta saamme blogiarvonnan käyntiin! ♥

Tunnelmallista syyspäivää kaikille!

Arvonnan palkinnot omakustanteiset. Kuvat: By Lassen, The White Company


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Blogiarvontaa 2000 Facebook-tykkääjän täydeltä!

 1. Harmi kun kaikki siirtyy Facebookiin, itse en ole käyttänyt sitä koskaan ja olen viimeiseen asti ajatellut etten sinne menekään. Mutta toivottavasti jatkat tätä blogia.

  1. Maarit: Itse käytän omaa henkilökohtaista Facebookkiani todella harvakseltaan, viimeksi taisin kuukausi sitten päivittää kansikuvan ja sitä ennen toivottelin hyvää juhannusta vuonna 2013. :D<br />
   <br />
   Blogin Facebook-sivua sen sijaan päivitän joka ikinen päivä manuaalisesti ja olen huomannut että sinne on helppo ja nopea lisäillä pienempiä juttuja pitkin päivää. Jonkin verran on alkanut tulemaan myös kommentteja tuonne Facebookin inbox-kansioon lukijoilta, joten senkin puolesta olen nykyisin aina kirjaantuneena sisään sinne. :)<br />
   <br />
   Arvonta tullaan suorittamaan normaaliin tapaan täällä blogin puolella, heti kun 2000 Facebook-tykkääjää on täynnä, joten kaikki Facebookittomatkin lukijat pääsevät osallistumaan arvontaan. &hearts;

 2. Tykkäisin jos olis fb-tunnukset.. poistin pari vuotta sitten, ja kun en muuten ole kaivannut takaisin niin en taida uusia tunnuksia tehdä:).

  1. enkeli: Ei kannata liittyä takaisin facebookkiin jos se ei tunnu omalta jutulta. &hearts; Omaa henkilökohtaista facebookkiani käytän hirmu vähän ja se lähinnä vain roikkuu matkassa mukana. 🙂 Blogin sivua taas sitten päivittelen joka päivä ja sinne tulee nykyisin myös jonkin verran kommenttejakin inbox-puolelle, joihin vastailen. Facebookkia aktiivisemmin käyttävien on helppo seurailla bloginkin tapahtuma facebook-sivuni kautta. 🙂

 3. Sulla on ihana blogi, jota oon käynyt lukemassa ja fiilistelemässä jo toista vuotta. Oma pieni kämppä on vielä hakusessa, mutta eksyn alitajuisesti aina vaan uudelleen ja uudelleen tänne sun sivuille haaveilemaan ja ns. sisustaan omaani – oot ihanan inspiroiva:) Kuten sanoin asunto on vielä tosiaan hakusessa, mutta *heh* sisustus maalit on jo hankittu…Rakastuin näihin kerran – ja yllätys yllätys..mahtaakohan nämä kuulostaa tutuilta: Kalsiitti, Paperi ja Laasti 🙂 Näitä jokaista on nyt sitten kolmelitraa oottamassa &quot;asuntoa&quot;, vaikkei edes huonekalujakaan ole vielä olemassa (hassua hulluuttani;)<br />
  <br />
  Kiitos valoisasta ja toivoa antavasta blogistasi.<br />
  <br />
  Olisin ikionnellinen, jos voittaisin jotain näin kaunista ja tyylikästä (Lassen Kubus- kynttelikkö).<br />
  -&gt; Olisipa edes jotain muutakin kantaa ylpeänä tulevaan kotiin…noiden maalipurkkien lisäksi;)

  1. Aurora White: Haluan pyytää anteeksi pitkittynyttä vastausaikaani ja myös kiittää kauniista kommentistasi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kalsiitti, paperi ja laasti ovat ihania sävyjä, sopivat täydellisesti myös yhteen. &hearts;<br />
   <br />
   Tuo on oikeastaan tosi fiksu tapa sisustaa, ensin maalataan seinät ja tehdään sisustukselle pohja, sitten vasta hankitaan kalusteita tukemaan ideaa joka on mielessä ja sydämessä! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Kiitos valoisasta ja toivoa antavasta blogistasi, jota olen saanut lukea tämän vuoden alusta lähtien.<br />
  Haaveissani on oman asunnon osto tuossa vuoden vaihteessa, ja siitä haaveillessani olenkin käynyt usein inspiroitumassa blogisi parissa:) – Sisustustyylisi on ihanan ajaton, eteerinen ja omannäköisesi.<br />
  Kuten sanoin, asuntoa ei vielä ole…kova kiire kuitenkin päästä pois tästä vuokralta…mutta seinämaalit on kuitenkin ostettu jo;) Rakastuin näihin vuosi sitten ystäväni asuntoon tapetteja etsiessämme – ihanaa hulluuttani ostikin niitä itselleni sitten jokaista suoraan kolme litraa.. Mahtaakohan kuulostaa tutuilta; Kalsiitti, Laasti ja Paperi;) <br />
  Olisin ikionnellinen, jos voittaisin ja saisin viedä jotain noin klassisen kaunista ja tunnelmaa tuovaa uuteen tulevaan asuntooni (Lasson Kubus- kyntelikkö)..noiden maalipurkkien lisäksi;)<br />
  <br />
  Jatka samalla aurinkoisella tyylilläsi..:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *