Kaapelilla kirppuillaan 4.-5.10.2014!

Kaapelin kirppis 4.-5.10.2014

Kaapelin kirppis on uusin tulokas Helsingin kirpputorimaailmassa. Se järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa la-su 4.-5.10.2014. Tapahtuma on avoinna yleisölle klo 12:00-17:00. Paikkoja on molempina päivinä yhteensä 178 myyjälle, mikä tekee tapahtumasta tämän hetken suurimman kirpputorin Helsingissä. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Kierrätystehdas ry ja  Kattilahallin kirppis. Kirppismyyjien lisäksi paikalta löytyy bloggaajakirppis ja vintageosasto, jotka sijaitsevat Merikaapelihallin parvella 2.krs.

BLOGGAAJAKIRPPIS_OMAKOTIVALKOINEN_KAAPEL

Olen kirppistelemässä bloggaajakirppiksen puolella huomenna lauantaina 4.10.2014 klo 12-17, joten jos olet suunnistamassa Kaapelitehtaalle niin tulethan moikkaamaan minua Merikaapelihallin parvelle! Meitä CASAlaisia on paikalla itseni lisäksi myös Place for Dreamsin Elina, Checklistin Heidi sekä White & Fresh -blogin Irina. 

Paikka: Merikaapelihalli, Kaapelitehdas.
Osoite: Tallberginkatu 1, ovet M2 ja M4, 00180 Ruoholahti, Helsinki.
Noin 5 minuutin kävely Ruoholahden metroasemalta.
Katso tarkemmat tulo-ohjeet ja sisäänkäyntien sijainti: http://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedot#430-sijainti
 

Muistathan ottaa mukaan reilusti vaihtorahaa! Kaapelitehtaan Ravintola Hima & Sali on avoinna koko tapahtuman ajan ja sisäpihalla on kaksi ruokamyyjää. Lähimmät Otto-automaatit sijaitsevat Ruoholahden kauppakeskuksessa ja Ruoholahden metroasemalla.

Tule tekemään löytöjä! 
lauantaina 4.10.2014 klo 12-17!

4 kommenttia “Kaapelilla kirppuillaan 4.-5.10.2014!

    1. Pia: Oivat menivät ensimmäisten joukossa… 🙂 Muutama lukija tuli minua moikkaamaan, olitkohan yksi heistä??? ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *